Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 cidden yani son 10 yılımız çekilir gibi değil.ittire kaktıra şampiyon oluyoruz.avrupa maçları dışında şöyle oha lan süper oynuyoruz dediğim maç son 10 yılda eldeki parmak kadardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 scoutgs'ye göre geliyolarmış. bekleyelim görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ya kim gelirse gelsin yeter ki biri gelsin artık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ben geldim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 seni tribüne alalım şöyle gel güzel kardeşim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adam beğenmiyosunuz abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ben oynasam orta sahada en azından adam geçmezdi. beni alsınlar bari cok parada almam lan senede 500bin lira yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 zencisiz ilk 5'e girilmez beyler.. kimse bu tuluzlu yarma gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 beni siyaha boyarız olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 escape said: beni siyaha boyarız olmaz mı o nonda, kolpa güçsüz zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ne diyon lan mevzu çıkarttırma bana burda!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 şabani nondaaaa şabani nondaaaa 75 santiiiim var onda fhujgdjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 o tezahuratı ben hiç sölemedim. çünkü sanki görmüşüz de falan... yani bi galatasaray için erkeklikten.. yani di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 o değilde orta sahaya 2-3 zenci alsaydık iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 diarra - emana - sissoko şeklinde 3 lü ile ambargo koyulur lige hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 o fotosu olanlar kim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Red said: aykut servet hakan balta ayhan arda .%5 kapasiteyle oynuyorlar. Aykut'un kapasitesi o kadar daha da kalede duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 escape said: ben oynasam orta sahada en azından adam geçmezdi. beni alsınlar bari cok parada almam lan senede 500bin lira yeter. Senede 100bin'e fitim ben. Kaleci de olurum. Ama 3 gol yersem başkası geçer kaleye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 CthuLhu said: o fotosu olanlar kim ki misimovic ve emana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hala mı misimovic yahu neil gibi seneye devre arasında alırız nacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 aykut konusunda en çok garibime giden konu ise ufuku manisadan alırken rijkaardın takasta verilmesini istediği ilk isim aykut orkun yerine. mesut bakkal mı yanlış hatırlıyor olabilirim manisa teknik direktörü aykutu istemem orkunu verin diyince aykut öyle kalıyor gs de. anlamadığım aradan 1 sene geçtikten sonra 3. kaleci olarak bile takımda istenmeyen bir adamın nasıl GS'nin kalesine 1. adam olarak geçtiği. nasıl bir komedi izliyoruz yahu. antremanlarda şov falan mı yapıyor da koymak zorunda kalıyor rijkaard bu herifi ilk 11 e, ufuk nasıl kesemiyor bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yönetim belkide aykut diyordur bu aksam ufuk oynamaz ise dunyanın en saçma şeyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 tek mantıklı şey ufuk'un çok büyük bir yanlışı olmuş heralde rijkaard'a ya da özel hayatı çok seviyo alemci falan diyorlar ondan kesik yiyiyor olabilir. bilemiyorum ama mantıklı değil tabi çizgiye yapışık aykutu görmekten deliricem artık. hayır herkes sakatlanıyor bu aykut sağlam arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Adnan polat aykutun başı ağrıyor dıye doktora gondersın yeter,bu saglık heyetıyle adam kanser olur 3-5 yıl donemez takıma. Bu arada sabri ne zaman sakatlandı?Gs de izlemesi en zevklı futbolcu bence,ne zaman ne yapacagı belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sabri'yi izlerken eğlenmeyen yoktur herhalde.Adam maskot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar