Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

ya stancu konuşulcak son adamdır.tek başına maç kurtarmasını beklemek saçmalık.sonuçta bi ronaldinho yada bi alex değil.asıl seneye izlemek lazım stancuyu.şimdi zaten takım tamamen çöplerden kurulu stancu süper oynasada pek birşey ifade etmez.

asıl hala serveti ve serkanı savunanları dövmek lazım.servet i hiç bir zaman sevemedim nedense.gol attığı maçlarda bile sevinemedim o kadar nefret ediyorum adamdan

gerçi maçıda izlemedim ama kesin servetin bi hatası vardır :D
Sosyal ağlarda paylaş

istediği yerde olsun abi adam sürekli gözüme batıyor gıcığım adama.özellikle reykard gittikten sonraki sözlerinden sonra takımdan yarın gitse umrumda olmaz.

herif geldiğinden beri gelen her hoca kadro dışı bırakmaya çalıştı serveti bence en az balta ve ayhan kadar sorunlu bi adam servet
Sosyal ağlarda paylaş

servet iyi ya, serkandan tiksindim ben de ama servet resmen bu maç tek başına oynayan adamdı. Adamı oynatacak birini bulursan bayağı iyi oynuyor.

Stancu'ya gelince, adam bayağı düz adam. takımı kurtarmasına gerek yok, kumaşı belli. Adam geçemiyo, 20 tane orta açmaya kalktıysa 19 tanesi hemen önündeki defanstan dönüyor. Ulen ya hemen aç ortayı ya da önünü boşalt öyle aç. Bekleyip önünde adam varken belki geçer diye vurmanın manası ne? Hızlı ataklarda top eziyor. Bi tane maç daha 0-0'ken çok net pozisyon harcadı karşı karşıya, o anda bitti kredisi zaten. Maçı kurtarsın Alex'lik yapsın diyen yok, ama bi ışık göstersin, 2 güzel hareket yapsın (güzel derken jeneriklik çalımlara aşmış gollere gerek yok, olumlu işe yarar bişiler yapsın anlamında, ara ara güzel bi ara pas olur, iyi açılmış ortalar olur, ne bileyim düzgün şutlar olur, aniden defans dengesini bozmak olur, böyle basit şeyler yeter) en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

Yahu yönetim yok, taraftar yok, inanc yok hicbisey yok.
İcerde kasımpasada yener konyada yener ne farkeder şu saatten sonra.
Hala stancu iyi degil pino formsuz muhabbeti yapıyosunuz manyak mısınız

e tartışacak bi stancumuz kaldı da ondan.

yönetimin nesini tartışacan, içine etti takımın

taraftarın nesini tartışacan, hödüklük ettiler ardayı kaçırdılar

inancı nereye tartışacan 13. sıradaki takımda ne inancı

taktiğin nesini tartışacan, 3 tane teknik direktörle en az 10 tane 11 5 tane diziliş çıkardı bu takım hiçbiri fayda etmedi

bunların tartışılacak yanı mı kaldı tartışalım, stancuyu tartışıyoruz işte.

Ve son olarak, GS'nin bu akşam dibe vurduğu nokta Antalya'dan 3-0 yenik dönmek değildir, daha önce de fark yedi bu takım, bursa'dan 5 tane yemiştik sahada Hagi varken. GS'nin dibe vurduğu nokta, sahada 3-0 yenikken en azından bi gol atmayı denemek yerine son 10 dk'da "aman dördüncüyü yemeyelim" diye hala çift stoper çakılı korkak oynadığı andır.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu en son olayı duyunca korktum seçim yalan olacak diye de, neyse en azından o konuda daha fazla sıkıntı çıkarmadı Delnan.
Aday olsa bile seçilebileceğini düşünmüyorum ben. O yönetimde bulunup diğer listeye geçme ihtimali olan kişiler varsa onlar açısından iyidir yine de. Haldun Üstünel'in falan tekrardan yönetimde olmasını isterim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla çıkan karar sadece yürütmeyi durdurma kararı. Yani bu noktadan sonra mahkeme karar vericek Adnan Polat yönetiminin mali ve idari yönden ibra edilip edilmeyeceğine. Muhtemelen de ibra edilicektir.
Burdan sonra Adnan Polat ne yapar bilmiyorum seçime gitmesi gerekmiyordu ama seçim kararını çıkardı.
Tekrar aday olur mu? Bu sorunun cevabı aslında Adnan Polat'tan çok çevresine bakıyor, yeniden aday olabilmesi içinde İnan Kıraç gibi Hayrettin Kozak gibi bi kaç ismi kendi yanına çekebilirse tekrar aday olabilir ancak, onun dışında adaylığı pek bi anlam taşımaz.
Ama tabi müthiş bir kadro kurup aday olursa tekrar da seçilebilir, o zaman başladığını bitirir biz de maçlarımızı TRT ekranlarında seyrederiz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...