Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 http://i.ekolay.net/i/0523/batu_3-0828_334.jpg Türk erkeği problemli Emre Karayel'in CNN Türk'te yayınlanan 'Menemen' adlı programına konuk olan Pelin Batu, 'Karşı Cephe' adlı bölümde kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Türk erkeğinde anne takıntısına çok sık rastladığını söyleyen Batu, "Dominant anneler, çocuklarını paşam, padişahım, kahramanım diyerek yetiştiriyor. Dolayısıyla çoğu çok problemli adamlar oluyor. Benim annelerle sorunum yok. Anneler çocuklarını canavara dönüştürüyor, sorun orada" dedi.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 yani bende bir milf sıkıntısı var dogru demiş. iki kat hayranlıgım var
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sanki diger tum milletlerin erkeklerini tanimis, kalkmis bize laf atiyo. turk erkekleri ekmegi yemegin suyuna banipta yer huleynn.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Diğerlerinde yok dememiş ki türk erkeklerinde var demiş.
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 reyou said: sanki diger tum milletlerin erkeklerini tanimis, kalkmis bize laf atiyo. turk erkekleri ekmegi yemegin suyuna banipta yer huleynn. agoli Türk erkekleri genelde sorunludur. değilmidir? neden koruyorsun ki simdi?
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 abi her milletin erkekleri sorunli italyanlar gay fransizlar sexte fail amerikalilar karisini bile dovuyor, sadik degiller somalililer aidsli ruslar cirkin bla bla turk erkeklerindede sorunlar olabilir tabi, ama genel operating system stable calisiyo yani.
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Türk erkekleriyle ilgili tecrübelerini paylaşan pelin patuya teşekkürlerimizi borç bilir, bize de bekleriz.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 reyou said: abi her milletin erkekleri sorunli italyanlar gay fransizlar sexte fail amerikalilar karisini bile dovuyor, sadik degiller somalililer aidsli ruslar cirkin bla bla turk erkeklerindede sorunlar olabilir tabi, ama genel operating system stable calisiyo yani. bide biri critlemeden ben soliyim bende diger tum milletin erkeklerini tanimadim alinti yaptim biyerden :D
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Dünya erkekleriyle ilgili deneyimlerini paylaşan reyou ya da teşekkür ederiz.
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bende isterdim critimin 12 sayfa alintilanmasini ama az biraz kurtardik sayilir :)
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 abvblizzard said: Dünya erkekleriyle ilgili deneyimlerini paylaşan reyou ya da teşekkür ederiz. of crit
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Subhanallah kardeşim ibretlik bir paylaşım olmuş...
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 lan dısarıdaki hatunlar türk erkeklerne hayran,bizimkiler de bizi beyenmiyore,hep söylüyorum yine söyleyecegim türkiye de erkek fazlalıgı var kanka bu nedenle degerimiz bilinmiyor :o
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 vivavele kim demişse yalan demiş.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yabancı hatunlar türk erkeklere hasta olayı.
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ii de öle abi bu hipotezi kanıtlanmıs kanun niteliginde emin ol ;)
Öne çıkan mesajlar