aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 tunca zerg oynuyo bize lazim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 tuncay ingilterede hayvan gibi oldu.bi dokununca düşen adam bir anda zenci gibi güçlendi.zergine zerglik kattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Beşiktaş'ın alacağı adam değil Selçuk. Hoş almayı istese de zaten BJK'ya ve GS'ye burun kıvırır normal olarak. Adam Avrupa diyo ŞL diyo. Bi şekilde kandırıp almak lazım. Aslında parası olana alınacak çok adam var. Selçuk İnan Onur Kıvrak (bu hayal zaten) Volkan Şen Cenk Tosun Hasan Ali Kaldırım Ersan Gülüm İbrahim Akın Emre Güngör (büyük aptallıktı 2 hata yüzünden bu adamı satmak zaten) Olcan Adın ... Gider liste daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 cenk tosun kesin alınmalı bencede fakat volkan şen o paraları hak eden bir adam değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 o paralar dediğin, zaten piyasa değeri düştü adamın. Gerçi daha yeni kontrat yeniledi de, yine de daha takımında 11'den kesildi, Ertuğrulla arası kötü, kavgalı. Geçen seneki gibi servet isteyeceklerini sanmam. Bir de oynayıp form tuttum mu bayağı iyi adam Volkan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Selçuk İnan Cenk Tosun fener yedirir mi bu adamları size haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ben şahsen volkanı beğenmiyorum.ama alsınlar dursun yedekte. şu mehmet batdalda geri dönücek.onada bi ayar çeksinler tarihin en kötü galatasarayında harcanıp gitti kiralandı o cocukta iş var ben inanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 knox said: Selçuk İnan Cenk Tosun fener yedirir mi bu adamları size haha fener parasını ersan'a harcayacak, daha yabancı alacak stochun christianın Yobo'nun yerlerine. Selçuku beleşe alırsa alır da üstüne bi de Cenk'i alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 genç kaliteli yabancı oyuncu gelmez gs'ye bu sene pek sanmıyorum,yıldız alsanız bizim guti tarzı yaşlarda anca alabilirsiniz.o cenk,selçuk,ersan aklı varsa gs'ye gitmez zaten.ne yapıcaksınız bu sezon çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 napıcaz fener ve trabzona şampiyonlar liginde gülücez.beşiktaşada uefada güleriz yeni yönetim yeni başkan yeni bi kadroyla lige asılırız :) ayrıca galatasaray her zaman galatasaraydır.14. oldu falan diye degişmiyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 kullerimizden dogucaz, bu sefer 5 sene ust uste sampiyon olup, sampiyonlar ligini alicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yok ama dalga geçmek babında demedim,cidden merak ediyorum.yeni yönetim bu krizi nasıl yöneticek ne şekil bir politika izlicek vs.her ne kadar rakip takımıda tutsam üzülüyor abi insan nerden nereye misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 aquilla dedi işte :) abi adnan polat kalsaydı hakkaten bi umut olmazdı ama bişiler olur illa.yani 14. olmıcagımız kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ilk 10a girersiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 kesin almamiz lazim bu derbiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 esh de gizli fenerli midir nedir? böyle kalitezi esprileri ancak fenerli forumlarında öğrenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ts 26 trasfer yapmıştı 2008 senesinde,şu an bunların yararlı olanları elde tutuldu. sadece ufak tefek eklemeler yapıldı.başarı istiyosa takım teknik direktörünü-sistemini-oyuncularını bikaç sene elinde tutmalı. http://hopdedix.blogspot.com/2008/06/2008-transfer-dosyasi-trabzonspor.html bu sene şampiyon olamazsak şenolu şutlar ama bu mallar o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 türkiye ligi kolay bir lig. aklı başında bir yönetim & hoca ve azıcık top oynamayı bilen adamlarla rahat oynarsın zirveye. bkz. küme düşüp geldikten 2 sene sonra şampiyon olan bursa, ondan önce 2 sene ilk 3'te oynayan sivas, şenol güneş ile 4-10 arası gidip gelen ts'nin bu sene yaptıkları falan filan. yeter ki top oynayacak adam alsınlar şu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Esnaf said: tuncay ingilterede hayvan gibi oldu.bi dokununca düşen adam bir anda zenci gibi güçlendi.zergine zerglik kattı. paticiğin her yeri şu yorumla dolu da türkiye belçika maçında hala eski mal tuncay olduğunu gözümle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Şuanki Ajax gibi olmak için 10 seneye falan gerek yok. Bir anda çok hızlı da ilerleyebilir takım. Kaldı ki, önümüzdeki sezon şampiyonluk falan hayal ama bir sonraki sezona takımı oturtabilmek mümkün. 1-2 sene uzun bir süreç bence. Aysal'ın dediği gibi bu geçici bir durum. Her türlü toparlarız, benim gönlüm rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 reykard gelince altyapıyada hollandalı çalıştırıcılar felan getirilmişti.onlarda reykardla gittimi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://spor.milliyet.com.tr/iste-galatasaray-in-yeni-formalari/spor/spordetay/13.04.2011/1377211/default.htm Nike'in tasarımları internete sızmış diyorlar. Ben baya beğendim güzel görünüyor formalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 kırmızı güzel,siyah alakasız ne alakası var gs ile siyahın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Alternatif forma, güzel renk bide bizim takım baya bi sarı-kırmızı-siyah forma kullanmadı mı zaten geçmişte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar