Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Hagi'nin devre arası öncesinde "Kiralık oyuncu istemiyorum" diyerek göndermeyi düşündüğü Federico Insua, Hannover 96 maçındaki performansıyla başta Rumen teknik adam olmak üzere herkesin kafasını karıştırdı.
Yaptığı asist ve sergilediği etkili performansla dikkat çeken Insua, adeta "Ben bu takımda kalırım" mesajını verdi.

http://spor.milliyet.com.tr/hagi-nin-kafasini-karistiran-adam-/spor/spordetay/10.01.2011/1337318/default.htm?ref=facegs
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız hakikaten o maçla ilgili konan culio'nun videosuna baktığımda insua çok daha fazla dikkatimi çekti. zaten 6+2-exp(sqrt(7)) tarzı bi yabancı kuralı varken kiralık adamı yollamak genel olarak mantıksız, ki insua öyle atarlanılacak bi adam da değil.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız ismi geçenlerin hepsi hücuma yönelik oyuncu.biglia dışında 1 tane bile defansif bir oyuncunun adı geçmiyor ki bigliada yattı heralde son günlerde adı pek geçmiyor.bu kadar hücum oyuncusuyla ne yapıcaz anlamıyorum hala derslerini almadılar sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

yanlız ismi geçenlerin hepsi hücuma yönelik oyuncu.biglia dışında 1 tane bile defansif bir oyuncunun adı geçmiyor ki bigliada yattı heralde son günlerde adı pek geçmiyor.bu kadar hücum oyuncusuyla ne yapıcaz anlamıyorum hala derslerini almadılar sanırım
Sabri var bi düşün rezilliği :)
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

şu serdara ne üzülüyorum ya
bide ardaya çalım atmasını öğretmiş valla şimdi kim bilir hangi takıma gidicek yok olup gider ordanda
adam kendi kendini yok etti.gs son şansıydı onuda değerlendiremedi.bu kadar kapasitesi olmasına rağmen kendine güveni 0 olan bir oyuncu daha önce görmemiştim

bide polat gene aynı şeyleri tekrarlamış yok transferler bitmez yok misi kesin gidicek felan filan.ben fenerin yerinde olsam seneye alex in yerine alırım misimovici.
birde hala forvetimiz olmamasına rağmen batdal gidicek demiş lanet olsun böyle saçma yönetime
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...