Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 tu kus kus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 bu forumda dos santos' a iyi topçu diyip quaresmayı eleştirebilen insanlar var. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 mascio 2 yorumun gördüm futbol bölümünde ve burayı terk etmeni talep ediyorum senden. lütfen sağ üstteki çarpıya bas ve bir daha buraya gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 kestik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dos santos dos santos dos santos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 pino gelmiş ligtv ve hürriyetin haberi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ama resmi sitede hala yok ^^. Bu arada keşke şu haber gerçek olsa ah ulan ah... milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 evet hurriyette okudum aynı haberi keşke olsa : ) gerçi gözümde elano o kadar kötü futbolcu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Sisokko ne abi saçmalamayın, Elano bize yar olmayacaksa da takas değil direk nakit alalım, Kallström'e gömeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sisokkoyu ben fifada bile oynatmıyorum yani sissokko için elano verilcekse hiç verilmesin.gitsinler 200 bin dolara bi zenci kapıp gelsinler daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 fmnin en iyi dmcsi sissokko bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Yok artık, Sisokko ne ya, Elano'yu bunun için mi vericez? Üstüne de para verecekmişiz hatta. Brezilya milli takımında as kadro oyuncusu bu adam. Haber bayağı sıkış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 O adam zamanında tam süper bir zenci dmc değil miydi? Biri beyaz biri siyah iki zenci dmc'miz olur, gol falan yemeyiz valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 neden bu kadar tepki gösterdiniz ki abi. yani cana - sissokko - kallström gibi bi orta sahamız olsa ben çok rahat maç izlerim. ilerde de arda - pino - forvet. çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Arda-kanat-baros desen daha iyi olur yahu, pino başkasıyla değişebilir ama Baros reis banko oynamalı fede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 hakkaten lan benim aklımda barosu banko yazmak vardı pinoyu yazmışım. yeni uyandım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Kallstromu saymayin bence artik. Gelseydi gelirdi bugune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Quaresma, Guti bitti dediler, yalan oldu 2-3 hafta sonra getirildi ama. İkna turları başlar 1 haftaya 2 yabancı gelir en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 sisokko = elano + para takası saçma olur bence, ama kallström, cana, elano ortasahası baya iyi olur tabi. yalnız 3 yabancı, sakıncalı. baros, neill, kewell da katıldı mı bunlara 6 yabancı eder gerçi, çok da sakıncalı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ferrari ayıboğan takası muhabbetinin pek doğru olduğunu düşünmesemde eğer doğruysa ve olursa sağlam defans hattımız olur. ama yalan haber gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 ferrari ileri top yapabiliyor mu? hiç dikkatle izleme şansım olmadı da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 cana+kallström+elano orta sahası rüya gibi cidden. aldülrahim albayrak geçen gün haberlre çıkmış anlatıyordu parayı verip bombaları patlıtıcaz bu hafta diye ama bakalım hayırlısı. kallström cidden gelse izlemeye doyum olmaz bu sene GSyi. avrupa liginde de ciddi ciddi çeyrek-yarı finali rahat görür baroş sakatlığı gibi birşey olmazsa geçen seneki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 keşke bu sene city olmasaydı uefada sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 http://www.htspor.com/galatasaray/haber/533484-adnan-takipte Bu haber ne ya? =( Kallström diyoruz, olmadı Sissoko falan diyoruz adam gidip garip garip adamlarla uğraşıyo. Hadi Biglia azıcık duyulmuş da o ne yani? Haber yalan derim normalde böyle haberlerde de tanıyoruz Adnan Sezgin'i, eski "zekice" transferlerini... Korkuyorum :( Üşüyoruz Haldun reis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Adnan Sezgin ne yapıyor anlamış değilim. Takıma faydası nedir, ne iş yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar