Wolas Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sQu said: Balder serverında hard mode ve premade pvp'ler için ilevel 152+ oyuncular aramaktayız. oha max level kaç 200 mü o ney lan kaç sat sürüyor max levela gelmek bida soruyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 item level demek istemiş arkadaş.Max level 60 oyunda cok zor değil level kasması günde 3-4 saat oynayabilirsen 2-3 haftada kasarsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 guild felan varmı hali hazırda? gireyim buffları vs varsa sömüreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Arcadia serverında İmmortals guildi var ilgini çekerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 az once girdim çıktım direkt :D mystic baloncuk s.çıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yukardaki yazıyı görüp balderde açtım ya. oyuncu lazımsa size bide gelip lv20ye (3. kez isle of dawn yapamıcam valla) boostlarım diyosan sorayım (3 kişi toplam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 V ile başlayan PvE serverında açıp 18 mi ne oldum ben ama baydı. Questle ilerliyorsun, gidebileceğin tek bir yol var, vs. sıkıo çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 30 da sildim ben de. bayık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Hala denemek için başlamamış varsa aman hiç başlamasın benden söylemesi Oyunda optimizasyon şaka gibi ,devamlı anlamsız fps düşmeleri yaşıyorsunuz ,özellikle 15+ oyuncu bir araya geldiği anda ki 60'dan sonra bg yapıyorsun ,eziyet oluyor. En kötüsüde bg serverlarını nereye koymuşlarsa ,300 ms altına düşmüyor ,full spike var ,vurduğunu sanıyorsun ama insta ölüyorsun vs. Bu lag problemininde farkındalar ancak attığım ticketa gelen mesaj aynen şöyle ,durumun farkındayız ,developerlara ilettik ama çözüleceğinin garantisini vermiyoruz ki ticketa tam 15 gün sonra cevap geldi Yani oyunda support adına hiçbirşey yok ,oyun içi ticket falan gibi birşey zaten yok.Özetle f2p yapıp oyunu kendi haline bırakmışlar ,oyunda bolca bug var ,lag var ,inanılmaz balance dengesizliği var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Son iki sayfayı okudum kimse beğenmemiş, Nedir bu sürü psikolojisi mi anlamadım ki? Neyi var oyunun gayet iyi son zamanlarda oynanabilecek en iyi mmorgplerden biri, Guild wars2 dedi millet o kadar aldık 2. günde anlaşıldı bayacağı ilerde 2-3 hafta oynayıp bıraktımda bunun bayma olanağı pek yok gayet güzel takım oyunu gibi geldi 4. gün sanırım bugün 27 lvl lancer oldu son iki gündür oynuyamıyorum lag dan ama oda benden kaynaklı normalınde nexus varken lag oluyor sanırım oda bizim server kalabalık ondandır diye tahmin ediyorum medium serverlerde oda yoktur. Gayet güzel bence tavsiye ederim yeni başlıyacak varsa hatta iletişim kurabilir oyundan nickim "Astroturk" 3 arkadaşız Lancer,Mystic,Archer takıma birde priest lazım :) Dps'de olur gerçi. Edit: En iyi demişim ama tabi o kadarda iyi değil Eve online'dan sonra kesmiyor artık bu tip oyunlar ama şöyle bakıldığında aylık ücreti ve satın alma ücreti olmuyan en uygun oyun diyebiliriz.Server Praya Bu arada Fraya mıydı lan yoksa 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi beni Everquest,Ultima ve daoctan sonra hiçbir mmorpg kesmiyor. Wow çocuk eğlendirme oyunu resmen 12yo kids oyunu, Guildwars desen hiçbir özelliği yok.Eve online denemedim ama herkes derinliğinden bahsediyor ona birşey diyemem. Gerisinide at çöpe gitsin iş yapmaz.1997-2004 mmolarından başkası açmıyor suanda gerçek anlamda.Tek umudum camelot unchained ve fallout online [fallout online çıkarsa tabi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 -Optimizasyon konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım, yanlız arkadaşım crash yiyip durdu. -FPS düşmesi hiç yaşamadım. -Pingler oldukça iyiydi. Fakat oyun kötü. Her seferinde 100 iskelet kes, 10 kemik topla olayı sıktı artık. Tek artısı non target sisteme sahip olması. Refleks ve yetenek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Crash olayı launcherin kapatılmasından kaynaklanıyor çoğunlukla, Server değiştirirken arkada launcher login durumda olmalı, Fps çok düşüyor normal değil bence Laptoptan oynuyorum ama laptop'um iyidir.Optimasyon sorunları var dün 4 fps ye kadar düştü dungeon da. Combatsız ortamda bile düşüyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 fps sorunu var oyunda onun dışında güzel hoş bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bi deneyeyim dedim de adamlar ip block atmis lan. hani cinlilere felan olurda turkiye'ye ban ne ara atmislar. eu server'ina bakayim dedim publisher olarak frogster'i gorunce bilgisayara reset attim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Türkiye ye ip block yok ki. Çok insan oynuyor tr den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 US serverına girmeye çalışıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 oyun f2p oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Evet f2p şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 su oyunu oynamak bildigin ameleliktir oynamayin arkadaslar hatta mmo yu birakin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 yav he he,tower def oynamaya devam et sen. mmo genel topicinde mmo bırakın diyo dangalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Ahhahaha. Oda varda agir olmus dangalak. Kelimenin kendi komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Komikli şakalı olsun diye yazdım zaten,hakaret etmek için fazla komik dediğin gibi. eheheh naber lan dangalak iyi senden naber ya. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bck şikayet ederse gidersin yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 mental retarded olmak bence daha bir ban sebebi ama canın saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar