Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Fenerbahçem'i düşündüm, ya ne düşüneceğdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Llama said: batuhanı almışınız sanırsam ve güzel bir para kazanıcaz bizde teşekkürler abi resmen geyik amaçlı yazmıştım batuhanı alsın gs diye, cidden almış mı asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 almamış da aldı alacak diye haberler dönüyo. almaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bu arada Hasan Şaş Selçuk İnan'la görüşmüş. Arada 2 espiri de patlattıysa artık alacağımız varsa da alamayız lol :D http://www.maraton.com.tr/Selcuk-Inan-israri_140953.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 mehmet batdal vardı en son ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 TERİM UZUN FORVET SEVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 selcuk cl'de oynamak yerine gs yi mi secicek abi? yani tamam parasıyla da, baya ahmaklık olur bence. fenerde yedek kalır, gs de avrupaya cıkamaz, trabzon ilk turda elenir. o nedenle BEŞİKTAŞA GELECEK ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Esh said: mehmet batdal vardı en son ona noldu? harbi lan onu aldıydı gs ben baya görmedim o adamı sakat falanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kiralanmıstı devre arasında. ben hala o adamın iyi oldugunu dusunuyorum. kanat diye alınan pino'nun arkasında yedek kaldı. pino olmadıgı zaman forvete baskası gecti, ama esas forvet olan bu adam hicbi zaman oynatılmadı. oynatılmayacaksa neden alındı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Esh said: selcuk cl'de oynamak yerine gs yi mi secicek abi? yani tamam parasıyla da, baya ahmaklık olur bence. fenerde yedek kalır, gs de avrupaya cıkamaz, trabzon ilk turda elenir. o nedenle BEŞİKTAŞA GELECEK ! beşiktaşın ne yaptığı belli değil. habire rotasyon, habire taktik değişikliği, habire pozisyon değişikliği falan, hiçbir istikrar yok. Ki zaten son baktığımda da CL'de değildi beşiktaş :P o yüzden aklıbaşında yerli futbolcu pek beşiktaşa gitmez şu aralar. GS'de rekabet yok, ilk 11 garanti. Zaten kendisi de GS'liymiş. Terim faktörü var, biz çok eleştirsek de futbolcular tapıyor adama. Üstüne bayağı yüksek paralar teklif ediyo gs (2.5 falan diyodu yıllık). CL UEFA falan yalan zaten, bugün var yarın yok. Seneye CL'ye gider GS, yine istediği ismi yapmış olur. Önümüzdeki sezon FB'nin BJK'nın bu seneki GS gibi olmayacağını avrupaya mutlaka gideceğini kim garanti edebilir ki? BJK da bu sene GS'den çok farklı değildi. 2 direğe nişanlanan penaltı sayesinde gitti UEFA'ya. seneye o penaltılar gol olur gidemez mesela. Fener desen zaten ligde iyi gitmek zorunda, kupa almak gibi bi şansı yok. Ki Avrupa'ya gitsen nolacak, sonuçta kaç senedir gidiyo tüm takımlarımız saçma sapan turlarda eleniyor. Stoch fenere CL'de oynamaya geldim dedi 11 dakika oynayabildi :) Dia Avrupa dedi hiç oynaamadı galiba emin değilim. Adam 3-4 senelik sözleşme imzalıyo, tek seneye bakmaz heralde. Sonuçta bu takımların hepsi CL UEFA şansı çok yüksek takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Zaten kendisi GS'li lafı tamamen klasik palavradan ibaret =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Darksun said: Zaten kendisi GS'li lafı tamamen klasik palavradan ibaret =P Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 fener onu birakmaz size. sırf piçliğine bırakmaz hatta. güçlenemeyin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aynısını bize de yaptı. ondan sonra turkiyenin 3/4 ü neden nefret ediyo bizden. çok iyi olduğunuz için çekemiyoruz evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 mükemmel olmak günahsa, hepimiz günahkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Valla seneye 5 takım geliyor felan diyorlar ama böyle giderse trabzon yine ortalara oynar kim var kim yok gidiyor, şenol güneş yerlerini doldurabilirmi doldurursa TS'ye kaça patlar belli değil =P 1 adama yüklü para verip tutacaklarsa bu zaten Selçuk olurdu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 selcuk icin en yuksek rakami trabzon onermis ancak kalmak istememis. galiba para disinda ikna kabiliyeti iyi olan goturcek selcugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 toggie said: mersin'e gitmedi mi batuhan? şöyle maddeler var batuhan için gs ile adı geçmeye başladı bazı spor muhabirleri söylüyor da o yüzden yazayım şu maddeleri hem -Eskişehir bonservis bedeli olarak 2.5 M € ödeyecek. -Diğer büyük takımlardan herhangi birine satılması durumunda Eskişehir Beşiktaş'a 5 M € ödeyecek. -Eskişehir Batuhan'ı satarsa bonservis bedelinin %25'i Beşiktaş'a verilecek. -Eskişehir ile sözleşmesi biter ise Beşiktaşın futbolcusu olacak. -İlerde Batuhan Eskişehir ile anlaşmaz ise otomatikmen Beşiktaşın oyuncusu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yok artık daha neler, "eskişehirle sözleşmesi biterse beşiktaşın oyuncusu olacak" ne yahu, kiralık mı adam? Hadi başka takıma giderse pay almak normal de, gerisi uydurma gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sozlesme buram buram Batuhan muthis oynarsa taraftar bizi asmasin diye ozenle yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 O sözleşme çok kolay aşılır yalnız. Batuhan'la sözleşmeyi fesheder Eskişehirspor, arkasından Batuhan istediği takımla sözleşme imzalar önceki sözleşmelerin de hiçbir anlamı kalmaz, o kadar alt maddeli sözleşme anca bi türk'ün aklından çıkar zaten. Eski kafa olsa,sözleşmesi bitmiş dahi olsa oyuncuyu transfer etmek için takımına para vermen gerekse işe yarardı anca o maddeler, yaşını bilmiyorum Batuhan'ın anca yetiştirme ücreti geyiğine bi para giderse gider Beşiktaş'a,onun dışında zor. Tabi bu işin hukuki kısmı bence gelmesin Batuhan hiç gerek yok,Mehmet Batdal var onu adam etsin Fatih Terim çok meraklıysa o tarz forvete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 sevr antlaşması gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 FIFA kuralları çerçevesinde adamı satıyorlarsa öyle bir sözleşme yapabileceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 DoruK said: sevr antlaşması gibi lan ahahah, her topa vurduğunda beşiktaş 100 lira kazanacak diye madde koysalarmış bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 cok iyi olmus sozlesme. bu sayede batuhan tekrar besiktas'a doner, herkes mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar