Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

kursunlar adam gibi scout ekibi madem araştırsınlar sene boyunca.

young boys'u da gördük 25 milyon euroluk takım taş gibi top oynuyor. fener'e güldük ettik ama o herifler bizi de parçalar şu halimizle.
yokyauv YB yalan takım defansı kolpa forvetleri gol atamıyor anca kosuyorlar arda iki calım ile ezer
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadığım takımın orta sahası koca sezon ağladı, biraz futboldan anlasalar daha sezon bitmeden orta sahaya yapılabilecek transfer listesini hazırlamış olmalılardı. bütçene göre koyarsın listene 8-10 oyuncu, anlaşabildiğin 2-3 oyuncuyu alırsın transfer sezonunda.

lig başlamış ,2 hafta sonra transfer sezonu bitiyor, adam gibi yönetilen birçok takım kadrosunu kurmuş sezona hazırlanırken kim sana elindeki iyi oyuncuyu satıcak ? şu an ki bütçene göre ancak takımla problemi olan, performansı düşük olan adamı alırsın ya da iyi futbolcu getirirsende ederinden 3-4 fazlasını vermek zorundasın.

her türlü fiyasko bir transfer dönemi
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

e koydular zaten

cheyrou
cana
ireland
rosicky
ledesma
polak
baptista
kalström
makoun
grella

10 tane isim var işte, bi tanesi ancak oldu kalanlar olmadı.

Polak ve Grella'yı direk listeden atmaları lazımdı. Cana dışında da birini bile 6 ayda bağlayamıyorlarsa yada Elano'yu satamıyorlarsa yönetim başarısızdır. Haldun taksitle öderiz diyip alırdı, sen futbolcunu taksitle satıp nakit para ile futbolcu almaya kalkarsan tabi alamazsın

Ayrıca daha sezon açılmadan 136 sayfa olmuş sezon tartışma başlığımız. Çok kral parsellemişim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

bekleyin daha, bize ilk geldiğinde de "oha lan iyi adammış bu" demiştik hatta uzun süre bonservisini hemen alalım problem olmasın geyikleri dönmüştü, 4-5 hafta sonra görürsünüz gerçek yüzünü :)

Özellikle hedefe 5-6 metre kısa düşen ortalarına hasta olacaksınız :)

valla rew, Hakan baltadan iyidir :)
sivas maçından sonra bu adamı 2.5 milyona almadığımıza bin pişmanım. Hakan oynardı zaten diye düşünüyordum ama bir halt olmaz Hakandan artık belli. Kıçını kaldıracak gücü kalmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Hakan Balta ile Caner' i karşılaştırmak biraz saçma bence, tamamen farklı tarz oyuncular çünkü. Ama ben Caner' in gsde kalmasını isterdim.

Hakanın şu hali ile pek saçma olmuyor :(
Hakan eski hakan olsa,
şuan ne defans ne hucüm yapabiliyor.
kendisi umarım form tutar bir şekilde çünkü o kanatta alternatifi yok. Caner gittikten sonra yönetim almadı. (şaşıran var mı? )
Sosyal ağlarda paylaş

Diyorum ya bize ortasahada göbekte oynayacak bi adam lazım, ofansif adam değil. Böyle nasıl diyeyim bir Tugay gibi, bir Appiah gibi, bir Pirlo gibi bi adam lazım. Yoksa Misimovic, Lincoln, Ronaldinho tarzı adamlar zaten takiğe göre değil, elde de Arda Elano Kewell gibi o tarz adamlar doluyken gerek yok.

Dün de söyledim yineliyorum.

Bakın Frings var Almanya'da, adam 33 yaşında, bonservisi iyice düşmüştür, bedavaya getiririz neredeyse. Yıllarca alman milli takımında ortasaha yükünü sırtladı bu adam, deli gibi koşar, atağa da katılır takımı da çekip çevirir pas da atar. Alın getirin şu adamı, giderayak 2 sene bizde oynasın hem o sevinsin hem biz rahatlayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:

Eralp said:

Hakan Balta ile Caner' i karşılaştırmak biraz saçma bence, tamamen farklı tarz oyuncular çünkü. Ama ben Caner' in gsde kalmasını isterdim.

Hakanın şu hali ile pek saçma olmuyor :(
Hakan eski hakan olsa,
şuan ne defans ne hucüm yapabiliyor.
kendisi umarım form tutar bir şekilde çünkü o kanatta alternatifi yok. Caner gittikten sonra yönetim almadı. (şaşıran var mı? )

Çağlar alındı ya işte. Alternatifsiz değil adam. Form da tutar heralde. Caner'den her türlü iyidir. Etrafında 5 tane uygun arkaadşı varken 35 metreden abanıp kalenin üstüne 3 tane kale koysan girmeyecek şutlar atan, Avrupa maçında amele hareketler yapıp kırmızı kart gören apaçileri takımda istemiyorum şahsen
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...