bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Nedir abi bu kızların başka kızlarla ilişki durumu yapması? Hayır kızları tanıyorum lezbiyen filan değiller de. sevgilileri var ve iyi arkadaşlar. dikkat ettim var böyle 3-5 tane salak olay nedir yani bir şey mi kaçırdık naptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 genelde 12-16 yaş arası ergen kardeşlerimizde gözlüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 yok bildiğin üniversite okuyan kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 çok fazla abuk subuk tipleme var normaldir. başka kızla ilişki yapıp da ilgi çekmeye çalışma, kardeşler kısmına 20 tane arkadaş doldurma, sevgiliyle ortak facebook hesabı açma, kendi durum/yorumlarına like tuşuna basma falan, öyle böyle değil. Bi yandan da "insan elemek" için güzel yöntem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 kendi yorumu ve resmine begendi yapmak cok komik cidden. bırak da biz karar verelim ona hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 yorum için öyle bence de ama resim için yapılabilir arada bi, bi grup resim koyduğunda içlerinden en beğendiklerini göstermek için vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sanane ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ilkokulda da vardi onlardan, elele tutusup tolete falan giderlerdi. BFF modunda takiliyolar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 lezbiyenlik iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 akraba yerine yakın arkadaş doldurma geleneği değişik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 en komiği geçen gördüğüm olaydır erkek sevgilisinin elini tutar kızda yakın arkadaşının elini zincirleme el tutuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 yatağa da o şekilde giriliyorsa no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 o tarz bi kız görünce hemen yazılıyorum ben. msnini almam uzun sürmüyo. ama cam açtırtamadım daha hepsi namuslu falan cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sevgilisiyle ortak profil açan gördüklerim vardı, en iğrenç tipleme onlar bence, kim olursa olsun asla eklemiyorum talep gelirse de ignore direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bide moral bozanlar var. telefonumla denize atladım, bozuldu. numaralarınızı verin diye yazdım. xxxxx bunu begendi diye cıktı. küfür de kısaltması da yasak /sayeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bilgisayarım bozulmuştu geçen zaman duvarıma yazdım pc bozuk bir süre yokum diye tutmuş arkadaşlardan biri xx bunu beğendi tam sopalık ya o değilde bence o kızları biraz öpmek, okşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 demi yanı ben abuzer ile ılıskıde desem ortalık ayaga kalkar dafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 o da bi tecrube abi, cani cekiyodur. Tertemiz mis gibi,guzel,90 60 90, bizimkiler gibi killi filli,biyikli,guclu degillerki. Olcumleri var guzel guzel, birakalim sevissinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 olay bu iste en gicik kaptigim sey Rewendor said: sevgilisiyle ortak profil açan gördüklerim vardı, en iğrenç tipleme onlar bence, kim olursa olsun asla eklemiyorum talep gelirse de ignore direkt olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Llama said: en komiği geçen gördüğüm olaydır erkek sevgilisinin elini tutar kızda yakın arkadaşının elini zincirleme el tutuşma lisede vardi bu durumda olan bi arkadasim sabir sabir sabir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ben 450 tane kardes listesi yapanlara bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Lame'likte sınırlar Facebook ile beraber kalktı. Herkes nasıl daha da lame olabilirim diye kasıyor, özellikle dişilerden görüyoruz bunu çünkü ilkokul çağlarından itibaren ne kadar saçmasapan iş varsa yapıyorlar. Görünce iğreniyor insan ama yapacak bir şey yok. Apaçiler gibi bunlar da aslında, ama bu gerçeği yediremiyoru kendimize. Çünkü garılar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 sadece facebookta değil ki genel olarak internette lamerlık moda şu anda. şurada patide bile herkes lamer oldu başımıza. sorsalar "trollük" yapıyo. yedği haltın ismini değiştirince kendi kalitesizliğini örteceğini sanıyo falan. lamerlık yapmayı komiklik falan sanıyo işte insanlar. işin komiği sırf yeni nesil değil kaç senedir bu forumda olan adamlar da aynısını yapar hale gelmiş halde. Genel tavır bu inci sözlükmüş 4chanmiş hatta ekşi sözlük falan gibi demirbaş sitelerde bile gidişat hep bu yönde ha facebook falan gibi "yeni imkanlar sunan" siteler bunu yaygınlaştırmış olabilir de tüm yük bunlara ait değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 lamer ya da trol bence modası varken yapıldı mı bir esprisi oluyor yeterince iyiyse de yıllar sonra nostalji olarak kalır belli bir yerden sonra baycak, zorlama olcak, eskiyecek o zaman sıkıcı oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 facebook sizlere de açılınca çok bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar