Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben o ilk mesajdaki gibi olmadan uyuyamıyorum misal fix öyle benim durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çok güzel oluyor o tarz rüyalar bide uyurken birden sıçramak çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 beyler tyler'ı görürseniz selamımı iletin kerataya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 arada bir banada oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 siz uçmuşunuz baboliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben uykuya dalmadan ani refkleks hareketleri yapıyorum son zamanlarda. Sanki şok veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 aslında uyumuş oluyosunuz ama derin uykuya girmemiş olduğunuz için o şeyleri görüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ShadowFax said: ben uykuya dalmadan ani refkleks hareketleri yapıyorum son zamanlarda. Sanki şok veriyolar ahah bu cok kötü ya.hele bide otobüste falan yorgun olunca tam dalıyon hop sanki biri tokat atıyo gibi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 çok nadir rüya görüyorum özledim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 oha bana da olmaya başladı yaklaşık 6 aydır falan... ve bildiğin gece kalkıp o karanlıkta "kafayı mı yiyorum lan ben?" tribi yaşıyodum. iyi bari bi bana olmuyomuş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 CthuLhu said: ben o ilk mesajdaki gibi olmadan uyuyamıyorum misal fix öyle benim durum aynen. yıllardır yaşıyorum yani. "saçmalama lan böyle şey mi olur" falan diyorum kendi kendime, sonra "ne saçmalıyodum lan ha he ?!?!" şeklinde sync oluyorum gerçeklikle. sonra bi yastığı falan çevirip dalıyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Bide uykudan uyandırıldıgında şok gecirerek kalkanlar var. Benden başka koala gibi yatan yok mu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ShadowFax said: ben uykuya dalmadan ani refkleks hareketleri yapıyorum son zamanlarda. Sanki şok veriyolar bunu house'ın bi bölümünde açıklamışlardı. tam emin değilim ama sanırım şöyleydi vücut uyku moduna geçerken gittikçe daha yavaş nefes almaya başlıyosun. öyle olunca beyin ölüyomuşsun gibi düşünüp bedeni uyandırmak için elektrik yolluyor. biraz kıytırık anlattım ama bunun gibi bişeydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Czentovic said: ShadowFax said: ben uykuya dalmadan ani refkleks hareketleri yapıyorum son zamanlarda. Sanki şok veriyolar ahah bu cok kötü ya.hele bide otobüste falan yorgun olunca tam dalıyon hop sanki biri tokat atıyo gibi hehe evet ha bende de oluyo son zamanlarda, önceden olmazdı hiç. vay amonyum sülfat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 meth kullan uyumazsın için. tayland da fahişeler öyle yapıomuş sürekli ayakta kalıp çalışmak için senle alakası yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 HOUSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bu gece Rüyamda dedektif rolündeydim. İşin ilginç yanı ise; rüyamın 3 parttan oluşmasıydı :S Giriş, gelişme, sonuç anlatımıyla gün içinde 3 defa uyandım! 3. uyanışımda içimde hafif bir tebessümle sonuca geliyorum diyerekten bir daha gözlerimi kapadım. ...ve başarılı bir şekilde 8:00 gibi uyandım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar