Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Barış Özbek, Almanya’da yayın yapan "Kicker" dergisine verdiği röportajda, sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılmak istediğini ve hedefinin Bundesliga’ya dönmek olduğunu açıkladı. Barış, Galatasaray’daki kötü gidişat ve derbi ile ilgili de açıklamalar yaptı.

http://4.bp.blogspot.com/_BP0rWL4QDjo/SjI5bLPbqXI/AAAAAAAAAIk/ZOcghjq5Igs/s400/ozbek.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko'nun verdiği linkten şu yorumu görünce hatırladım yalnız ve hak verdim yazana...
"Felkamptın kurduğu serkanlı barışlı kadronun kadıköyde oynadığı kupa maçını hatırlıyorum. Çocuklar orta sahayı ölye bir ele geçirmişti ki hiç bir fener maçını bu kadar rahat seyretmemiştim. oynatmayı bilen oynatır. "

Barış aslında iyiydi Kalli'nin senesinde...Sonradan sapıtıyorlar, İstanbul'du oydu buydu...Yoksa ilk geldiğinde iyiydi Barış...M.Topal'la iyi orta saha olmuşlardı, pres yapan savaşan...
Uzun vadede Almancılarla zor oluyor iş, hani yanlış anlaşılmasın da, garip karakterleri var adamların..
Artı Anadolu'dan veya daha küçük kulüplerden 3 büyüklere gelenler her sene daha da geriye gidiyor, ilerlemek yerine, birkaç istisna dışında...Bizim yerlilere bakınca hele net çıkıyor ortaya tablo...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadroyla çıkarsak yine 0-0 bitecek. Hatta GS gol falan bulursa gg direk. Selçuk Özer Cristian ile orta sahada pas yapacak 1 adam kalıyor Mehmet. Kime pas atacak hadi attı attığı adamlar ne yapacak. Çok defansif olur böyle kadro. Bu kadronun amacı maçı 1-0 falan kazanmak olur en fazla ama 60 70e kadar gol olmayacak büyük ihtimal sonra Dia'yı falan alacak yüklenecek oda geç olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Derbiden de mağlup ayrılan Adnan Polat'ın büyük üzüntü içinde olduğu, Hagi ile yolları bu hafta içinde ayıracağı öğrenildi. Sezon sonuna kadar takım Tugay Kerimoğluna emanet edilecek. Önümüzdeki sezon planlarına da şimdiden başlayan Polat, futbolcuların büyük bir kısmını takımdan yollayıp yeni bir sayfa açma planı içerisinde. Sportif Direktör olarak Terim Florya'da tek yetkili olacak ve takım Tolunay Kafkas'a emanet edilecek.

son çıkışı terim zaten. onu da getir.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper yazı...Aynen kopyalıyorum Borges'ten..

http://devrimderki.blogspot.com/2011/03/misi-moskovada.html

Bu sene -ve son senelerde- yapılmış olan onlarca hatanın sadece bir halkası bu....
Galatasaray'daki çöküşün de sadece TD, veya 2-3 oyuncu bazında olmadığının da açık göstergesi...
Cevabı yok, ne olduğu belli değil...Hala Kazım gol atınca sevinelim biz...O da gitsin, 5dk önce maçtan önce şakalaştığı, güldüğü eski takım arkadaşlarının olduğu kulübeye hareket yapsın, veya Aykut Hocaya terbiyesizlik yapsın...Yakışmıyor hakikaten...
Sosyal ağlarda paylaş

terim sportif direktör olursa oraya ha hoca konmuş ha konmamış gene terim ne derse o yapılır.hiç olmasın sportif direktör mirektör kavga gürültüden başka bi poka yaramıyor.avrupadada büyük takımların çoğunda yok sanırım.bi r.madridde var sanırım ondada morinho ile kavga halindelermiş
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...