Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook vs Kızlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir abi bu kızların başka kızlarla ilişki durumu yapması?
Hayır kızları tanıyorum lezbiyen filan değiller de. sevgilileri var ve iyi arkadaşlar.

dikkat ettim var böyle 3-5 tane salak
olay nedir yani bir şey mi kaçırdık naptık
Mesaj tarihi:
çok fazla abuk subuk tipleme var normaldir.

başka kızla ilişki yapıp da ilgi çekmeye çalışma, kardeşler kısmına 20 tane arkadaş doldurma, sevgiliyle ortak facebook hesabı açma, kendi durum/yorumlarına like tuşuna basma falan, öyle böyle değil. Bi yandan da "insan elemek" için güzel yöntem :)
Mesaj tarihi:
bide moral bozanlar var. telefonumla denize atladım, bozuldu. numaralarınızı verin diye yazdım. xxxxx bunu begendi diye cıktı.

küfür de kısaltması da yasak /sayeros
Mesaj tarihi:
bilgisayarım bozulmuştu geçen zaman
duvarıma yazdım pc bozuk bir süre yokum diye
tutmuş arkadaşlardan biri
xx bunu beğendi
tam sopalık ya

o değilde bence o kızları biraz öpmek, okşamak lazım.
Mesaj tarihi:
o da bi tecrube abi, cani cekiyodur. Tertemiz mis gibi,guzel,90 60 90, bizimkiler gibi killi filli,biyikli,guclu degillerki. Olcumleri var guzel guzel, birakalim sevissinler.
Mesaj tarihi:
olay bu iste en gicik kaptigim sey

Rewendor said:

sevgilisiyle ortak profil açan gördüklerim vardı, en iğrenç tipleme onlar bence, kim olursa olsun asla eklemiyorum talep gelirse de ignore direkt olarak.
Mesaj tarihi:
Llama said:

en komiği geçen gördüğüm olaydır
erkek sevgilisinin elini tutar kızda yakın arkadaşının elini
zincirleme el tutuşma

lisede vardi bu durumda olan bi arkadasim
sabir sabir sabir
Mesaj tarihi:
Lame'likte sınırlar Facebook ile beraber kalktı. Herkes nasıl daha da lame olabilirim diye kasıyor, özellikle dişilerden görüyoruz bunu çünkü ilkokul çağlarından itibaren ne kadar saçmasapan iş varsa yapıyorlar. Görünce iğreniyor insan ama yapacak bir şey yok. Apaçiler gibi bunlar da aslında, ama bu gerçeği yediremiyoru kendimize. Çünkü garılar sdfsdf
Mesaj tarihi:
sadece facebookta değil ki genel olarak internette lamerlık moda şu anda. şurada patide bile herkes lamer oldu başımıza. sorsalar "trollük" yapıyo. yedği haltın ismini değiştirince kendi kalitesizliğini örteceğini sanıyo falan. lamerlık yapmayı komiklik falan sanıyo işte insanlar. işin komiği sırf yeni nesil değil kaç senedir bu forumda olan adamlar da aynısını yapar hale gelmiş halde. Genel tavır bu inci sözlükmüş 4chanmiş hatta ekşi sözlük falan gibi demirbaş sitelerde bile gidişat hep bu yönde

ha facebook falan gibi "yeni imkanlar sunan" siteler bunu yaygınlaştırmış olabilir de tüm yük bunlara ait değil.
Mesaj tarihi:
lamer ya da trol bence modası varken yapıldı mı bir esprisi oluyor
yeterince iyiyse de yıllar sonra nostalji olarak kalır
belli bir yerden sonra baycak, zorlama olcak, eskiyecek o zaman sıkıcı oluyor işte
  • Yeni Oluştur...