Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Ya göstersinler tabi ki ama tarafsız göstersinler. Bakın bunlar bunlar oldu, burada da böyle şeyler oldu. Lehimize kararlar da var arada ama genel olarak hakemler berbat desinler.

Çıkıp "Bakın nasıl hunharca katledildi oyuncularımız. Adeta gladyatörler gelip sahada üzerlerinden geçtiler ama bir faul bile çalınmadı. İnsanlık dışı hareketlerle gururunu yaraladılar oyuncularımızın" tarzında bir üslupla hiç bir yere varamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Oeh GSTV'ye bak...Yillarca FB TV'yle dalga gectim durmadan hakem hakem diye agliyorlar diye, rezillik bizimki de...
Yok abi gram degisen birsey yok, her gun hakemde hakem....
Acaba Barca TV vs yayinliyor mudur bizi su zamanda katlettiler vs diye...Yapilmiyor mu onlarin aleyhine karar..Krali yapiliyordur...
Rezillik utandim ben...Hele su sezonda hakem diye video hazirlamak, hadi ya...
Hakemler elestirilecekse eger, oturulur kulupler tek masadan bildiri yayinlar...
Her kulup cikip bizi katlettiler bizi de kestiler gibi videolar yapma geregi duymaz o zaman..
Yav biri de cikip demiyor ki, berbat bir sezon geciriyoruz ne hakemi ne hatasi...
Sosyal ağlarda paylaş

abi barosuda zorla kaçırtıcaz ya.lanet olsun böyle işe.misimovic aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor zaten bide barosu kaçırtmayalım :(

hagiyi iş işten geçti bari sezon sonuna kadar tutalım diye yollamıyorlar büyük ihtimal ama adam takımda durdukça takımın içine daha bi sıçıyo yok böyle bişi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...