küheylan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bugn okulda olm 3 atar çıkarız üstünüze diyordum, vallahi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 ya stancu konuşulcak son adamdır.tek başına maç kurtarmasını beklemek saçmalık.sonuçta bi ronaldinho yada bi alex değil.asıl seneye izlemek lazım stancuyu.şimdi zaten takım tamamen çöplerden kurulu stancu süper oynasada pek birşey ifade etmez. asıl hala serveti ve serkanı savunanları dövmek lazım.servet i hiç bir zaman sevemedim nedense.gol attığı maçlarda bile sevinemedim o kadar nefret ediyorum adamdan gerçi maçıda izlemedim ama kesin servetin bi hatası vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yuh be şu takımda 1 oynayan var oda servet, adam heryerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 istediği yerde olsun abi adam sürekli gözüme batıyor gıcığım adama.özellikle reykard gittikten sonraki sözlerinden sonra takımdan yarın gitse umrumda olmaz. herif geldiğinden beri gelen her hoca kadro dışı bırakmaya çalıştı serveti bence en az balta ve ayhan kadar sorunlu bi adam servet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 servet iyi ya, serkandan tiksindim ben de ama servet resmen bu maç tek başına oynayan adamdı. Adamı oynatacak birini bulursan bayağı iyi oynuyor. Stancu'ya gelince, adam bayağı düz adam. takımı kurtarmasına gerek yok, kumaşı belli. Adam geçemiyo, 20 tane orta açmaya kalktıysa 19 tanesi hemen önündeki defanstan dönüyor. Ulen ya hemen aç ortayı ya da önünü boşalt öyle aç. Bekleyip önünde adam varken belki geçer diye vurmanın manası ne? Hızlı ataklarda top eziyor. Bi tane maç daha 0-0'ken çok net pozisyon harcadı karşı karşıya, o anda bitti kredisi zaten. Maçı kurtarsın Alex'lik yapsın diyen yok, ama bi ışık göstersin, 2 güzel hareket yapsın (güzel derken jeneriklik çalımlara aşmış gollere gerek yok, olumlu işe yarar bişiler yapsın anlamında, ara ara güzel bi ara pas olur, iyi açılmış ortalar olur, ne bileyim düzgün şutlar olur, aniden defans dengesini bozmak olur, böyle basit şeyler yeter) en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Yahu yönetim yok, taraftar yok, inanc yok hicbisey yok. İcerde kasımpasada yener konyada yener ne farkeder şu saatten sonra. Hala stancu iyi degil pino formsuz muhabbeti yapıyosunuz manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 delnan polatı ibra etmeyenlere birkez daha tesekkurler btw. kanseri yanlış yerde arıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Olivies said: Yahu yönetim yok, taraftar yok, inanc yok hicbisey yok. İcerde kasımpasada yener konyada yener ne farkeder şu saatten sonra. Hala stancu iyi degil pino formsuz muhabbeti yapıyosunuz manyak mısınız e tartışacak bi stancumuz kaldı da ondan. yönetimin nesini tartışacan, içine etti takımın taraftarın nesini tartışacan, hödüklük ettiler ardayı kaçırdılar inancı nereye tartışacan 13. sıradaki takımda ne inancı taktiğin nesini tartışacan, 3 tane teknik direktörle en az 10 tane 11 5 tane diziliş çıkardı bu takım hiçbiri fayda etmedi bunların tartışılacak yanı mı kaldı tartışalım, stancuyu tartışıyoruz işte. Ve son olarak, GS'nin bu akşam dibe vurduğu nokta Antalya'dan 3-0 yenik dönmek değildir, daha önce de fark yedi bu takım, bursa'dan 5 tane yemiştik sahada Hagi varken. GS'nin dibe vurduğu nokta, sahada 3-0 yenikken en azından bi gol atmayı denemek yerine son 10 dk'da "aman dördüncüyü yemeyelim" diye hala çift stoper çakılı korkak oynadığı andır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bence galatasaray artık üzerine konuşulmayı bile hak etmiyo. Direk vakit kaybı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 BAM'i henuz tarti$mami$siniz gordugum kadariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Ozetlemis Denizli http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90201 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 lan fenerin 6 puanı gitmek üzere ligden. sıkı tutunun da düşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Galatasaray'da kongre tarihinin açıklanması beklenirken Polat yönetimini ibra etmeyen Mali Kongre mahkeme kararıyla iptal edildi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25200172/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 7 mayıs seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 adnan polat tekrar aday olabilecek o zaman. abarov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 çoğunluk sağlanamazsa 14 mayıs genel kurul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Şu en son olayı duyunca korktum seçim yalan olacak diye de, neyse en azından o konuda daha fazla sıkıntı çıkarmadı Delnan. Aday olsa bile seçilebileceğini düşünmüyorum ben. O yönetimde bulunup diğer listeye geçme ihtimali olan kişiler varsa onlar açısından iyidir yine de. Haldun Üstünel'in falan tekrardan yönetimde olmasını isterim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 mokoko said: Galatasaray'da kongre tarihinin açıklanması beklenirken Polat yönetimini ibra etmeyen Mali Kongre mahkeme kararıyla iptal edildi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25200172/ muahuahua arkadaş iptal ettirmiş lan.. ahuahuahuahuahuhaua çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yeniden seçime katılabiliyorsa.görün şimdi ne haberler cıkar polat mourinhoyu getirmek için seçim sonucu bekliyor messinin sözü alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Bildiğim kadarıyla çıkan karar sadece yürütmeyi durdurma kararı. Yani bu noktadan sonra mahkeme karar vericek Adnan Polat yönetiminin mali ve idari yönden ibra edilip edilmeyeceğine. Muhtemelen de ibra edilicektir. Burdan sonra Adnan Polat ne yapar bilmiyorum seçime gitmesi gerekmiyordu ama seçim kararını çıkardı. Tekrar aday olur mu? Bu sorunun cevabı aslında Adnan Polat'tan çok çevresine bakıyor, yeniden aday olabilmesi içinde İnan Kıraç gibi Hayrettin Kozak gibi bi kaç ismi kendi yanına çekebilirse tekrar aday olabilir ancak, onun dışında adaylığı pek bi anlam taşımaz. Ama tabi müthiş bir kadro kurup aday olursa tekrar da seçilebilir, o zaman başladığını bitirir biz de maçlarımızı TRT ekranlarında seyrederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 tel.i kapalı.. ulaşayım sorarım ben.. eahhaha in kayhan we trust :P adam süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yalnız mali tablo o kadar iyi değil herhalde ki hala kimse adaylığını koymuş değil... valla adnanla yola devam edilirse bu kadar saçmalığın ardından ne gülerim ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ünal aysal için perşembe mi cuma mı ne acıklıcak deniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ben Galatasarayımın maç kazanabilme ihtimalini sevmeye başlayacağım galiba.Şifresiz kanalda maç hakkımız derlen bankasyayı kastetmemiştim,hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar