Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 CthuLhu said: Red said: metroya m.köyden binemio muyuz? biniyorsun sanayide iniyorsun diye biliyorum sanayide inip aktarma yapıyorsun zaten yol işaretleri var stada gider diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 guney tribünü neden satısa cıkmıyor? mecburen pegasus ust alıcam ben. yarın sabah 10'da baslıyor satıs. pegasus'un yanında guney de yazıyomus. tamam o zaman guney ust alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 fede said: valla 2 sene önceki fm de oynamayan adamlar güncel fmlerde döktürüyo. en son çıkan fmye bakmak lazım eğer bakacaksak. stancu 2011 de çok iyi fm'ye bakıp adam mı alınır abi yapmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 lig tv son dakika said: ikinci başkan mehmet helvaci olağan üstü genel kurul çağrısı yaptı 4saattir yönetim kurulu toplantısındalarmis..gitsinler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu helvacı çok karıştırıyor ortalığı. adamda para da yok. sade laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 telefondayim edit yapamadım bi türlü kusura bakmayın ayrı mesaj oldu da biletix'i arayıp soran veya bi yerde duyan/okuyan oldu mu biletler kaçta satışa çıkacak diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 adnan karar vericekmiş 24 saat içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu yekta orta sahaya yardım edebilcek tarzda bir oyuncuysa süper olur.cana reis defansif anlamda iyi zaten yektada biraz ofansa birazda defansa yardımcı olursa 4-4-2 oynarız süper olur.baros-stancu forvet arda-culio kanatlarda oynar yedekleride kazım,pino ve kewell :P.sevemedim gitti şu 4-3-3 sistemini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 CthuLhu said: telefondayim edit yapamadım bi türlü kusura bakmayın ayrı mesaj oldu da biletix'i arayıp soran veya bi yerde duyan/okuyan oldu mu biletler kaçta satışa çıkacak diye? resmi site 10 diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 a ok bakmamıştım resmi siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 saat 11 de yazıyor yalnız.hangisi bilemedim :) resmi site 10 diyor 10dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 nefret ediyorum. Helvacıdan defolsun gitsin takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bu Helvacı çok atarlı. İlk başta tükürdüğünü yalamasa eyvallahta daha ne dese samimi gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Red said: saat 11 de yazıyor yalnız.hangisi bilemedim :) resmi site 10 diyor 10dur 11 nerde yazıyor ya? öf biletix yakında yazacağına saat yazaydın ya kalktım sabah sabah bi de 11 çıkarsa cinnet sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 valla resmi site 10 diyor suan biletix ufaktan yoguluktan dolayı patlamak üzere iyiki taraftar maça gitmicekti bence full olacak stad 1 saatte biletler tükenir dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=85908 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 aha kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bi anda nasıl patlıyor bu biletix anlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 saat 10.01 de bişi yoktu 02 de patladı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 çok yaklaştım ben almaya. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 benim satın alma sayfası acılacak işallah caddebostana gitseydim keşke coktan almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kilit yalnız login olmama ragmen şifre istemese coktan almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi off tam 4 dakkadır mal gibi lan hata ne hata ne diye bakıyorum ekrana. neymiş kişisel bilgi paylaşımı seçecekmişim. off alamıyordum az daha son 7 saniye kala bitti işlem. red istersen alayım sana da hala alamadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 canlı etkinlik bilet satış başarısız diyor ne alak sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 aldım ben 415 25. sıra arası 5li sdf grup halde gidicez bu 25.sıra aşaadan yukarı mı sayılıo? hani nereye gelio tam olarak bu koltuk kaçlı sıralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar