Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deja vu gibi ama değil, ne lan bu

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Ya bu aralar, iki farklı olay sayesinde aklıma aynı görüntüler geldi.

Şimdi böyle yazınca ne var olm bunda diyebilirsiniz tabi, önceden yaşadığın bir olayı hatırlatıyordur falan.

Durum şu, o aklıma gelen görüntüleri böyle hayal meyal hatırlayabiliyorum sadece. İlk aklıma geldiğinde "ha evet bir de bu olay vardı" demiştim bir süre sonra yine aynı şeyler aklıma gelince "ha evet bir de bu olay vardı..lan dur bi sn" tarzı hislere kapıldım.

Olası senaryolar
-Çok basit açıklaması var
-Karışmışım
-Uzaylılar kaçırmış
-Bilim çaresiz kaldı

Haydi sizi öğlen öğlen sırlar kapısı temalı bir başlık ile başbaşa bırakıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dejavu abi :)

Eğer zamanın, bundan sonra ve önceki anlarda sürekli olarak devam ettiğini ve olduğunu düşünürsen ( mesela bundan 10 dakika sonrası 10 dakika sonrasında sürekli oluyor, gibi ) bir anlığına orada ki benliğinle bi bilgi alış verişine girmiş olabilirsin. Frekanslar karışmış desek yeridir kısaca =).

Ya da beyninin bir çeşit dekoder olduğunu düşünebilirsin, bir şekilde bir hata olup zamanı gelmeden belirli bir bilgiyi decode etmişte olabilir.

yersen açıklama =)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Dejavu abi :)

Eğer zamanın, bundan sonra ve önceki anlarda sürekli olarak devam ettiğini ve olduğunu düşünürsen ( mesela bundan 10 dakika sonrası 10 dakika sonrasında sürekli oluyor, gibi ) bir anlığına orada ki benliğinle bi bilgi alış verişine girmiş olabilirsin. Frekanslar karışmış desek yeridir kısaca =).

Ya da beyninin bir çeşit dekoder olduğunu düşünebilirsin, bir şekilde bir hata olup zamanı gelmeden belirli bir bilgiyi decode etmişte olabilir.

yersen açıklama =)

yok abi yemedim , benim için bile çok fazla bilim kurgu oldu bu :)
Sosyal ağlarda paylaş

dejavu iste sol ile sag gozun arasindaki milisaniyelik frame senkronizasyonu kaymasindan oturu. beyin buffer ediyo o anda.

adamlar ispatlamislar.

beyin gozden hizli calisiyo, biseyden gelen isik, sag goze sol goze ayni anda geliyo ama beyne giderken bbirinden birinde bazen gecikme oluyo o aradaki surede, diger sinyali alinca aboww
daha once bunun aynisini yasamistim diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...