Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayhan'a yol gözüktü o zaman, BAM iki ayakla devam edemez diyorum ve üçüne de yolcu diyorum. Servet,Arda,Kazım falan sevinmiştir baya, Terim ikinci döneminde klübe ayak bastığı gibi Hasan Şaş bir yere gidemez demişti, aynısını Arda için de der umarım.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Esnaf said:

Mehmet Akyüz diye bi oyuncu almışız :P linyitspor da oynuyor :).ne diye aldıysak artık :P

eski istanbulsporlu mehmet akyüz mü bu?
saffet akyüzün kardeşi olabilir
Mesaj tarihi:
Durun yahu bişey olduğu yok, görüşeceklerdi zaten. Adnan başkan da görüşmüştü anlaşamamışlardı. Adam gene anahtarı ister, doktorları bile kovun der uzlaşamazlar. Bilemkaçıncı FatihTerim dönemi başlarsa da en fazla 1 sene sürer. Sonra tekrar kovarlar. Sonra tekrar alırlar taraftar gene sevinir. böyle gider bu hikaye.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

NTVSpor Radyo
SON DAKİKA: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu. Aysal-Terim ikilisi yarın; sezon planlamasını yapmak üzere biraraya gelecek

Terim gelirse Arda kalır. :P

arda gitmezse forlanı alamayız yaaa
Mesaj tarihi:
Şu an Galatasaray'ın dibe vuruşu tek seneye dayanan bir süreç değil, yanlış yapılanmanın makyaj hamlelerin kralını yaptılar 2-3 senedir.

Bu durumdan çıkaracak adam taşın altına elini sokacak, sadece takım emanet edilip başarı beklenmeyecek, bu düştüğümüz boktan durumdan hep beraber çıkmamız için bir teknik direktörden fazlası lazım.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Yerli Zlatan diye lanse etmişler, Batdal için de öyle diyorduk. Küçümsemek istemem ama ne gerek vardı?

ya bunlara zaten para verilmiyor, alınsın dursun, bi mehmet topal gibi gelişirse ne güzel işte. gelişemezse de yollanır dert değil.
Mesaj tarihi:
terim sanki bu sefer aynu hataları yapmıcakmış gibi geliyor

felipe gibi adamları harcamaz.30 tane transfer yapmaz bence

o felipe asist manyagı yapmıstı arifi

ama adamı koşmuyor diye gönderdiler ki bence bizim aleximiz olurdu o adma
Mesaj tarihi:
O zamanlar takımın hedefleri büyüktü, gelen oyuncular çabuk harcanıyordu. Şimdi hedef önümüzdeki sezonu ilk 6'da kapatmak olduğundan öyle problemler çıkmaz.

Bir de Hagi yerine falan değil BAM yerine gelecek adamlar.
Mesaj tarihi:
Terim tek olur ve herşey eline bırakılırsa ne transferi ne de taktiği beceremez, onun olayı gazla, hadi koçumla kalıyor bilindiği üzere.
Ha bi de işler patlayınca, pis tazminat almadan gitmez milli takımdan biliyoz.

Dünya üzerinde başka hoca kalmamış gibi, işler her sıkıştığında Terim de Terim bu ne ya lol
Mesaj tarihi:
Bu sezonki başarısızlık tamamen psikolojik bence. Ya da belli kişilere sabotaj yapıldı. Terim'in olayı oyuncuyu ateşlemekse, öyle olsun. Kaldı ki bundan ibaret olmadığını biliyoruz. Sadece gazla UEFA kupasını alamıyorsun. Bunu aşın artık.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

artık bu başlığa yorum yapmama gerek kalmadı, galatasaray 2010-2011 sezonu bitmiştir.

hagi'nin gelişi üzerine yazmıştım. askerde ibretle takip ettim, ezeli rakibimizin kümede kalışı beni çok mutlu etti. umarım yeni sezonda rekabet edebilecek seviyeye gelir.
Mesaj tarihi:
İki büyük kulüp Tavşanlı Linyitspor'un golcü oyuncu için kapışıyor.. 25 yaşında ve 1.88 metre boyunda olan golcü oyuncu bu sezon Tavşanlı Linyitspor'da 18 maçta 9 gol atma başarısını gösterdi. Ofansif orta saha oyuncusu olarak oynayabilen genç oyuncuyu bakalım hangi büyük takım kapacak...

lol abi bu ne ya, iyice saçmaladı gazeteler.
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

Arkasokak said:

artık bu başlığa yorum yapmama gerek kalmadı, galatasaray 2010-2011 sezonu bitmiştir.

hagi'nin gelişi üzerine yazmıştım. askerde ibretle takip ettim, ezeli rakibimizin kümede kalışı beni çok mutlu etti. umarım yeni sezonda rekabet edebilecek seviyeye gelir.

Askerde kalsan hiç fena olmaz mış.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...