Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

Red said:

metroya m.köyden binemio muyuz?

biniyorsun sanayide iniyorsun diye biliyorum

sanayide inip aktarma yapıyorsun zaten yol işaretleri var stada gider diye
Mesaj tarihi:
guney tribünü neden satısa cıkmıyor? mecburen pegasus ust alıcam ben. yarın sabah 10'da baslıyor satıs.

pegasus'un yanında guney de yazıyomus. tamam o zaman guney ust alıcam.
Mesaj tarihi:
fede said:

valla 2 sene önceki fm de oynamayan adamlar güncel fmlerde döktürüyo. en son çıkan fmye bakmak lazım eğer bakacaksak. stancu 2011 de çok iyi

fm'ye bakıp adam mı alınır abi yapmayın :)
Mesaj tarihi:
telefondayim edit yapamadım bi türlü kusura bakmayın ayrı mesaj oldu da biletix'i arayıp soran veya bi yerde duyan/okuyan oldu mu biletler kaçta satışa çıkacak diye?
Mesaj tarihi:
bu yekta orta sahaya yardım edebilcek tarzda bir oyuncuysa süper olur.cana reis defansif anlamda iyi zaten yektada biraz ofansa birazda defansa yardımcı olursa 4-4-2 oynarız süper olur.baros-stancu forvet arda-culio kanatlarda oynar yedekleride kazım,pino ve kewell :P.sevemedim gitti şu 4-3-3 sistemini
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

telefondayim edit yapamadım bi türlü kusura bakmayın ayrı mesaj oldu da biletix'i arayıp soran veya bi yerde duyan/okuyan oldu mu biletler kaçta satışa çıkacak diye?

resmi site 10 diyor ?
Mesaj tarihi:
Red said:

saat 11 de yazıyor yalnız.hangisi bilemedim :)

resmi site 10 diyor 10dur

11 nerde yazıyor ya? öf biletix yakında yazacağına saat yazaydın ya kalktım sabah sabah bi de 11 çıkarsa cinnet sebebi
Mesaj tarihi:
valla resmi site 10 diyor

suan biletix ufaktan yoguluktan dolayı patlamak üzere

iyiki taraftar maça gitmicekti

bence full olacak stad 1 saatte biletler tükenir dfs
Mesaj tarihi:
abi off tam 4 dakkadır mal gibi lan hata ne hata ne diye bakıyorum ekrana. neymiş kişisel bilgi paylaşımı seçecekmişim. off alamıyordum az daha son 7 saniye kala bitti işlem.

red istersen alayım sana da hala alamadıysan
Mesaj tarihi:
aldım ben 415 25. sıra arası 5li sdf grup halde gidicez bu 25.sıra aşaadan yukarı mı sayılıo? hani nereye gelio tam olarak bu koltuk kaçlı sıralar?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...