Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

4-3-3 istemiyorum ben, dönelim 4-4-2'ye temiz ne güzel, Necatili Hakan Şükürlü, Hakanlı Arifli, Ümitli Necatili çift forvete...
Solda Orhan Ak, sağda Cihan, ortada Concecaio ya da Saidou bundan iyiydik yahu...:)
Kral gitti takım dağıldı, giderken sağlam bir beddua mı okudu nedir..
Sosyal ağlarda paylaş

serveti istemiyorum ben.öyle bir kadro kurcaksak (ki hayal olur :P) defansa bi yabancı almamız lazım.selçuk sezon sonu gelebilir sözleşme imzalamadı sanırsam hala.ancak hamit zor.türkiyeye geleceğini pek sanmıyorum.geçen ntv sporda sözleşme imzalayabilceği söyleniyordu

edit sabri bence her ne kadar kazma ve akılsız olsada gg den sonra en iyi sağ kanat oyuncusu
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk-Cana-Culio olsun şu takımın orta sahası, artık lütfen orta sahaya transfer yapılsın. Reis,Stancu,Arda,Pino,Kazım,Kewell, Yekta falan varken ileriye adam alınmasın. Şu dediğim orta saha kurulsun arkasına da 1-2 güven veren backup alınsın yeter.

Onun dışında Insua kalsın, Servet'i okutsunlar Serdar Kesimal alınsın
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Selçuk-Cana-Culio olsun şu takımın orta sahası, artık lütfen orta sahaya transfer yapılsın. Reis,Stancu,Arda,Pino,Kazım,Kewell, Yekta falan varken ileriye adam alınmasın. Şu dediğim orta saha kurulsun arkasına da 1-2 güven veren backup alınsın yeter.

Onun dışında Insua kalsın, Servet'i okutsunlar Serdar Kesimal alınsın

kayseride Hasan Ali diye bi adam var, sağ bek, genç de galiba. Bayağı iyi. Onu almak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela bu devre arası hamleleri ne kadar ileriye dönük o da var. Yekta ve Stancu için gelecek var ama Culio soru işaretiydi bende, şu ana kadar takımın en iyisi oldu baya bir yanılttı, ama şampiyonluğa oynayan bir Galatasarayda da izlemek lazım. Bence şu Kazımlı Pinolu Aydınlı vs. kalabalık, toplasan 1 Keita etmeyen winger pozisyonlarını biraz temizlesinler, misal artık Aydın'ı kiralık vermesinler direk satsınlar. Pino'nun sağlık durumunu bilmiyorum ama sağlıklı olursa en azından yedek klübesine baktım mı aha şimdi bu girer oyunu hızlandırır diyebileceğim bir adam ama aşırı bencil.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Red said:

galatasaray>xx>xx>..>trabzon
aynen trabzon isterse bu sene şampiyon olsun hiç bir zaman gs nin yerini tutamaz.

biz burda hayaller kuruyoruz ama ben gelecek seneyide pek iyi görmüyorum :P bu sene kadar kötü olmayabilir ama baya kötü bir sezon olcak bence seneyede.

abi ben de gs liyim sonuçta, gs trabzondan çok daha büyük bir kulüp de futbolcu olarak düşünürsen trabzonun seneye avrupaya katılma şansı var gassaray ın yok, ligde de beter bi konumdayız. Adam gsye gelip kariyerinin içine etme riskine niye girsin ki
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Esnaf said:

Red said:

galatasaray>xx>xx>..>trabzon
aynen trabzon isterse bu sene şampiyon olsun hiç bir zaman gs nin yerini tutamaz.

biz burda hayaller kuruyoruz ama ben gelecek seneyide pek iyi görmüyorum :P bu sene kadar kötü olmayabilir ama baya kötü bir sezon olcak bence seneyede.

abi ben de gs liyim sonuçta, gs trabzondan çok daha büyük bir kulüp de futbolcu olarak düşünürsen trabzonun seneye avrupaya katılma şansı var gassaray ın yok, ligde de beter bi konumdayız. Adam gsye gelip kariyerinin içine etme riskine niye girsin ki
orası öylede kariyerini zirveye taşıma ihtimalide var.trabzon bugün var yarın yok.hiç bir zaman ligde favori değil hatta lider olmasına rağmen bu sene bile değil.ayriyetten galatasarayda trabzondan çok daha fazla para alabilir.

selçuk şuan galatasarayda olsa milli takımın vazgeçilmezi olurdu ama trabzonda o kadar iyi oynamasına rağmen ilk 18 e zor giriyor.en basit örnekleri volkan ve ozan ipek.adamlar bursayı şampiyon yaptı ama milli takıma giremiyorlar.galatasarayı yapsalardı milli formayı garantilemişlerdi.gökhan zan bile sırf galatasarayda diye hala milli takıma çağrılıyor hatta en son yekta çağırıldı ama gs transfer etmese çağrılmazdı büyük ihtimal.3 büyükler bir nevi milli takıma açılan kapı.ne kadar kötü olurlarsa olsunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...