Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aquila said:

ardanın da, elanonun da kalması şüpheli.
arda gitsin ama bence elano kalmalı.ki arda gitcek gibi geliyor bana liverpool yeni hocasını seçtikten sonra ardayıda alabilir
Mesaj tarihi:
Cybrinskysiykyski patladı abi, marquez çok iyi bir teklif alınmazsa kalır bile barçada, mis gibi defans, ispanyolca da biliyor, dmc bile oynadıydı rijkaard zamanında bir aralar sakatlıklar arasında, daha ne olsun.
Mesaj tarihi:
yaw bu yöneticiler napıyor? hiç haber bile çıkmıyor artık?

ya stoch olayından sonra baya gizliye bağladılar olayı, ya da Adnan Sezgin kaba yerlerini gezdiriyor avrupada.
Mesaj tarihi:
Ya Haldun yapacak transferleri, gizli gizli dolanıyo o haberler de feyk haberler, o kadar gerizekalı olamaz Adnan başkan. Basına yem atıyolar, haldun reis koluna birini takıp getirir yine. Dünya kupası bitmeden de transfer beklemeyin zaten
Mesaj tarihi:
Bu arada tottenaham bonservısı 8m yapmıs ve kupa bitene kadar satmama kararı almıs,insallah berbat oynarda kalan maclarda gs alır;ligin kalitesi yukselır bıraz yoksa gs maçlarında battal,sabrı ıkılısını ızlıycez oyuncu olarak.
Mesaj tarihi:
dos santos büyük bir hata olur alınmassa hakkaten

adamı 2. yarı kiralayıp 3 maç oynatıp mucize beklemek, ardanın şu anda gelmiş oldugu hale ragmen o takası yapmamak büyük hata

ben artık ardanın galatasraya faydalı olcagını sanmıyorum.bir kere ıslıklandı bir kere gitmesi istendi.artık ne yapsa göze batıcak.ki onceki performanslarından cok uzak.arada cıkıp 2 tane assist yapacak diye kıçını kaldırıp toplara koşmamasına göz yummamak lzm
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Santos kesınlıkle gs yı dusunmuyorum artık ıspanyaya donmek ıstıyorum demıs.Gs ikinci ribery vakasına yakalandı galıba.

2 gün önce Galatasaray da mutluyum diye açıklamasını okudum sporx te, kaynak ta belirtseniz şöyle yazılarda?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...