Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

arda bu sezon kaç maç oynamış zaten. :)

baktım,

süper lig 4 maç oynamış 0 gol 2 asist
ziraat 3 maç oynamış 1 gol 0 asist

oynadıgı maçlara bakarsak iyimiş :D
Mesaj tarihi:
Red said:

beşiktaş ciddi ciddi arenada oynamak istiyormuş he

yönetim eğer kabul ederse buyuk mallık olur

ya bırakın almasınlar be, bi alt topikte taraftarları "parasını vericez yea" tribinde geziyorlar, olimpiyatta sürünsünler böyle artislik yapılacaksa sdf
Mesaj tarihi:
mokoko said:

"tribundergi twitter" said:

GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena kullanım hakkı GSGM'ne geçmiş durumda.

GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena, Galatasaray Spor Kulübü için yapıldı. GS Kulübü ile TT Arena hakkında görüşeceğiz.

GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena, eksikleri ile birlikte teslim alındı. Stad'ın açılır-kapanır çatısı GS Kulübü tarafından yapılacak.

GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: Protokol imzalandıktan sonra GS Kulübü Beşiktaş'ın TT Arena stadında oynayıp oynamayacağına karar verebilir

GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: TT Arena için Galatasaray Kulübü ile görüşmeler haftaya başlayacak.

GSGM Genel Müdürü Yunus Akgül: Galatasaray TT Arena'yı 49 yıllık kiralacayacakmı, yoksa üst kullanım hakkımı isteyecek bilmiyorum.

bu ne demek yahu?

diğer topicten cpliyim.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi bi aslanlı reklam var. bole gladyator falan var için. ben hayatımda bu kadar kotu reklam gormedim. buyuk rezillik.

o reklamı yaptırıp para veren aklı... berbat bi reklam zate geççen onu

stad güzel ama
Mesaj tarihi:
yonetim su saatten sonra bjk'nin oynamasına izin falan veremez. öldürürler vallahi, canlı kurtulamazlar yani bu sefer. kendi sahamızda bjk derbisinde misafir mi olucaz? yok ebesinin ali samisi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...