Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:

Lincoln Feldkamp'tan sonra yalan oldu zaten gayet. Haldun'un ona çıkışı haklıydı, o adamı kontrol etmek, disiplin vermek ya da pohpohlamak teknik direktörün işi.

Bayadır aklımdaydı Haldun Üstünel hakkında Borges'in yazdıklarını kopyalamak, dahası da var gerçi de bulamadım şu an hepsini...
Katılırsın, katılmazsın, inanmazsın o ayrı...

http://devrimderki.blogspot.com/2010/07/haldun-ustunel-yoneticiligi.html

Skibbe röportajı vardı asıl, onu bulamadım şimdi, Lincoln'ün kesinlikle gece hayatı/alkol gibi sorunları olmadığını belirtiyor, sadece aile dostları/akrabaları sık sık ziyarete gelirmiş....
O Skibbe röportajı çok güzel şeyler anlatıyor aslında...
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

ayrıca kazımla ilgili bişey daha diyim. tek başına bizi yendiği her hava topunu filan aldığı gs fb maçında keşke bize gelse demiştim. çok çok iyi transfer kazım. kazım ne yaaa nası transfer bu yaa diyenler galatasaraylılığa minimum ölçekte devam edebilirler ama futbol izlemeyi bıraksınlar

Abi adam çok yetenekli.Hızı iyi gücü iyi teknik var tamam ama sadece kendisi için oynuyor.Takım ruhu ya da takım kazansın düşüncesi yok.Paramı alayım keyfime bakayım yapıyor ki o yüzden fenerde yedeklere düştü.
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Abi Haldun'a verilen bütçeyle Adnan'a verilen bir mi ki şu muhabbeti yapıyosunuz yapmayın lütfen.
Lincoln
Elano
Keita
Baros
bunlardan hangisi 5M eurodan daha az rakamlara geldi?
8-10 M euroya herkes oyuncu satın alır, tamam haldun o oyuncuları Türkiye'ye gelmeye ikna etti bu bir başarı ama tekrar diyorum adamı putlaştırmaya gerek yok.
Düzeltme yapalım maaş kriteri de var bu işin içinde daha, Adnan Sezgin'e deniyor ki 5M eurodan ucuz alıcaksın maksimum Arda kadar maaş vericeksin adam da getirebildiğini getiriyor işte bu şartlar altında ötesi de yok.
Kızıcaksanız Polat'a kızın Sezgin'e değil.

Lincoln Sezgin transferi. Hatta haftalarca beklemişti taraftar ha geldi ha gelecek diye.

Haldun neden dövüp küfür etsin kendi transfer ettiği adama soyunma odasında zaten. Zaten o Hamburg maçından sonra da takım tepetaklak gitti ya orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yabancı pazarı açık binlerce futbolcu var. Dünyanın her ligi izlenebiliyor artık istediğin mevkiye istediğin karakterde oyuncu bulursun ha gerekirse 2M fazla verirsin bonservisine ama bulursun yani.
Yerlide öyle değil, kaliteli oyuncu sayısı az sende bunları 3-5 kuruş için başka takımlara kaptırırsan sahada en az 5 türk oyuncu bulundurmak zorunda olduğundan 5 tane kötü oyuncuyla oynamak zorunda kalırsın işte.
Gökhan Gönül 3 kuruşa kıyılsaydı Galatasaray'daydı bugün. Ersan Gülüm keza öyle, e bunun işte Selçuk'u Trabzon kaç paraya aldı?
Ali Turan için, Ufuk için takımlarla kavgalı hale gelindi. Eskiden başkanlar çıkar bundan sonra bizden Fenerbahçe'ye oyuncu yok artık derlerdi artık Galatasaray bu açıklamaların hedefi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Deathblade said:

UniRoss said:

Misimoviçe elanoya vericekleri parayı kıyıp da selçuk inana,yekta'ya,volkan şen'e verseler bugün ligin dibinde olmazdık.

Volkan Şen'i Bursa'nın 1-2 Milyon'a verceğine inanıyor musun ?

Misimovice Elano'ya 1-2 milyon mu verdiler?

Misimovic'le Volkan Şen'i kıyaslamak ?
Sosyal ağlarda paylaş

UniRoss said:

Abi yabancı pazarı açık binlerce futbolcu var. Dünyanın her ligi izlenebiliyor artık istediğin mevkiye istediğin karakterde oyuncu bulursun ha gerekirse 2M fazla verirsin bonservisine ama bulursun yani.
Yerlide öyle değil, kaliteli oyuncu sayısı az sende bunları 3-5 kuruş için başka takımlara kaptırırsan sahada en az 5 türk oyuncu bulundurmak zorunda olduğundan 5 tane kötü oyuncuyla oynamak zorunda kalırsın işte.
Gökhan Gönül 3 kuruşa kıyılsaydı Galatasaray'daydı bugün. Ersan Gülüm keza öyle, e bunun işte Selçuk'u Trabzon kaç paraya aldı?
Ali Turan için, Ufuk için takımlarla kavgalı hale gelindi. Eskiden başkanlar çıkar bundan sonra bizden Fenerbahçe'ye oyuncu yok artık derlerdi artık Galatasaray bu açıklamaların hedefi.

Ufuk olayında bir kavga olmadı, hatta Arda'nın kiralık döneminden beri Manisa başkanı parlattığı ilk adamı hep Galatasaray'a önermiştir, uygun fiyat çekmiştir bizim hıyarlığımız Selçuk İnan'ı almamaktı, Sezer için de görece olarak bu geçerli.

Ali Turan olayına gelirsek, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'a köle muamelesi yapan, yurtdışından sırf egosunu tatmin etmek için yabancı futbolcuyu getirip, almayacaz ki seni zaaaa çeken yönetime az bile
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Rewendor said:

Deathblade said:

UniRoss said:

Misimoviçe elanoya vericekleri parayı kıyıp da selçuk inana,yekta'ya,volkan şen'e verseler bugün ligin dibinde olmazdık.

Volkan Şen'i Bursa'nın 1-2 Milyon'a verceğine inanıyor musun ?

Misimovice Elano'ya 1-2 milyon mu verdiler?

Misimovic'le Volkan Şen'i kıyaslamak ?

kıyaslama yok ortada, ama yabancılara verilen paraya kıyılıp bunlar alınsaydı diyor, sen de 1-2 milyon euroya vermezler diyorsun. E kimi 1-2ye getirdik ki "kıyılan para" 1-2 milyon olsun sadece? yabancılara verilen para kıyılmadığı için 1-2ye alınmaya çalışılıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mismovic'in olayı başka zaten kimse bilmiyor neden olduğunu, oynamadığını. Karışık bir durum keşke oynasa, şu ortasahayı toparlasa. Misimovic'e 7 de 8 de verilir. Ama şu son dönemde haberleri çıkan Ronaldinho gelcek falan muhabbetleri para saçmak ve tehlikeden başka bir şey değil.

Artık Anadolu klüpleride akıllandı. Yok öyle Sercan'ı Volkan'ı 3-4'e alalım.

Madem 6-7 milyon türk transferine vericeksin. Al abi Almanya'dan topla türkleri canavar gibi alt yapı görüyorlar, gelecekte vaad ediyorlar. Türkiye'den alınan transferle amaç Türkiye'de şampiyonluk ümitlerinin dışında pek bir şeyi getirceğine inanmıyorum. Al abi yurt dışından çifte vatandaşları topla canavar gibi takım olsun. ( Gökhan İnler'i kastedmiyorum :). Ama atıyorum bundan 4-5 sene önce alınabilirdi alınabilirdi bu adam.)

Edit : Birde Mehmet Topal sorunu var tabii giden. Takımda düzen ortamı yok ki futbolcu kalmak istesin, başarınında gelceğini inandıklarını sanmıyorum. 2000 Uefa şampiyonuyken bile ( yönetim hataları falan filan ) futbolcuları tutamamışız. Eldeki futbolculardanda oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

volkan şeni 3-4e vermemek "akıllanmak" değil "şark kurnazlığı yapmak" oluyor. 7-8 milyon edecek adam mı bunlar?

Ronaldinho 3 milyon bonservisle gitti. Misimovice Elanoya 7 milyon veriyosun, kendi ülkelerinin milli takımı oyuncuları bunlar. Baros'a 5.5 veriyosun. Anelka'ya 7, Quaresmaya 7.5 veriyosun, Volkan Şen'e 4ten fazla kim verecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...