Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OcLwSfNShkM&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 iyi bari resimdeki gibi göbekli değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 adam topunu oynamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://twitter.com/GalatasaraySK/status/24097869275340800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 basketle ilgili o Jerry Johnson'ı almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ne ayaksinz la :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 o eskidendi.. artık kimse yemiyor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Hagi'nin devre arası öncesinde "Kiralık oyuncu istemiyorum" diyerek göndermeyi düşündüğü Federico Insua, Hannover 96 maçındaki performansıyla başta Rumen teknik adam olmak üzere herkesin kafasını karıştırdı. Yaptığı asist ve sergilediği etkili performansla dikkat çeken Insua, adeta "Ben bu takımda kalırım" mesajını verdi. http://spor.milliyet.com.tr/hagi-nin-kafasini-karistiran-adam-/spor/spordetay/10.01.2011/1337318/default.htm?ref=facegs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yalnız hakikaten o maçla ilgili konan culio'nun videosuna baktığımda insua çok daha fazla dikkatimi çekti. zaten 6+2-exp(sqrt(7)) tarzı bi yabancı kuralı varken kiralık adamı yollamak genel olarak mantıksız, ki insua öyle atarlanılacak bi adam da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sene sonunda alamayız nasıl olsa o yuzden bosuna heyecanlandırmayalım milleti diye dusunup de oynatmıyo olabilir hagi. boyle bisey varsa kafasında hak veririm yani. bi de culio cok gerekli bi transfer miydi? ben takıma ekstra bi katkısı olacagını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ortasahada çok yönlü ucuz alternatif olarak aldılar Culio'yu. Yasin Pehlivan'la anlaşıldı diye haberler var. Birde romero deniyor. Olmaz ya olurda bu transferler gerçekleşirse gitsinler kaç paraysa alsınlar adebayor'u şampiyon olalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 formica'yı alsaydık cok iyi olacaktı ama herif baya yetenekli yani, carrusca gibi degil. frikik falan da cekiyo. prates'ten sonra frikik atan oyuncumuz olmadı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yanlız ismi geçenlerin hepsi hücuma yönelik oyuncu.biglia dışında 1 tane bile defansif bir oyuncunun adı geçmiyor ki bigliada yattı heralde son günlerde adı pek geçmiyor.bu kadar hücum oyuncusuyla ne yapıcaz anlamıyorum hala derslerini almadılar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 başkan bugun 15:00'da gs konuşacakmış şifresiz yayınlanacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Esnaf said: yanlız ismi geçenlerin hepsi hücuma yönelik oyuncu.biglia dışında 1 tane bile defansif bir oyuncunun adı geçmiyor ki bigliada yattı heralde son günlerde adı pek geçmiyor.bu kadar hücum oyuncusuyla ne yapıcaz anlamıyorum hala derslerini almadılar sanırımSabri var bi düşün rezilliği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ntvsporda adnan polat,M.Ali Birand falan söyleşi yapıyolar.Reklama girdi şimdi. Önceliğimiz ön libero daha sonra ise santrafor alınıcak dedi. Serdar Özkan, Misimovic ve Batdal kesin olarak gidiyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 alsınlar artık onliberoya bi zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 misi yi biz alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 şu serdara ne üzülüyorum ya bide ardaya çalım atmasını öğretmiş valla şimdi kim bilir hangi takıma gidicek yok olup gider ordanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dartanian said: Ntvsporda adnan polat,M.Ali Birand falan söyleşi yapıyolar.Reklama girdi şimdi.Birand'ın forma hediyesi karşısındaki ergen kız tepkisi: /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Birand'a verilen atkı çok hoşuma gitti yalnız. Bi de yarın hakkatten Ali Sami Yen stadında çok duygusal anlar yaşanıcak.Ben o stad atmosferini yaşayamamış olsam da duygulandıysam yaşayanları düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ya dersim olacak o saatte heralde izleyemeyeceğim çok üzülüyorum ona :( Davetiye de bulamadım açılışa da gidemiyorum, valla çok içimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bi projem var stada girmekle ilgili başarırsam güzel olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Llama said: şu serdara ne üzülüyorum ya bide ardaya çalım atmasını öğretmiş valla şimdi kim bilir hangi takıma gidicek yok olup gider ordandaadam kendi kendini yok etti.gs son şansıydı onuda değerlendiremedi.bu kadar kapasitesi olmasına rağmen kendine güveni 0 olan bir oyuncu daha önce görmemiştim bide polat gene aynı şeyleri tekrarlamış yok transferler bitmez yok misi kesin gidicek felan filan.ben fenerin yerinde olsam seneye alex in yerine alırım misimovici. birde hala forvetimiz olmamasına rağmen batdal gidicek demiş lanet olsun böyle saçma yönetime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Batdal gitsin zaten, tek forvet oynayabilecek adam değil. Bi tane daha forvet alacağız. Baros, yeni forvet, Pino, Anıl. 4'ü de sakatlansa da Cem Sultan falan denenir yani. Batdal gitmeli, harcanmasın kulübede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar