Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 4-3-3 istemiyorum ben, dönelim 4-4-2'ye temiz ne güzel, Necatili Hakan Şükürlü, Hakanlı Arifli, Ümitli Necatili çift forvete... Solda Orhan Ak, sağda Cihan, ortada Concecaio ya da Saidou bundan iyiydik yahu...:) Kral gitti takım dağıldı, giderken sağlam bir beddua mı okudu nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 4-3-3 evet hala ısrar etmenin anlamı yok --kaleci-- sabri--neil--servet--çağlar hamit--selcuk--cana(yekta)--arda/pino vs ---stancuu---baros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Red said: 4-3-3 evet hala ısrar etmenin anlamı yok --kaleci-- sabri--neil--servet--çağlar hamit--selcuk--cana(yekta)--arda/pino vs ---stancuu---baros culio neden almadın kadroya ve sabri yerine serkan derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 unuttum culioyu ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 serveti istemiyorum ben.öyle bir kadro kurcaksak (ki hayal olur :P) defansa bi yabancı almamız lazım.selçuk sezon sonu gelebilir sözleşme imzalamadı sanırsam hala.ancak hamit zor.türkiyeye geleceğini pek sanmıyorum.geçen ntv sporda sözleşme imzalayabilceği söyleniyordu edit sabri bence her ne kadar kazma ve akılsız olsada gg den sonra en iyi sağ kanat oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Selçuk-Cana-Culio olsun şu takımın orta sahası, artık lütfen orta sahaya transfer yapılsın. Reis,Stancu,Arda,Pino,Kazım,Kewell, Yekta falan varken ileriye adam alınmasın. Şu dediğim orta saha kurulsun arkasına da 1-2 güven veren backup alınsın yeter. Onun dışında Insua kalsın, Servet'i okutsunlar Serdar Kesimal alınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi deli gibi sistem konusuyorsunuz, sistem şu anda galatasarayın başarısında veya başarısızlığında %20 etkili en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 servetin yerine yabancı stoper koysalar neil gibi çok iyi olur tabi ama suan kısa vadede çözümler ortasahadan ayhan sarp gibi admalardan kökten kurtulmak.oraya transfer şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 BulletRide said: Selçuk-Cana-Culio olsun şu takımın orta sahası, artık lütfen orta sahaya transfer yapılsın. Reis,Stancu,Arda,Pino,Kazım,Kewell, Yekta falan varken ileriye adam alınmasın. Şu dediğim orta saha kurulsun arkasına da 1-2 güven veren backup alınsın yeter. Onun dışında Insua kalsın, Servet'i okutsunlar Serdar Kesimal alınsın kayseride Hasan Ali diye bi adam var, sağ bek, genç de galiba. Bayağı iyi. Onu almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 neille ingilterede transfer görüşmesi için izin verildiği söyleniyordu hürriyette bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Selçuk un yerinde olsam, hayatta gelmem bu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 galatasaray>xx>xx>..>trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Misimovic satılmıs dior kimi kaynaklar Dinamo Moskova'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Red said: galatasaray>xx>xx>..>trabzonaynen trabzon isterse bu sene şampiyon olsun hiç bir zaman gs nin yerini tutamaz. biz burda hayaller kuruyoruz ama ben gelecek seneyide pek iyi görmüyorum :P bu sene kadar kötü olmayabilir ama baya kötü bir sezon olcak bence seneyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ya kötü olsunda bişiler degişsin.farklı adamlar izliyelim en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesela bu devre arası hamleleri ne kadar ileriye dönük o da var. Yekta ve Stancu için gelecek var ama Culio soru işaretiydi bende, şu ana kadar takımın en iyisi oldu baya bir yanılttı, ama şampiyonluğa oynayan bir Galatasarayda da izlemek lazım. Bence şu Kazımlı Pinolu Aydınlı vs. kalabalık, toplasan 1 Keita etmeyen winger pozisyonlarını biraz temizlesinler, misal artık Aydın'ı kiralık vermesinler direk satsınlar. Pino'nun sağlık durumunu bilmiyorum ama sağlıklı olursa en azından yedek klübesine baktım mı aha şimdi bu girer oyunu hızlandırır diyebileceğim bir adam ama aşırı bencil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Esnaf said: Red said: galatasaray>xx>xx>..>trabzonaynen trabzon isterse bu sene şampiyon olsun hiç bir zaman gs nin yerini tutamaz. biz burda hayaller kuruyoruz ama ben gelecek seneyide pek iyi görmüyorum :P bu sene kadar kötü olmayabilir ama baya kötü bir sezon olcak bence seneyede. abi ben de gs liyim sonuçta, gs trabzondan çok daha büyük bir kulüp de futbolcu olarak düşünürsen trabzonun seneye avrupaya katılma şansı var gassaray ın yok, ligde de beter bi konumdayız. Adam gsye gelip kariyerinin içine etme riskine niye girsin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 selcuk muhtemelen isin cakallıgında. trabzon sampiyon olursa cl'ye gideceginden selcuk da imzayı atacak. simdi atmamasının sebebi eger trabzon sampiyon olamazsa gs ya da baska bi buyuk takıma gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 selçuk seneye fb'de. seneye quotelarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bi ara yazıyodu gazeteler zaten fenerle anlaştı sene sonunu bekliyor diye :P.o bölgeye adamda arıyor hem fenerde ilgileniyorsa büyük ihtimal fenere gider heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Eralp said: Esnaf said: Red said: galatasaray>xx>xx>..>trabzonaynen trabzon isterse bu sene şampiyon olsun hiç bir zaman gs nin yerini tutamaz. biz burda hayaller kuruyoruz ama ben gelecek seneyide pek iyi görmüyorum :P bu sene kadar kötü olmayabilir ama baya kötü bir sezon olcak bence seneyede. abi ben de gs liyim sonuçta, gs trabzondan çok daha büyük bir kulüp de futbolcu olarak düşünürsen trabzonun seneye avrupaya katılma şansı var gassaray ın yok, ligde de beter bi konumdayız. Adam gsye gelip kariyerinin içine etme riskine niye girsin kiorası öylede kariyerini zirveye taşıma ihtimalide var.trabzon bugün var yarın yok.hiç bir zaman ligde favori değil hatta lider olmasına rağmen bu sene bile değil.ayriyetten galatasarayda trabzondan çok daha fazla para alabilir. selçuk şuan galatasarayda olsa milli takımın vazgeçilmezi olurdu ama trabzonda o kadar iyi oynamasına rağmen ilk 18 e zor giriyor.en basit örnekleri volkan ve ozan ipek.adamlar bursayı şampiyon yaptı ama milli takıma giremiyorlar.galatasarayı yapsalardı milli formayı garantilemişlerdi.gökhan zan bile sırf galatasarayda diye hala milli takıma çağrılıyor hatta en son yekta çağırıldı ama gs transfer etmese çağrılmazdı büyük ihtimal.3 büyükler bir nevi milli takıma açılan kapı.ne kadar kötü olurlarsa olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://fanatik.ekolay.net/Baris-Fenerle-anlasti_3_Detail_32_214877.htm Biri gitti kaldı 2. Mustafa Sarp'ı da alırlarsa Fenerden iyisi yok hakikaten ezeli dostumuz fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 barışın gitmesi çok da lazım değildi şu vakit, işe yarar adam. ayhanla sarpın gitmesi önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sarp, Bursadan gitti ve Bursa şampiyon oldu... Acilen gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 barışın gitmesi hem lazım değil hemde iyi olmamıs barış fenerde emre ve topuzla ortada şov yapar sarp ve ayhan gibi değil.tamam bazı mallıkları vardı ama herturlu iyi bir yedekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar