pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Geçen gün copry'nin dükkanına gittim, çok sıcak karşıladılar, çay kahve ikramettiler. Dişlerim de harika oldu. Herkese öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 reklam kokuyorsun pek aziz bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 herzaman beklerim pekaziz =)) o değil de angaralı değilim trabzonluyum ama ankaradayım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 5 dakikalık mesafedeyim daha gidemedim şu muayaneye yafz afgbsdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bu implantların maliyetleri ne durumda.Ucuzlama varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Benimde bir sorum olacak. Dişlerimizi sabah temizletiyoruz mesela(temizletme ama beyazlatma değil), akşamında alkol alsak sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 t-shirtümü sabah yıkadım, gece giysem olur mu? gömleğimi yeni ütüledim, taşlar var bahçede kaldırsam olur mu? ya da boğaz köprüsünden atlıcam, fakat atlama demiştin sorun olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 balon said: t-shirtümü sabah yıkadım, gece giysem olur mu? gömleğimi yeni ütüledim, taşlar var bahçede kaldırsam olur mu? ya da boğaz köprüsünden atlıcam, fakat atlama demiştin sorun olur mu? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 SpiderS_DangeR said: Benimde bir sorum olacak. Dişlerimizi sabah temizletiyoruz mesela(temizletme ama beyazlatma değil), akşamında alkol alsak sorun olur mu? sorun olmaz :)-D batuhan said: Bu implantların maliyetleri ne durumda.Ucuzlama varmı? evet ucuzlama var çünkü artık oldukça yaygın hale geldi ve rekabet başladı. implantın tam zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Teşekkür ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 en ucuz implant materyalini alıp piyasaya göre en ucuz fiyata takıcan onu en fazla kar yine sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bir ara diş hekimliği fakültesinden nasıl mezun olacaz diye sorduydum ,cevap almış mıydık o soruma ,corpy aydınlat beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 çalışarak olabilir mesela? nasıl sıkıntıların var protez mi zorluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 beni başlı başına tüm okul zorluyo hocasından asistanına kadar,lanet ediyorum her gün stajından,hastasına kadar ,asıl sormak istediğim sevmeden nasıl bitiricez bu okulu ,hani morfin mi vursam kendime araklıyıp napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 dönem 4? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 3++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hmm staj diyince 4 sandım.. yani hastada çalışmaya başlayınca sevdi çoğu arkadaşım. hani bilgisayar mühendisi olma hayaliyle yanıp tutuştuğu halde yanlışlıkla diş hekimliği fakültesine düşen arkadaşım bile mezun şu an ve çok memnun hayatından. okuması çok zor ama meslek çok rahat. ileriyi düşün çok bunaldığın zaman. ben çok severek ve isteyerek seçtim mesleğimi. inş. sen de seversin zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Seperate said: beni başlı başına tüm okul zorluyo hocasından asistanına kadar,lanet ediyorum her gün stajından,hastasına kadar ,asıl sormak istediğim sevmeden nasıl bitiricez bu okulu ,hani morfin mi vursam kendime araklıyıp napsam bunun çözümü varsa banada anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ben konuyu default formuna geri sokan adımı atayım bari sdfg. tam olarak bi diş problemi değil gerçi benim ki ama yine de deniyim. 20lik dişlerimin bi tanesini çektirdim geçen yaz. çektirdiğimden beri ara ara çenem kütlemeye başlıyor yemek yerken deli ediyor tak tuk tak tuk uyuz ediyor. bi de ağzımı tam olarak (tam derken hayvanlar gibi, açabildiğin kadar açarsın ya öyle sdfjkhdf) açamıyorum. çenemi biraz sağa kaydırıp açarsam tam düzgün açabiliyorum, bu ne lan bozuldu resmen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 soruldu mu bilmiyorum başlıkta ama, bana istanbul'da böyle tedaviden sıfır sorunla ayrılacağım bi doktor/klinik söyleyebilecek var mı acaba? fiyat sorun değil. dentistanbul, confident gibi bi çok klinik hakkında çok kötü yorumlar okuyunca sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 para bok gibi diyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 dişlerim sigara kahve çay kola gibi etkenlerden ciddi şekilde sarardılar ve lekeler oluşmaya başladı, temizletmek istiyorum, tekrar beyaz olma ihtimalleri var mıdır dişlere zararlı mıdır çok rahatsızım bu durumdan çünkü gülemiyorum bile artık rahat rahat. bir de kaç paraya patlar bana onu çok merak ediyorum beyazlatma temizleme işlemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 beyazlatmayla temizleme farklı şeyler bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ikisini de istiyorum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Kaplama diş koku yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar