aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 takimdan kesildi iste, akli olan duzeltir kendini, olmayanin zaten yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 galatasaray sezon sonu kafamda saydığım 12 kişiyi gönderim bu 12 kişi yerine sağdan soldan 7 8 adam alsa şu anki durumundan daha kaliteli hale gelir. o 12 kişinin yarardan çok zararı var takıma para yiyolar. gidip anadolu klüplerinden 3 5 tane genci ucuza kapattığında hiç değilse GS ye transfer oldum kendimi göstereyim bi diye gaza gelip bu dallamalar gibi olmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 nası bir yönetim varsa.futbolcu göz göre göre teknik adamı göndermek için koca klubu ne hallere getiriyor.avrupadan ediyor ligden ediyor.taraftar küstürüyor ama hala takımdalar enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sezon sonu hagi giderse misi kalırmış. Cana kesinlikle yollanmamalı derim ben. Sabri Neil Servet Çağlar Misi Cana Culio Arda Baros Stancu fıstık gibi 4-3-3 eldeki kadroyla, 6 yabancılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yönetim illaki taraftarı kendine biraz olsun çekebilmek için kalite bi transfer yapcaktır transfer sezonunda allahın emri borca girecek, parayı basacak baya bi yüklü ve alacak bi oyuncu mecbur bana göre. oyuncu göndererek değil, hem oyuncu göndererek, hemde kalite bi yıldız alarak sizi kendine çekmek zorunda. yani o kadro değişir o gelen yabancıya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yonetim kendini degistirse anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Rewendor said: sezon sonu hagi giderse misi kalırmış. Cana kesinlikle yollanmamalı derim ben. Sabri Neil Servet Çağlar Misi Cana Culio Arda Baros Stancu fıstık gibi 4-3-3 eldeki kadroyla, 6 yabancılı. cana niye gidiyo anlamadım ki. fb li olarak iyi buluyorum (yani sizin lehinize anlamında :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 cana niye gitsin ya, kaptan olucak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bu arada çağları beğendim. tek maç izledim galiba sadece ama insua'dan filan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bi önceki sayfada cana ve kewell gitmeli demiş de Red, o yüzden gitmemeli dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Rewendor said: sezon sonu hagi giderse misi kalırmış. Cana kesinlikle yollanmamalı derim ben. Sabri Neil Servet Çağlar Misi Cana Culio Arda Baros Stancu fıstık gibi 4-3-3 eldeki kadroyla, 6 yabancılı. abi şu kadroyla 3ten aşşa gol yemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 3 yeriz, 5 atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 çağlar 3 5 yaş daha genç olsa galatasarayda çok güzel olurdu çok yaşlı değil 25 26 yaşında galiba ama tr de defans olayı malum sıkıntı her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 23 yaşında olması lazım çağların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 canayı ortasahada göremedik ki bi hagi sagolsun ortada oynadıgında yanınd ayhan sarp falan olmustu şimi culio ve yektayla bi görelim.stoperde başarılı olamıcagı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 85liymis, ama bi alex degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 CthuLhu said: toggie said: yalan soylemis orda bariz. ya da antrenmanlara cıkmıyor. eger oyleyse mallık yapar yalnız. adam kadro dışı yahu. nasıl çıkacak antremana adam kadro dısı abi, kulup dısı degil. tabi ki cıkacak antrenmana. a2 ile cıkıyomus iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 misi sezon sonuda kalmaz takımda.affetselerde gider bence.sene sonunda bundesligada rahatlıkla takım bulur.parayıda beğenmezse gider rusyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 rusya'ya gidecek olsa giderdi devre arası. hagi giderse eger kalır bence. ama kalmazsa da hakkıdır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://pclion.files.wordpress.com/2010/04/galatasaray-kulubesi.jpg yedek klubesi. ps falan diye düşündüm ama mümkün değil bu fotoğraf hakkında bir bilgisi olan var mı? nedir lan bu ahaha ne zman geldi bunlar kim bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 misimovic rusyada takım bulamayınca bunları getirtmiş işte.hagi hırslarını beğenip yedek klübesine oturtmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 koy bunlardan 2 tane aslında takıma, bizim kale arkasında ısınmaya yolla sonra, rakip şut çekecekken bunlara bakmaktan kaleye bakamaz, ondan sonra her şut sabri. Gol yemeyiz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Eski bir resim o, tam hatırlayamadım şimdi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 eski bu evet. soldaki başarılı bi milfmiş yengeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Rewendor said: sezon sonu hagi giderse misi kalırmış. Cana kesinlikle yollanmamalı derim ben. Sabri Neil ServetSerdar Kesimal ÇağlarInsua MisiSelçuk İnan Cana Culio Arda Baros Stancu fıstık gibi 4-3-3 eldeki kadroyla, 6 yabancılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar