Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

çok spam oldu ama gs ile ilgili haber kaynıyo heryer.
said:
Galatasaray Spor Kulübü'nden Duyuru

Değerli Galatasaraylılar,

Bilindiği gibi, yeni stadımız Türk Telekom Arena’nın açılış töreni 15 Ocak 2011 Cumartesi günü yapılacaktır.

Bu çok özel ve anlamlı günümüze ilişkin olarak, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından Galatasaraylılar tarafından kulübümüze gelen bilet ve davetiye talepleri, stat kapasitemizin çok üstündedir.

15 Ocak'taki Açılış Törenimiz için bilet satışı yapılmayacak; törene sadece Türk Telekom Arena kombine kart sahipleri ve biletli davetiye sahipleri katılabileceklerdir.

Tüm Galatasaraylılara gösterdikleri anlayış için içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/8894.php

anladığım kadarıyla maça bilet satılmicak. gidemicek yani kombinesiz regular taraftar.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ee bu adamlar zaten açılış maçı için üyelere bilet dağıtmıyorlar mıydı?

Dağıttıkları biletler ile doldurdular tribünu, gerçek taraftar gidemiyor ...

gerçek taraftar sadece açılış maçına, fener maçına vs giden değil de kombine alan olmasın :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Hagi Dedi Ki" said:

5 YILDIZLI STADA, 5 YILDIZLI OYUNCULAR-
Hagi, bir gazetecinin ''5 yıldızlı stada, 5 yıldızlı takım yakışır'' sözünü hatırlatması üzerine ise ''Mevcut kadromuzda 5 yıldızlı oyuncularımız var. Barış, Baros ve Arda mesela, 5 yıldızlı isimler, ama sakatlar. Önemli olan bu isimlerin eski formlarına kavuşmaları. Bu oyuncuların takıma ne zaman döneceğini doktorlara sormak gerekiyor. Ben sadece sağlıklı oyuncularla antrenmanlara devam ediyorum'' şeklinde konuştu.
Abi hemen kovsun Ednan Polat Hagi'yi durmasın kovsun :)

hatta kaynak:Hagi'nin transferler ve oyuncular hakkında ki röportajı
Sosyal ağlarda paylaş

Scheriff said:

DarKRideR said:

gerçek taraftar sadece açılış maçına, fener maçına vs giden değil de kombine alan olmasın :)
kombine 1 haftada bitti napayım? verecek 2 milyarım da yok. stadı görmeye gidecektim açılış maçına
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

Scheriff said:

DarKRideR said:

kombine 1 haftada bitti napayım? verecek 2 milyarım da yok. stadı görmeye gidecektim açılış maçına

tmm buna lafım yok ztn ben de aynı durumda olurdum eğer takım sinir katsayımı tavana vurdurmasaydı..
gerçek taraftar gidemiyor olayı biraz abartı olmuş sadece onu belirttim
Sosyal ağlarda paylaş

e abi ben de gidemiyorum maça da normal bu. Maksat stadı görmekse zaten daha 20 maç var bu sezon birine gider görürsün. Yok maksat ilk maçta stadda olmak o atmosferi görmekse, o konuda bırak da "parayı veren düdüğü çalar" politikası yapsınlar, ben de alamadım ama hak veriyorum yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...