Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hala tam anlamadım ama bir round boyunca puan alabileceğimiz oyuncu sayısı 11 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 11 abi. evet. Substitution yaparsan, çıkardığın adamın puanları siliniyor. Yani ideal 11 dizmek mantıklı. Bu benim anladığım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 substution olayının dandikliğine yandık bu round ya. gio falan 6 getirmiş benim yedeklerde. nese artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 6 puan çok değilki, asıl kadrondakiler ondan fazla getirir ya da en kötü 4-5. kadroda xavi iniesta sneijder robben falan varken gio 6 puan aldı diye onu bırakmayacaktın herhalde ilk 11'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ribery puştunu almıştım 4 getirmiş. 4 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sistemi yeni anladım. gerçi daha dün kayıt olmuştum neyse... yedek listesine maçını en son yapacakları koyup, herkese şans veriyorum. yedeğe alırsanız eğer puanı siliniyor, bi daha da dokunamıyorsunuz adama. yani mesela ribery 4 puan getirmiş.. van der vaart daha iyi getirir dedim. onu koydum yerine. ilk tur sonunda ribery'nin puanı toplama dahil edilmeyip, van der vaart'ınki edilecek. FAKAT, yedek oyuncunuz maçını yaptıysa ve o sırada ilk 11'e koymadıysanız, kazandığı puanları alamıyorsunuz. o yüzden dikkatli olmak gerek. nitekim bana 8 puana mal oldu..(cCc gallas reyis cCc) kısaca ilk turun sonunda ilk 11'de kalan oyuncuların puanı hesaplanıyor. puanını sevmediğiniz oyuncuyu yedeklerinizle değişebiliyorsunuz. bunu da buradaki çoğu kişi zaten biliyordur ama benim gibi yeni oynamaya başlayanlar için yazdım. BİLGİ İÇİN SAOL MESH tarzı trollemeyin. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Yunanistan'ın kaleci takımımda, tam bir malım edit : mallığım işe yaramış confirm etmeyi unutmuşum Neuer kalmış kalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kaptan messi ilk yarıdan 8 puan net :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Steal olsun diye Di Maria'yı almıştım da, herifin ters ayak ters kanat özelliği dışında bir numarası yok, bizim Dos Santos'tan hallice Benim kaptan Robinho, Komünistleri bombalayacakmış öyle dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 messi 18 puan oh yes lan kaptan diyeymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 çok fazla bonus puan var bunda, niye clnin sistemi bozmuşlarki anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 cidden sistemi çok karmaşık yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ALTIDORE'DAN PATLAMA BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Buddle-Donovan çıkacak büyük ihtimal ABD bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 amerikan torres var kadroda, hattrick çakacak ingiltereye dgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 green sağolsun terry'i bitirdi. kova herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 GREEN O ELDİVENE O KADAR TÜKÜRÜRSEN MAÇTAN ÖNCE TABİ KAYAR GİDER O TOP hay eldivenini johnsondan ne güzel cleen sheet alcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 terryi çıkartayım bari yarın 3 puan ne ya ulkan kaleci hem iddadan patladım onun yüzüne hem burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 harbi green mahvetti clean sheet i. yarın stankoviç reis'ten birşeyler bekliycez artık. bir de vidiç var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 terry ve lampard çıkarıp, vidic ve stankovic sokucam. yakmayın bizi çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 off ashley cole da gitmiş yaa 5 puan sadece, meh, hala yanıyorum marquezi almadığıma. 5 puanı var değiştirsem mi ashleyi 4 puanlık riberyi de deiştirdim bakalım yarın tosic bişi yapacak mı, yapamazsa onu da değiştiririz sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ochoa - howard değişikliğimi dün kabul etmeyen sistemi kınıyorum! işlememiş abi subs. 8 puandan oldum ya lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 haydi şıvanşıtayger reis yap bişiler yarın. 6 puanlık santosu çıkardım bakalım. o değil 6 puan alan suarezi çıkarıp rooney'i koyduk 4 aldı. green sagolsun terry'nin de içine etti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 en az 6 puan almazsa bacaklarını kıracam o domuzgüdücüsünün, 4 puanlık riberyi çıkardık ta koyduk bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Holy said: ochoa - howard değişikliğimi dün kabul etmeyen sistemi kınıyorum! işlememiş abi subs. 8 puandan oldum ya lanet olsunyukarıda confirm changes var abi unutma onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar