St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yani günlük kullanım için markettekileri mi öneeriyorsun yoksa bi dişçiye hafif bi gargara yazdırabilir miyim?tavsiye ettiğin bişi var mı eczaneden süerkli kullanım için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 7thBreath said: şimdi nasıl sorsam bilemedim ama, benim çenem hem çapraz kapanıyor, hem alt çenem üst çenemden uzun hem de dişlerimin bazıları bildiğin yamuk :D, ama böle gülerken bile çok belli olmadığı için pek takmıyodum da, şimdi tedavi ettirmeye kalksam tel falan mı takıcaklar, bide onların böle acaip kafadan geçenleri falan var öle bişi mi kullanıyolar, bi de oldu tel falan dediler benim o teli ne kadar takmam gerekicek. Tabi kesin konusmak için görmek lazım ortalama bişiler sölesen kafi :P bunu ortodontiste sorucaksın ki o bile gormeden bişi diyemez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Yok abi dişin tam ön yüzeyinde hatta tam ortalarda böyle. Böyle çukur gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 7thBreath said: şimdi nasıl sorsam bilemedim ama, benim çenem hem çapraz kapanıyor, hem alt çenem üst çenemden uzun hem de dişlerimin bazıları bildiğin yamuk :D, ama böle gülerken bile çok belli olmadığı için pek takmıyodum da, şimdi tedavi ettirmeye kalksam tel falan mı takıcaklar, bide onların böle acaip kafadan geçenleri falan var öle bişi mi kullanıyolar, bi de oldu tel falan dediler benim o teli ne kadar takmam gerekicek. Tabi kesin konusmak için görmek lazım ortalama bişiler sölesen kafi :P senin de söylediğin gibi görmeden bişey demek zor. ortodontik tedavi gerekli. ama hangi tip olacağına görmeden karar veremeyiz. bir ortodontiste görün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dişçi titleı verilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @ 7th görmeden bişi söylenemez fakat alt çenen önde ve sen onu geri aldırmak istiosan muhtemelen kaftasının arkasından altçenene gelen şeyden takcan :D ayrıyetten dişlerde yamukmuş bide tel oh..yarasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 St_Dreamer said: yani günlük kullanım için markettekileri mi öneeriyorsun yoksa bi dişçiye hafif bi gargara yazdırabilir miyim?tavsiye ettiğin bişi var mı eczaneden süerkli kullanım için? yani rutin kullanım için marketten colgatein gargaralarından alabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 SeaGle said: Yok abi dişin tam ön yüzeyinde hatta tam ortalarda böyle. Böyle çukur gibi bişey çürük muhtemelen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 çene beni rahatsız etmiyor da ne bilm :D hatta çapraz kapandığını doktor söyleyene kadar fark etmemiştim bile, neyse artık oluyosa dişleri düzelttircem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 öpüşmenin dişlere zararı nedir? böle hayvan gibi öpüşme ama. yani partnerin dişindeki mikropların bize geçme veya geçmeme durumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Birbirinizin ağızlarındaki işte o bakteriler hede hödö bi sürü şey birbirini nötrlüyo diye bi geyik vardı da ne kadar doğru bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 french kiss deniyor escape ona 3 satır yazmana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @escape ağız florandaki bakteriler karışır..ikinizde de var =) bağışıklık sisteminde bi yetmezlik yoksa öle bi problem oluşturmaz.. ki buda dişlere olan bi zarar diil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 copry said: SeaGle said: Yok abi dişin tam ön yüzeyinde hatta tam ortalarda böyle. Böyle çukur gibi bişey çürük muhtemelen :D abi baktığında hiç belli olmuyor, siyahlık yok. Ağrı yok o dişle ilgili hiç bi sorun yok o delikten başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 böle hayvan gibi öpüşme tabiri iyi ama birbirinizin dişini kırarsınız max. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @seagle çürük olmasa bile orda çürük oluşumu daha kolay olucaktır bakterilerin tutunması kolaylaşıcağından dolayı..üşenme git 2 dkkada hallettir onu =) p.s: gerçi kurtlu diş esprisiyle bişiler yakalayablrsn =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ya şimdi ben geçen sene 4 tane dolgu yaptırdım. bunun bi tanesi kötü dandik olmuş sanırım çıkıntı vardı. oynarken oynarken kırıldı. şimdi soğuk bişi içtiğimde yada tatlı yediğimde deli gibi sızlıyor o diş. dişciye gitmeye üşeniyorum ne yapmalıyım? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dişçiye gitmelisin gfsdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @krusty hmm dişçiye gitmeye üşeniosan ağrısından öll sora çürüsün o diş iiice..ağrı iyice artsın sora..yine üşen o diş çürümekten gebersin kalp problemleri açığa çıksın..bence iyi tavsiye ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 6-7 aydır ağrıyor aslında hala yaşıyorum. bide adam yapmadan önce ağrımıyodu o diş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 arkadaşlar lütfen cevabı bariz açık sorularınızı " dişimde çürük var, dolgu mu yaptırayım? " gibi burada sormayınız. bizlerin beyninde hasara sebep vermeniz önemli değil ama yeni yetme doktorlarımıza acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @krusty şmdi şöyle bi durum var..dişlerin merkezinde sinir ağı ve damarlar bulunuyo.. bişey yediğinde buraya ne kadar yakın olursa o kadar hassasiyet olur.. doktor kavite açıp dolgu koyduktan sonra eğer dolgunun kenarlarında mikro sızıntılar olursa pulpaya(sinir ağı) na dişin normal halinden daha yakın olur.. bu da hassasiyet yapar.. tekrar dolgu yaptır düzgün bi dolguyla şikayetin kaybolacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 şimdi ben anlamadım bu sdeceokuyangenç te mi dişçi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben öğrenciyim =) ben kesin olarak bildiğim şeylere cevap veriyorum ama yinede copry denetliyo beni yanlışım olursa düzeltiyo teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aaa dişçi açılmış patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar