Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ya bu aralar, iki farklı olay sayesinde aklıma aynı görüntüler geldi. Şimdi böyle yazınca ne var olm bunda diyebilirsiniz tabi, önceden yaşadığın bir olayı hatırlatıyordur falan. Durum şu, o aklıma gelen görüntüleri böyle hayal meyal hatırlayabiliyorum sadece. İlk aklıma geldiğinde "ha evet bir de bu olay vardı" demiştim bir süre sonra yine aynı şeyler aklıma gelince "ha evet bir de bu olay vardı..lan dur bi sn" tarzı hislere kapıldım. Olası senaryolar -Çok basit açıklaması var -Karışmışım -Uzaylılar kaçırmış -Bilim çaresiz kaldı Haydi sizi öğlen öğlen sırlar kapısı temalı bir başlık ile başbaşa bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 gece kamyon mu devirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 İnsanlar bazen rüyalarını bile anılarıyla karıştırırlar. Karışmışsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 çok fazla lost izliyorsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bende lost u kıs diyicektim :) de javu zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yok ya, desmond gelecekten penelopeyi aradığından beri izlemedim lostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Dejavu abi :) Eğer zamanın, bundan sonra ve önceki anlarda sürekli olarak devam ettiğini ve olduğunu düşünürsen ( mesela bundan 10 dakika sonrası 10 dakika sonrasında sürekli oluyor, gibi ) bir anlığına orada ki benliğinle bi bilgi alış verişine girmiş olabilirsin. Frekanslar karışmış desek yeridir kısaca =). Ya da beyninin bir çeşit dekoder olduğunu düşünebilirsin, bir şekilde bir hata olup zamanı gelmeden belirli bir bilgiyi decode etmişte olabilir. yersen açıklama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bende rüyamda random bir sahne görüyorum,yakın veya uzak gelecekte o sahneyle gercek hayatta karsılasıyorm.Oyunlarda bir iki kere isime yaramıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Suark said: Dejavu abi :) Eğer zamanın, bundan sonra ve önceki anlarda sürekli olarak devam ettiğini ve olduğunu düşünürsen ( mesela bundan 10 dakika sonrası 10 dakika sonrasında sürekli oluyor, gibi ) bir anlığına orada ki benliğinle bi bilgi alış verişine girmiş olabilirsin. Frekanslar karışmış desek yeridir kısaca =). Ya da beyninin bir çeşit dekoder olduğunu düşünebilirsin, bir şekilde bir hata olup zamanı gelmeden belirli bir bilgiyi decode etmişte olabilir. yersen açıklama =) yok abi yemedim , benim için bile çok fazla bilim kurgu oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dostum lost olmuşsun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 senin kafan karışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Getirilen yorumların lost ve flashforward teorileri olması da aslında incelenesi bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bana da oluyor bazen. yaşadığım deja vu'yu tekrar yaşıyorum. deja vunun deja vusu... ne saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 içine şeytan girmiş senin git bi hamama iyice bi yıkan sonra 2 roket (!) de namaz kıl bişeyciğin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dejavu iste sol ile sag gozun arasindaki milisaniyelik frame senkronizasyonu kaymasindan oturu. beyin buffer ediyo o anda. adamlar ispatlamislar. beyin gozden hizli calisiyo, biseyden gelen isik, sag goze sol goze ayni anda geliyo ama beyne giderken bbirinden birinde bazen gecikme oluyo o aradaki surede, diger sinyali alinca aboww daha once bunun aynisini yasamistim diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 cortexiphan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Dasaa su an seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Mevcut durumuma en uygun müziği buldum http://www.youtube.com/watch?v=OBmX28p-6eM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar