Behlul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 300 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ders kitapları dahilse çok, 6-7 belki 8 yoksa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 genelde tarih okudugum icin hazir masada bekliyen 8 kitap var az ondan az bundan, surdan sunu okiyim burdan suna bakiyim diye azar azar bitiyor bide ekimden beri bitiremedigim erol mutercimlerin ataturk kitabi var, 1250 sayfa 900 demi ne kaldim temposu lozana kadar guzeldide lozandan itibaren cok agirlasti, anca yazin is guc yokken devam ederim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Aynı tipte olmamak şartıyla 2-3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 valla programlama kitaplarini saymazsak yillardan beri kitap okumadim. eger sayarsak 2 diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 genelde bilim kurgu okuduğumdan en fazla 2 birbirine çok giriyorlar yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 roman olarak: 4 olduğunda aksıyor buga giriyor kitaplar. 3 olduğunda başka iş yapamıyorum, ya da sürekli başka iş yapıyorum okumuyorum. 2 olduğunda tercih yapamıyorum 1 iyi. arada kısa hikalerden oluşan başka kitaplara atlıyorum. şu anda bugda yarım kalan bir kitabım var mesela. hayır başlayamıyorum da çok kötü bir durum. farklı türler gidiyor ama aynı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 4u geçmem asla, çok feci kasiyor biyerden sonra yeterince ilgi gosteremiyorum guzelim kitaplarima ama 2den asagida dusmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 20 mural bile okumaya baslarim aynanda AMA hic birini bitirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mural= kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BabacumMostors said: ben resimlerine bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hiç kimsenin bulup okumadıgı dünyanın en iyi kitaplarını okuyorum aynı anda 12 tanesini falan şu an 14 tane kitabı aynı anda okuyorum örnegin. ancak kitaplar o kadar muhtesem ki anlatsam bile anlayacagınızdan emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 en son 80 günde devri alem okumuştum oda ilkokulda ödevdi okumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben öyle bekleyemem bi kitap okuyosam. genelde bi kitabı bi günde bitiririm, bilemedin iki, bitiremezsem araya başka bişi girerse meraktan çatlar kafayı yerim gelemem öyle birden fazla kitap okumaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Catzee said: birini bitirmeden niye diğerine başlayayım ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 2, 3 max. Tamamen zamanlarıyla alakası var. Bazı kitaplar yolda, bazıları akşam evinde keyfin yerindeyken. İçerikle alakalı tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Çok okurum ama birer birer. Roman, hikaye okumadığım için okuduğum kitabı anlamam lazım. O yüzden birer birer okuyorum. Bence insanların kıçından uydurup yazdığı şeyler okunmuyorsa (Hikaye, roman, şiir vs) tek kitap okuyup özümsenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bittus said: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben okumam. kitaba dokunduğum an kitap, bilgisini bana aktarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bir iki kez aynı anda 3-4 kitaba kadar çıkmışlığım oldu, ama genelde 1 kitap bitmeden 2.ye başlamam nadir olarak 2 kitap okumuşluğum var aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Phae said: 2, 3 max. Tamamen zamanlarıyla alakası var. Bazı kitaplar yolda, bazıları akşam evinde keyfin yerindeyken. İçerikle alakalı tabii ki. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 GERGE said: Şu anda sekiz kitap birden okuyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 roman mı hikaye kitabımı romansa 1 hikaye ise resimlerine bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar