huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 nasıl isim lan o? enama gibi, fason çıkarsa çok fena dalga konusu olur bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hayatında 1-2 kere maç izleyip de adamı forvet arkasında görenlerin bu adam 10 numara demesi de paha biçilmez bi olay ^^ Adam orta saha oyuncusu işte öyle Mehmet Topal gibi ölümüne defans bi tarzı yok, ama Lincoln gibi sahada da gezmiyor top ayağında değilken gereken oyuncu işte alabilirlerse gerçekten faydalı olur da yani şu adamı 1 ay önce alsalardı da ızdırap çekmeseydik olmaz mıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 huun said: nasıl isim lan o? enama gibi, fason çıkarsa çok fena dalga konusu olur bu adam. achille emana cidden her türlü malzeme çıkar bu adamdan medya ve taraftara. hem achille hem emana çok uygun yontmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ayrıca, Elano Hughes'un 4-3-3'ünde yer bulamadı bir türlü, kaybolup gitti. O yüzden ayrıldı zaten. Adamın en iyi oynadığı pozisyon 4-2-3-1'in sağ açığı. O poziyonda oynayıp sürekli içe kayacak. Yani: 1. Sabri'ye koridor açacak, Maicon'a açtığı gibi, 2. Göbeğe gelip orta sahayı kalabalıklaştıracak, Dünya Kupasında Kaka'yla yaptığı verkaçlarda olduğu gibi, 3. sağda biriken oyunu arda'ya ters top atarak açacak, milli takım'da Hiddink'in arda'yı kullanmaya çalıştığı gibi, veya müthiş bir arka direk bitiricisi olan Kewell'a gollük ortalar kesecek, 4. Ceza sahasına sızarak tek vuruşluk pozisyonlara girecek, kupada attığı gollerde olduğu gibi. Özetlersek; Cana Emana Elano Misimovic Arda REİS PARASI NEYSE VERİP KURSUNLAR ŞU DÜZENİ!!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 korkutuyorsunuz beni zenci kokusu falan böyle cümlelerle, nedir bu zenci deliliği forumun ismi de paticik falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ahaha REİS. misimovic den umudum yok benim.ama emana olur umarım.ondanda pek umudum yok gerçi.şu aurelio yu alsaydık bari bjk ye kaptırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 olm heyecan yaptırmayın bana :) enama felan kalp var diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Emana'dan heyecan yapılır mı naptın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Betis vermiyormuş, 8 diye tutturmuş bizimkiler 6 önermiş. Şu saate kadar transfer yapmazsan kapısında yatarsın böyle ikinci lig takımlarının. Betis de az Kayserili değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 8 vereceksen zaten o paraya R.Madrid'in kadrodan yollamaya çalıştığı Gago'yu Diarra'yı alırsın Emana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 O değil de bizim ednan adamların ayağına gidip alamadan dönüyor, Kayseri'nin Süleyman adamları ayağına getirip beğenmedim diyip yolluyor. Bi Kayseri kadar olamadık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 iyi de kayserili olarak kafadan bonus feati var adamın ticarete normal onun kadar olamamamız. Ha bu arada, Kayseri'nin ders verip yolladığı Mido Ajax'a gitmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ya iyi de koskoca Galatasaray, getirsin bi Kayseri'li o zaman ahah =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 betiste ne aç göz takım çıktı lan.acaba türkiyeden istiyorlar diyemi bu kadar para istiyorlar.öyle bir izlenim oluştu heralde avrupa takımlarında.emana yı pek bilmem ama 8m çok değilmi lan.bi mesut un 15m ye satıldığını düşünürsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 UniRoss said: Hayatında 1-2 kere maç izleyip de adamı forvet arkasında görenlerin bu adam 10 numara demesi de paha biçilmez bi olay ^^ Adam orta saha oyuncusu işte öyle Mehmet Topal gibi ölümüne defans bi tarzı yok, ama Lincoln gibi sahada da gezmiyor top ayağında değilken gereken oyuncu işte alabilirlerse gerçekten faydalı olur da yani şu adamı 1 ay önce alsalardı da ızdırap çekmeseydik olmaz mıydı... kimse burda emana 10 numara aynı lincoln lan ne gerek var transfere falan demedi zaten. emana betiste ve milli takımda ofansif ortasaha olarak oynadi,oynuyo bize gelirse de zaten her türlü iş yapar takımda ama arağımız adam bu mu sıkıntı orda. 6-7 milyon eurolar dönüyo transferinde, ledesma nin 6 milyon euroluk bonservisi için günlerce pazarlik yapan sonra transferden vazgeçen adnan sezgin değil miydi şimdi bu adama 6 milyon eurolar veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ledesma'yı o para çok diye almayıp da bu adamı alırsa Adnan Sezgin istifasını da bu adamın kontratının yanında bıraksın Polat'ın masasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 biz tranfer yapamıcaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 pch said: UniRoss said: Hayatında 1-2 kere maç izleyip de adamı forvet arkasında görenlerin bu adam 10 numara demesi de paha biçilmez bi olay ^^ Adam orta saha oyuncusu işte öyle Mehmet Topal gibi ölümüne defans bi tarzı yok, ama Lincoln gibi sahada da gezmiyor top ayağında değilken gereken oyuncu işte alabilirlerse gerçekten faydalı olur da yani şu adamı 1 ay önce alsalardı da ızdırap çekmeseydik olmaz mıydı... kimse burda emana 10 numara aynı lincoln lan ne gerek var transfere falan demedi zaten. emana betiste ve milli takımda ofansif ortasaha olarak oynadi,oynuyo bize gelirse de zaten her türlü iş yapar takımda ama arağımız adam bu mu sıkıntı orda. 6-7 milyon eurolar dönüyo transferinde, ledesma nin 6 milyon euroluk bonservisi için günlerce pazarlik yapan sonra transferden vazgeçen adnan sezgin değil miydi şimdi bu adama 6 milyon eurolar veriyo. Sadece burada değil bir çok platformda kuruluyor bu cümleler,adamın youtube videosuna bakıp ya bu adam çalım atıyor gol atıyor diye gören 10 numara oynuyor zannediyor. Tam gereken tipte futbolcuydu 2 sene kadar önce ama 2 yıldır tek maçını izlemedim Emana'nın eğer fizik gücü düştüyse falan evet gerekli boşluğu dolduramaz,ama onun dışında çatır çatır oynar Galatasaray'da. para konusuna gelince 6-8M euro gibi paralar küçük paralar değil, Chelsea-M.City'nin dünya futbolunda yarattığı küçük kaos da geçen sene sona erdiğinden artık o kadar büyük paralar dönmemeli futbolda, 2. ligden alıcağın bir futbolcu 8m euro ediyor olamaz,o kadar kaliteli olsa takımını ligde tutardı. Transferde sakin olunucak dönemler vardır ekonomik takılmak için evet ama bir de şu var sona kalırsan saçma sapan fiyatlardan alışveriş yapmak zorunda kalırsın. 1-) Kimse lig başlamak üzereyken/başlamışken kaliteli oyuncusunu satmak istemez ikna etmek için çok daha fazlasını ödemen gerekir. 2-) Senin çaresizliğini gören takımlar bu durumdan faydalanarak daha çok para koparmak isteyecektir. Transferin son günlerinde ucuza alabiliceğin tek tip oyuncu vardır o da takımda istenmeyen oyuncular,o tarz bir oyuncu da ne kadar faydalı olur tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 mcity nin abazanlığı hala bitmedi bence, çatır çutur herkese 20m veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 keşke banada verseler:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2010/08/24/2085501/emana-galatasarayda burda AA nın haberine göre almışız galiba Emana'yı 6 milyon öro karşılığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 haaaah olaya gel said: DUYURU Galatasaray Spor Kulübünün genel olarak yürüttüğü yeniden yapılanma ve özellikle şirket birleşmeleri çerçevesinde Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri, yeni yönetim kurulunun seçimi için 27 Ağustos 2010 Cuma günü genel kurulu toplantıya çağırmış ve bu nedenle görevlerinden ayrılmışlardır. Kendilerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve katkıları için teşekkür ederiz. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu edit1: şimdi forumda yazılanları okudum da, en son mesajda dalga geçmiştim fakat durum hakkaten vahimleşmiş. tamam GS'da bir yönetim problemi olduğu apaçık ortada. takımın transfer diye bağırdığı da ortada. yalnız bizim taraftar olarak hala kafamıza basmayan şeyler var. takıma 433 gibi adapte olması acaip zor olan bir sistem yerleşmeye çalışıyor. bizim oyuncular da aman tribün küfretti aman td'im bana laf söyledi diyip kız gibi davranınca işin boku çıkıyor tabi. bakmayın siz geçen seneki ilk performanslara... rijkaard yeni gelmiş, rakip sahaya çıkınca "rijkaard lan herif" diyordu. fakat sezon sonunda takke düştü kel göründü. çünkü bariz bir şekilde takımın 433 oynayamadığı ortaya çıktı (daha doğrusu sahadaki oyuncuların oynayamadığı) az sabredin ya. fatih terim'in ilk senesini hatırlamıyor musunuz? takım toparlayacak yavaş yavaş ve her sezon daha da 433e uygun transferler yapıldıkça düzelecektir. bu sezon olur mu olmaz mı bilinmez. ama ben eminim ki bu işin sonu güzel. az sabır lazım. edit2: ne derece dogrudur bilmem ama insanın doğru yaa diyesi geliyor: Arda Hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 e tamam da 1 sene öss'ye çalışsan boğaziçini kazanırsın, 1 sene tezle uğraşsan mastır diploması alırsın, 1 sene ispanyolca çalışasn takır takır konuşursun, 1 sene uçuş eğitimi alsan pilot olursun. 1 senede 4-3-3 oynamayı bu takım hala öğrenemediyse daha ne kadar bekleyecez? Bu adamlar sen ben de değil profesytönel futbolcu bi de. 10 yaşından beri bunun eğitimini alan, hayatlarını futbol oynayarak kazanan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar