Olivies Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ahahhsşldksşdlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 oha efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ruwweugrgwıgrwegfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Grella bitti diyorlar. Umarım bitmemiştir.. 2 sezondur sakatlıklarla uğraşan adamı alıyoruz resmen, sanki takımımızda hiç sakat yokmuş gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Medicalparkla mi ne anlasmistik oraya hasta lazim heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Red said: ahahah incide gördüm süper lan HHHAAAAHGHAFGDS OLUYORUUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 aquila said: ardanın da, elanonun da kalması şüpheli.arda gitsin ama bence elano kalmalı.ki arda gitcek gibi geliyor bana liverpool yeni hocasını seçtikten sonra ardayıda alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Gio gidici değil mi? :( Pek de güzel oynadıydı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ya Meksikalı Marquez Barca'da çok forma şansı bulamıyor diye biliyorum ben. Alsak fenamı olur. Defansı kapatırız direk. Gol mol yemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Barça zaten Marquez'i yollayacağını söylüyodu da, bize kalmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 arsenal ilgileniyordu en son marquezle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Cybrinskysiykyski patladı abi, marquez çok iyi bir teklif alınmazsa kalır bile barçada, mis gibi defans, ispanyolca da biliyor, dmc bile oynadıydı rijkaard zamanında bir aralar sakatlıklar arasında, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mathijsen'e teklif götürmüşüz, çift yabancı stoper olmalı zaten. Bir de orta saha kapattık mı yeter, adam falan yollamadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 matthijsen bence bayağı iyi bir transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 aziz araya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yaw bu yöneticiler napıyor? hiç haber bile çıkmıyor artık? ya stoch olayından sonra baya gizliye bağladılar olayı, ya da Adnan Sezgin kaba yerlerini gezdiriyor avrupada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Ya Haldun yapacak transferleri, gizli gizli dolanıyo o haberler de feyk haberler, o kadar gerizekalı olamaz Adnan başkan. Basına yem atıyolar, haldun reis koluna birini takıp getirir yine. Dünya kupası bitmeden de transfer beklemeyin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ehuh haber yok dedim diarrayı doğruladı bir nevi fcnblog fcn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Santos kesınlıkle gs yı dusunmuyorum artık ıspanyaya donmek ıstıyorum demıs.Gs ikinci ribery vakasına yakalandı galıba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Salaklar işte ya mis gibi adam gayet e iyi oynuordu neden almıyorlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bu arada tottenaham bonservısı 8m yapmıs ve kupa bitene kadar satmama kararı almıs,insallah berbat oynarda kalan maclarda gs alır;ligin kalitesi yukselır bıraz yoksa gs maçlarında battal,sabrı ıkılısını ızlıycez oyuncu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Batdal Sabri ikilisi ne alaka? Ayrıca Batdal'ın böyle iğrenilecek kadar kalitesiz bir ftbolcu olduğunu nereden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 dos santos büyük bir hata olur alınmassa hakkaten adamı 2. yarı kiralayıp 3 maç oynatıp mucize beklemek, ardanın şu anda gelmiş oldugu hale ragmen o takası yapmamak büyük hata ben artık ardanın galatasraya faydalı olcagını sanmıyorum.bir kere ıslıklandı bir kere gitmesi istendi.artık ne yapsa göze batıcak.ki onceki performanslarından cok uzak.arada cıkıp 2 tane assist yapacak diye kıçını kaldırıp toplara koşmamasına göz yummamak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 dos santos'u almayız demişti çok önceden haldun. o istifa etmedi, biz kovduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 miyaw33 said: Santos kesınlıkle gs yı dusunmuyorum artık ıspanyaya donmek ıstıyorum demıs.Gs ikinci ribery vakasına yakalandı galıba. 2 gün önce Galatasaray da mutluyum diye açıklamasını okudum sporx te, kaynak ta belirtseniz şöyle yazılarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar