iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 İşte o top süren hızlı forvet olarak Pino'yu göremiyorum ben ama Stancu'da o ışığı gördüm Sivasspor maçında ve G.Antep maçında. Pozisyon bulunca şutu falan iyi adamın,sol kanatta sıkıştırdı Hagi yoksa bence çok iyi adam. 4-4-2'de Baros-Stancu forvet ikilisi oynatabilsek zaten harika şeyler görürüz gibi geliyor bana da fırsat olmadı hiç... Ufuk Sabri-Servet-Neill-Çağlar Kazım-Cana-Yekta-Culio Stancu-Baros Şu tarz bi kadro yapısında bi de Kazım'ın yerinde Keita tarzı şöyle parçalayan bi adam olsa... Arda da adam olsa Culio'nun yerine sol kanatta Culio'yu Cana'nın yerine gömsek orta sahaya. Düşününce bi sol bek 2 kanat alsak takım iyi noktaya gelir aslında... Bide takım öyle bir noktaya geldi ki Brezilya milli takımının yıldızını yolluyoruz, Bosna milli takımının yıldızını kötü diye yolluyoruz,Romen milli takımının yıldızını tartışıyoruz. Kendi milli takımımızın oyuncularını gönderiyoruz,veya gitsin diye dua ediyoruz bi gariplik var bu işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 iblameadmins; Emin ol söyleyiş tarzına göre çok değişir...Eğer sen hala pozisyondan 5dk sonra bile hakeme gidip bağırıp, çağırıp, küfür ediyorsan bu artık kahretsin "Fuck" 'ı değildir, kesinlikle bana Baros'un sinkaflı küfürler etmediğini söyleme...Ayrıca "Cunt" kelimesini kullandığına da şahit olmuşluğum var ki, İngilizce'deki en büyük küfürdür, "Son of a Bitch" hikaye yanında yani...O yüzden bunlar normaldir vs diye geçmeyin...Normal değil çünkü...Ben de biliyorum tepki olarak birçok futbolcunun "Fuck" dediğini, Premier Lig'de hep var...Ama hakeme saldırarak durmadan bağırıp çağırarak olmuyor bu, Kewell mesela, elini kaldırıp "Fuckin Hell" der geçer, saldırmaz hakeme genelde... Ayrıca Emre'nin vs ettiği küfürler beni ilgilendirmiyor, Emre'nin hali zaten ortada...Dikkat et bu seneki maçlara, elle oynamaya çalışmalar, bariz pozisyonlarda hakeme küfürler, itirazlar, durmadan sarı kart görmeler...Normal mi şimdi bunlar?...Baros'u çok seviyoruz diye, bazı şeyleri görmezden gelmeyin, adam durmadan kendine ve takıma zarar veriyor, farkında değilsiniz....İtiraz etmediği pozisyon yoktu neredeyse FB maçında, ve peşini bırakmıyor hakemin...Belli birşey var adamda...Tamam herkes mutsuz takımın halinden herkes sinirli vs, ama Baros farklı...Oturursun konuşursun adamla ama bunu yapacak biri yokki GS'de...En son Hagi'ye de küfür ederek çıkmış antrenmandan normal mi şimdi...Hagi berbat bir TD diye hoş mu göreceğiz yani küfürü...Sert fikirli olmakla alakası yok, takımda belli bir disiplin olacak...Kazım dediğin adam gidip eski hocasına eski takım arkadaşlarına hareket çeker...Culio gider Yekta'ya Zapata'ya bağırır çağırır ittirir..Bunların hepsi de son maçtan hani..Kimse bana kalkıp normal bunlar demesin...Bu kadar agresiflikle bu takım hiç bir yere gelemez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 seneye artık galatasaray eldeki tüm türkleri yollamalı.bi sabri ve çağlar kalsın o bölgelere adam bulmak zor.geriye kalanları yollayalım gitsin.bi poka yaradıkları yok.ciddi ciddi şuan kadroda adam gibi tek türk yok bank asyada bile oynayamıycak adam alayı.bi arda var işte oda dotu gobegi buyuttu seneye gider büyük ihtimal bide baros çok hırslı adam.elle oynamaları bencede hoş değil ama bence ardadan,ayhandan çok daha galatasaraylı.ilk geldiği sezon arda ve semihin kavgasını hatırlayın.arkadan izlemişti kavgayı hiç karışmamıştı bile.şimdi adam takımı benimsemiş yediremiyor takımının kaybetmesini.bence şuan baros takımdaki tüm galatasaraylılardan daha galatasaraylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 baros 5 mac sakat 3 mac cezali olucaksa gene, hic kalmasina gerek yok. yerlilerden de, ufuk, sabri, caglar, yekta disindakileri salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 herkes fantazilerde butun adamlari yollayalim diye ama.. kimsenin bir yere gonderilecegi yok. raad olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Abi ben baros sütten çıkmış ak kaşık demiyorum Sotto. Emre B. her maçta ana bacı kayarken bir kere kırmızı kart görmüyorsa, Baros Fuck dedi diye görüyorsa burda da adaletsizlik var. Ben zaten hakemlerin çifte standartına isyan ediyorum. Şimdi Gökhan Gönül taç pozisyonunda küfretmedi mi yan hakeme tektir lan diye? (o itiraz fotoğrafında arkadaki taraftarlardan 1 tanesi arkadaşım) Topu atmadı mı hakeme? Sen bunları disiplin cezasıyla cezalandıramıyorsan Baros Fuck dediğinde de kolay gelsin diyeceksin, Cunt dediyse kaç para veriyosun diyecek karakterdesin demektir. Sen Baros'un attığı nizami golü verme üstüne sarı kart ver adama,ses rekoru kırılmaya çalışırken düdüğü duymadı diye sonra anama sövdü diye itiraz et var mı böyle hikaye? Bana yapsa sövmem icraata geçerim...Yine iyi sabrediyor. Dediğim gibi Baros son maçta itirazlarını çıkarırsan mükemmel oynadı,avrupada çok üst düzey takımlarda forma bulur şu performansıyla. Zaten çok geçmez yarın o da giderse onun da gollerini izleriz fanatik.com.tr'den baros yine attı,yok artık baros gibi isimlerle. Ligdeki en iyi forvet bizim takımımızda bi itin götüne sokmadığımız kaldı adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Ünal Aysal- Bülent Tulun- Eric Gerets şeklinde bir ekip planlıyormuş. İlgi çekici ve kulağa hoş gelen bir plan olsada Adnan Polat'a 2012'ye kadar sabretmek gerekir diye düşünüyorum hala. Bu karşısında oluşturulan Voltran'a tepkiliyim,en azından geleneklere sağdık kalmış seçimle geleni seçimle göndermiş oluruz. Adam ekonomi dedi ekonomik yönden başarılı buluyorum Adnan Polat'ı, şimdi futbol dedi 1 yıl da futbolunu izleyelim,umudum hatalarından ders almış olması ama bi işaret göstermeli bence mali genel kurulda devam edilicekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Geretsi nasıl alacaklar araplardan o kadar maaş alırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 gerets hayal olur :D dünyanın parasını alıyor araplardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Adnan Sezgini Bülent Tuluna tercih ederim,çok itici sığ bir adam tulun.Gerets harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Adnan Polat futbol üzerine yoğunlaştığında takım bir anda futbol oynamaya mı başlayacak? Hiç sanmıyorum. Adnan Polat futboldan anlasa ne olur anlamasa ne olur da ben yine de futboldan anladığını da düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Rewendor said: Servet bu takımı karıştıran esas adam, kalması hata olur. Tamam çok iyi stoper de rijkaardı yollatan da kendisi, elebaşı resmen. Servetin çok iyi stoper olduğu konusunda seninle sabaha kadar tartışırım. Onun yüzünden yediğimiz hataları goller, oyunu salak salak başlatması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 iblameadmins said: Ligdeki en iyi forvet bizim takımımızda bi itin götüne sokmadığımız kaldı adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 e haklı, Niang'la kapışırlar belki. Çok farklı tarzları var diye o konuda yorum yapmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 en iyi forvet almeida arkadaşlar tartışmaya gerek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Guiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Esnaf said: en iyi forvet almeida arkadaşlar tartışmaya gerek varmı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 En iyi forvet Alex. Tarzları farklı da olsa diğer forvetlerle, en iyi forvet Alex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 alex'i forvet olarak düşünmemiştim o postu atarken. Cüneyt Tanman sportif direktör,Bülent Ünder Teknik direktör, Tugay yardımcı olarak kalıcak şeklinde bi söylenti var twitter'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Hagi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 hadi geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 bülent ünder iyidir ya.fatih terimiş 4 yıllık şampiyonluğunda yardımcısıydı.aynı zamanda geretsinde yardımcılığını yapmış.umarım sene sonunda gönderilmezde antrenör olarak devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Okadar laf ettiniz rumen adam tazminatini soke soke almadan gitmez , zorla inadina kaliyor diye. Herif "beni seneye dusunmuyorsaniz simdi gideyim ben" diyip sembolik bir tazminatla birakmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Hagi gayet onurlu bir adamdır, normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar