khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 7 haziran'da finallerim bitiyo kojiroh'u ikna edersem katılmak isterim hiç katılmadım ama sabaha kadar lan party cazip geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bu sıcakta, sabaha kadar kapalı alanda, sigara dumanı off oof felaket :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 abi klimayı verip soyununca bisey olmuyo rahat olun.. wait wha..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 temmuzun ikinci yarısı alow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 pekaziz said: Daha önce hiç bir buluşmaya katılmadım, nasıl tanıyacağım sizi. Kadıköy`e gel ve erkek kokusunu takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 zamanı uygun olursa bende gelebilirm ilk lan partyime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Çok aşırı ters bir zamana gelmezse ki gelmez, benim de ilkim olacak. Erkek kokusu fikri iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 8 hazıran - 25 hazıran yada 15 temmuzdan sonra varım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Şunun tarihini bir koysaydık artık millette kendini ona göre ayarlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 7 hazirandan sonra olsunda ne zaman olursa olsun. bide öncesinde mangal yapılsın değişik aktivite olur asdpnfkadğg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 VALLA BAŞLATAN SÖYLESIN ÖYLE LAFI ATIP GİTMEK OLMUYOR DI MI BU SEFER UĞRAŞMAM BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Lan ne uğraşıyorsun gören de taş taşıyosun zanneder :P şaka maka büyük adamsın efe, biz yine herkesi toplarız sayıyı veririz sana, sadece adeksle konuşursun olur mu? Tüm mesajları okudum ve genel kanı olarak Temmuz ikinci yarısı gibi görünüyor. En fazla katılım bu aralıkta sağlanacak gibi. Sonrasında yaz bitmeden eylül gibi bir tane daha yapabiliriz. 17 Temmuz Cumartesi gecesi diyorum o zaman. Gabledenler Gabletmeyenler Gabledilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 listeyi yapmaya basla! noldu benim turkceme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 8 haziran 5 temmuz arasında okul olarak bir işim yok. Dolayısıyla katılabilirim, ama böyle %34 ihtimal falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Benim de tatil planları iptal, her tarih uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 nerde oluyor ki bu partyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 reina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 önce düzgün konuşmayı öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Holy said: Lan ne uğraşıyorsun gören de taş taşıyosun zanneder :P vay be... kırdın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 kendimi affettiricem bebeğim, üzülme. hepsini planlı yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ne oynayacağız peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 rıfkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 batak,101 falan oynarız poker döner face den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 bende geleiblirm artık :) ama önce oyunalrı öğrenmem lazım malum fakirim bilgisayar alamadığımdan yeni oyunalrı bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Gecenin başlarında Modern Warfare oynanıyor genelde. En çok saran oyun bu. Sonra Battlefield denemeleri başlıyor. Çok uzun sürmüyor. L4D için gruplara ayrılıyoruz, bir yandan bir takım kendini bilmezler HoN'a giriyor. Sonra karışık takılıyoruz zaten. Flatout oynanıyor, Company of Heroes oynanıyor. Aklıma gelenler böyle son lan partiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar