walkie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 alert!!! alert!!! It is an Armageddon!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 daha başlamadım ama bu nasıl sahne lol http://www.youtube.com/watch?v=sPMJ2_tfMs8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mortis said: ulan GG yi bekledim resmen sansürsüz izliim die 1 gün sonra izleyebildim bölümde hiç bi olay yoktu sansür gerektiren das Lol el peniste, pantolon sıyrılmıs ekran basında sahne bekleyen mortits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Horrible subs linklerini buldum da, GG'den farkı nedir acaba? Ona göre 5gb çekeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sansür istiyorsan horrible subs çek. ilk önce çıkıyor diye sürekli ondan seyrediyorum. Hepsi sansürlüydü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sansüre karşıyım da ilk 4 bölüm de indi yanıt beklerken QQ durdurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 animefreakten izle işte orda sıfır sansür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Arşivciyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 elin boş kalmasın diye dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Cüce çok düşüncelisin tenks İlk 3 bölümü izledim de Dawn of the Dead tadında gidiyor bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 3. bölümde ayrılınan yerde direk resident evil 2 de leonla claire in ayrıldığı yer geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 ya niye bilmiyorum ama kendini seyrettiyor bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 ben biliyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 biterr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bu ne abi böle mi bitio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 manga daha uzundu sanki. hatta devam bile ediyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Böyle bittiyse bi armagedonda ben atarım .. ayrıca eğer bittiyse animefreak bile anlamamış ongoing diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 said: That's the end, folks! Wait for second season and OVA next Spring! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 mehh... sezon böyle mi bitirilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 manga 26 chapter'daydı en son ve devam ediyordu 25'te tamamlanan bir arc'tan sonra, anime ilk sezonunda 13-14 chapter filan göstermiş olmaları lazım. herhalde 1-2 chapter daha çıktıktan sonra kalanları da ikinci sezon yaparlar ama ondan sonra birkaç yıl ara vermek zorunda kalırlar uydurma yapmak istemezlerse. manga düzenli aylık bile değil çünkü şu anda, birkaç ayda bir bölüm geliyor filan. en heyecanlı yerinde bırakmış oldular. (son bölümü izleyemedim gerçi) panty ve boob shot mangadakine göre abartmasalar çok daha güzel olacak aslında ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 eh böyle mi bitirilir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 ShadowFury said: ben biliyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 evet seyrettim, keşke bitirmeyip 24 bölüme devam etselerdi ama en azından kaldığı yerden devam edecekler hikayeyi bozmadan. sonunda vermişler sonraki arc'ın geçtiği mekanı zaten. çok iyiydi son bölüm. :) ama politik anlaşmazlık çıkmasın diye başlığın açılış mesajında "viktor görsün" diye spoiler'a koyduğum sayfayı yapmamışlar lol, mangatoshokan kaldırdığından tekrar koyamıyorum ama mutlaka açın bakın ilk mesajda duruyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 zombi kim reis bekliyordum ben oysa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar