barnacle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 top zik zak çizmiş lan. fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Barış Özbek, Almanya’da yayın yapan "Kicker" dergisine verdiği röportajda, sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılmak istediğini ve hedefinin Bundesliga’ya dönmek olduğunu açıkladı. Barış, Galatasaray’daki kötü gidişat ve derbi ile ilgili de açıklamalar yaptı. http://4.bp.blogspot.com/_BP0rWL4QDjo/SjI5bLPbqXI/AAAAAAAAAIk/ZOcghjq5Igs/s400/ozbek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fenerbahçe alsa ne güzel olur bu adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ahah tipi kes ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 $imdi buldum.. herif cim adam lan ahahah alnindan sac cikiyo herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/36551/bundesligaya-donmek-istiyorum hadi yine iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 mokoko'nun verdiği linkten şu yorumu görünce hatırladım yalnız ve hak verdim yazana... "Felkamptın kurduğu serkanlı barışlı kadronun kadıköyde oynadığı kupa maçını hatırlıyorum. Çocuklar orta sahayı ölye bir ele geçirmişti ki hiç bir fener maçını bu kadar rahat seyretmemiştim. oynatmayı bilen oynatır. " Barış aslında iyiydi Kalli'nin senesinde...Sonradan sapıtıyorlar, İstanbul'du oydu buydu...Yoksa ilk geldiğinde iyiydi Barış...M.Topal'la iyi orta saha olmuşlardı, pres yapan savaşan... Uzun vadede Almancılarla zor oluyor iş, hani yanlış anlaşılmasın da, garip karakterleri var adamların.. Artı Anadolu'dan veya daha küçük kulüplerden 3 büyüklere gelenler her sene daha da geriye gidiyor, ilerlemek yerine, birkaç istisna dışında...Bizim yerlilere bakınca hele net çıkıyor ortaya tablo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şu elanoyu defansif oynattık ya onca zaman bizdeki teknik direktörleri savunanlara tokat atar gibi oynuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 adam geldiğinden beri de "çok kaliteli adam bu, oynatamadık adam gibi yerinde oynatalım" diyordum, en eleştirildiği gitsin dendiği dönemde bile savunuyodum. aha gitti, buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Bu kadroyla çıkarsak yine 0-0 bitecek. Hatta GS gol falan bulursa gg direk. Selçuk Özer Cristian ile orta sahada pas yapacak 1 adam kalıyor Mehmet. Kime pas atacak hadi attı attığı adamlar ne yapacak. Çok defansif olur böyle kadro. Bu kadronun amacı maçı 1-0 falan kazanmak olur en fazla ama 60 70e kadar gol olmayacak büyük ihtimal sonra Dia'yı falan alacak yüklenecek oda geç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 santosun golü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bu maç dia veya stoch oynatmamak hata olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Red said: bu maç dia veya stoch oynatmamak hata olur bence Evet benimde söylemek istediğim oydu. Yalnız ben Gs-FB başlığına yazdığımı sanıyorum şimdi farkettim pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bi yandan kaybedelim istiyorum çünki kaybedersek hagi erken gönderilcek.bir yandanda kazanmamızı istiyorum yoksa küme hattına giricez :D daha fazla rezil olmayalım şu maçı kazanırsak o gazla 1-2 maç kazanırız en azından ilk 10 da bitiririz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 said: Derbiden de mağlup ayrılan Adnan Polat'ın büyük üzüntü içinde olduğu, Hagi ile yolları bu hafta içinde ayıracağı öğrenildi. Sezon sonuna kadar takım Tugay Kerimoğluna emanet edilecek. Önümüzdeki sezon planlarına da şimdiden başlayan Polat, futbolcuların büyük bir kısmını takımdan yollayıp yeni bir sayfa açma planı içerisinde. Sportif Direktör olarak Terim Florya'da tek yetkili olacak ve takım Tolunay Kafkas'a emanet edilecek. son çıkışı terim zaten. onu da getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Tolunay Kafkas ne yahu ciddi mi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sabri, Çağlar, Yekta, Culio, Stancu, Kazım, Baros, Pino dışında kim gitse zerre üzülmem ya. Ha Ufuk da kalabilir yedek falan olarak. Aykutu yıllardır izledik, illa içlerinden biri geçecekse o kaleye Ufuk geçsin belki olur diye ümit ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 De Sanctis Sabri-Servet-Neill-Çağlar Keita-Elano-Yekta-Culio Arda Baros Ne güzel kadro olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sanctis Sabri Neill Servet Çağlar Keita Yekta Lincoln Culio Arda Baros win win :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ufuk sabri neill servet caglar pino yekta cana culio arda baros su kadro kotu mu abi simdi, ayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 said: tribundergi Tribun Dergi SON DAKIKA: Galatasaray'in Hagi'nin gorevine son verdigi haberleri geliyor. Teyitli degil. Yerine Tugay gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Süper yazı...Aynen kopyalıyorum Borges'ten.. http://devrimderki.blogspot.com/2011/03/misi-moskovada.html Bu sene -ve son senelerde- yapılmış olan onlarca hatanın sadece bir halkası bu.... Galatasaray'daki çöküşün de sadece TD, veya 2-3 oyuncu bazında olmadığının da açık göstergesi... Cevabı yok, ne olduğu belli değil...Hala Kazım gol atınca sevinelim biz...O da gitsin, 5dk önce maçtan önce şakalaştığı, güldüğü eski takım arkadaşlarının olduğu kulübeye hareket yapsın, veya Aykut Hocaya terbiyesizlik yapsın...Yakışmıyor hakikaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 terim sportif direktör olursa oraya ha hoca konmuş ha konmamış gene terim ne derse o yapılır.hiç olmasın sportif direktör mirektör kavga gürültüden başka bi poka yaramıyor.avrupadada büyük takımların çoğunda yok sanırım.bi r.madridde var sanırım ondada morinho ile kavga halindelermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bence bu konuyu komple silelim olmadi bu , onumuzdeki sezona temiz bir sayfa acalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi konuyu acanda hayir yok ki, nasil iyi gecsin sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar