Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online

Zinxen

Öne çıkan mesajlar

Hala denemek için başlamamış varsa aman hiç başlamasın benden söylemesi

Oyunda optimizasyon şaka gibi ,devamlı anlamsız fps düşmeleri yaşıyorsunuz ,özellikle 15+ oyuncu bir araya geldiği anda ki 60'dan sonra bg yapıyorsun ,eziyet oluyor.

En kötüsüde bg serverlarını nereye koymuşlarsa ,300 ms altına düşmüyor ,full spike var ,vurduğunu sanıyorsun ama insta ölüyorsun vs.

Bu lag problemininde farkındalar ancak attığım ticketa gelen mesaj aynen şöyle ,durumun farkındayız ,developerlara ilettik ama çözüleceğinin garantisini vermiyoruz ki ticketa tam 15 gün sonra cevap geldi

Yani oyunda support adına hiçbirşey yok ,oyun içi ticket falan gibi birşey zaten yok.Özetle f2p yapıp oyunu kendi haline bırakmışlar ,oyunda bolca bug var ,lag var ,inanılmaz balance dengesizliği var zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Son iki sayfayı okudum kimse beğenmemiş, Nedir bu sürü psikolojisi mi anlamadım ki? Neyi var oyunun gayet iyi son zamanlarda oynanabilecek en iyi mmorgplerden biri, Guild wars2 dedi millet o kadar aldık 2. günde anlaşıldı bayacağı ilerde 2-3 hafta oynayıp bıraktımda bunun bayma olanağı pek yok gayet güzel takım oyunu gibi geldi 4. gün sanırım bugün 27 lvl lancer oldu son iki gündür oynuyamıyorum lag dan ama oda benden kaynaklı normalınde nexus varken lag oluyor sanırım oda bizim server kalabalık ondandır diye tahmin ediyorum medium serverlerde oda yoktur. Gayet güzel bence tavsiye ederim yeni başlıyacak varsa hatta iletişim kurabilir oyundan nickim "Astroturk" 3 arkadaşız Lancer,Mystic,Archer takıma birde priest lazım :) Dps'de olur gerçi.

Edit: En iyi demişim ama tabi o kadarda iyi değil Eve online'dan sonra kesmiyor artık bu tip oyunlar ama şöyle bakıldığında aylık ücreti ve satın alma ücreti olmuyan en uygun oyun diyebiliriz.Server Praya Bu arada Fraya mıydı lan yoksa 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

abi beni Everquest,Ultima ve daoctan sonra hiçbir mmorpg kesmiyor. Wow çocuk eğlendirme oyunu resmen 12yo kids oyunu, Guildwars desen hiçbir özelliği yok.Eve online denemedim ama herkes derinliğinden bahsediyor ona birşey diyemem. Gerisinide at çöpe gitsin iş yapmaz.1997-2004 mmolarından başkası açmıyor suanda gerçek anlamda.Tek umudum camelot unchained ve fallout online [fallout online çıkarsa tabi]
Sosyal ağlarda paylaş

-Optimizasyon konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım, yanlız arkadaşım crash yiyip durdu.

-FPS düşmesi hiç yaşamadım.

-Pingler oldukça iyiydi.

Fakat oyun kötü. Her seferinde 100 iskelet kes, 10 kemik topla olayı sıktı artık.

Tek artısı non target sisteme sahip olması. Refleks ve yetenek istiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Crash olayı launcherin kapatılmasından kaynaklanıyor çoğunlukla, Server değiştirirken arkada launcher login durumda olmalı, Fps çok düşüyor normal değil bence Laptoptan oynuyorum ama laptop'um iyidir.Optimasyon sorunları var dün 4 fps ye kadar düştü dungeon da. Combatsız ortamda bile düşüyor,
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...