Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mascio 2 yorumun gördüm futbol bölümünde ve burayı terk etmeni talep ediyorum senden. lütfen sağ üstteki çarpıya bas ve bir daha buraya gelme.
Mesaj tarihi:
sisokkoyu ben fifada bile oynatmıyorum

yani sissokko için elano verilcekse hiç verilmesin.gitsinler 200 bin dolara bi zenci kapıp gelsinler daha iyidir
Mesaj tarihi:
neden bu kadar tepki gösterdiniz ki abi. yani cana - sissokko - kallström gibi bi orta sahamız olsa ben çok rahat maç izlerim. ilerde de arda - pino - forvet. çok iyi olur.
Mesaj tarihi:
sisokko = elano + para takası saçma olur bence, ama kallström, cana, elano ortasahası baya iyi olur tabi. yalnız 3 yabancı, sakıncalı. baros, neill, kewell da katıldı mı bunlara 6 yabancı eder gerçi, çok da sakıncalı değilmiş.
Mesaj tarihi:
cana+kallström+elano orta sahası rüya gibi cidden. aldülrahim albayrak geçen gün haberlre çıkmış anlatıyordu parayı verip bombaları patlıtıcaz bu hafta diye ama bakalım hayırlısı. kallström cidden gelse izlemeye doyum olmaz bu sene GSyi. avrupa liginde de ciddi ciddi çeyrek-yarı finali rahat görür baroş sakatlığı gibi birşey olmazsa geçen seneki gibi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...