Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Kicker: Bradley icin Türkiye'den teklif yapan Fenerbahce, Galatasaray degil. En yakin ihtimal Aston Villa gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Red said: ayrıca ardayı ciddi anlamda sevmiyorum. ba$ina bi$ey gelmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Şaka bi yana kendine hiç dikkat etmiyor ve gitme zamanı geldi bence ardanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 arda giderse gs onunci siraya iner gelecek sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Aa olur mu, çok sempatik çok güzel taklit yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 arda bu sezon kaç maç oynamış zaten. :) baktım, süper lig 4 maç oynamış 0 gol 2 asist ziraat 3 maç oynamış 1 gol 0 asist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Masquerade said: arda bu sezon kaç maç oynamış zaten. :) baktım, süper lig 4 maç oynamış 0 gol 2 asist ziraat 3 maç oynamış 1 gol 0 asist oynadıgı maçlara bakarsak iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oynadığı maçlar da, sivas 2-1 gs gs 0-2 bursa eses 1-3 gs gs 0-2 gencler durum ortada. kendi veya yönetim hatası, ardanın ben artık türkiyede futbol oynayabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 eğer yine sakatlığı coştuysa zaten 1 ay daha yok, e sonra da kimse almak istemez piyasası düşer, gelen ucuz teklifi de gs reddeder, seneye de bizde demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 beşiktaş ciddi ciddi arenada oynamak istiyormuş he yönetim eğer kabul ederse buyuk mallık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 5m € ya anla$ilir. para kazanacaksiniz lan, daha iyi bi$ey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 o paranın yarısını bjk derbisinden kazanırız ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sivas maçında 1.1 m kazandık zaten yahu. 1.5 sezonluk 5m neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 belediyeyi eleyin misafir olarak gelirsiniz ziraat kupasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Red said: beşiktaş ciddi ciddi arenada oynamak istiyormuş he yönetim eğer kabul ederse buyuk mallık olur ya bırakın almasınlar be, bi alt topikte taraftarları "parasını vericez yea" tribinde geziyorlar, olimpiyatta sürünsünler böyle artislik yapılacaksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Atatürk Olimpiyat Stadı var bunlar neyin derdindeler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Tvde simdi turk telekom arenanın tanıtım videosunu gördüm görenler hakkında ne düsünüyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 cem yılmazlıyı mı diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi bi aslanlı reklam var. bole gladyator falan var için. ben hayatımda bu kadar kotu reklam gormedim. buyuk rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 valla staddaykende bi aslanlı video veriolardıda bakmamıstım hiç kafam şişmişti aslan kukremesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 mokoko said: "tribundergi twitter" said: GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena kullanım hakkı GSGM'ne geçmiş durumda. GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena, Galatasaray Spor Kulübü için yapıldı. GS Kulübü ile TT Arena hakkında görüşeceğiz. GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena, eksikleri ile birlikte teslim alındı. Stad'ın açılır-kapanır çatısı GS Kulübü tarafından yapılacak. GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: Protokol imzalandıktan sonra GS Kulübü Beşiktaş'ın TT Arena stadında oynayıp oynamayacağına karar verebilir GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena için Galatasaray Kulübü ile görüşmeler haftaya başlayacak. GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: Galatasaray TT Arena'yı 49 yıllık kiralacayacakmı, yoksa üst kullanım hakkımı isteyecek bilmiyorum. bu ne demek yahu? diğer topicten cpliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 röportaj diye tutturmuşlar boş boş konuşmuş adam da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 mokoko said: abi bi aslanlı reklam var. bole gladyator falan var için. ben hayatımda bu kadar kotu reklam gormedim. buyuk rezillik. o reklamı yaptırıp para veren aklı... berbat bi reklam zate geççen onu stad güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 yonetim su saatten sonra bjk'nin oynamasına izin falan veremez. öldürürler vallahi, canlı kurtulamazlar yani bu sefer. kendi sahamızda bjk derbisinde misafir mi olucaz? yok ebesinin ali samisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bu8 ba$ligin kilitlenmesi gerek abi. ne gs var ortada ne yonetim. bo$una cirpinmayin, besiktas basligi altinda gs tartisalim buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar