toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bedava diye aldılar iste yok baska acıklaması. nasıl olsa beles, oynarsa oynar, oynamazsa gider diye dusunuyodurlar kesin. aklınıza mantıgınıza sıcayım sizin ya. haldun gittiginden beri resmen futbol bolumunu kapatmak icin caba sarfediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 İyide yani adam ne zamandır oynamıyor , alacaklarından vazgeçti herhaldeki fener bıraktı. 1.250.000 yıllık 16bin maç başına, 15 maç oynasa (kupa/lig vs) neredeyse 1.5 milyona geliyor, yazık günah. Birde 3.5 yıllık imzalanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aceto said: Bir Başka Galatasaray Bu hayat sırtımıza sırtımıza vururken ahlaklı ve onurlu kalmaya çalışıyoruz kimimiz... Çocukların boğazından geçeni kazanırken, anne-babanın kazandığından verdiği harçlığı harcarken, bir kale direği kadar dik kalmaya çalışıyoruz bu topraklarda. Zengin olmaktan daha zor olan ve makbul olan da budur. Futbol fena halde hayata benzer ya hani, Cristiano Ronaldo bu yüzden sevilmiyor işte. Hep bir sahte tarafı var değil mi? Sempatik dediğin Messi oluyor, iyi profesyonel, geceleri en fazla pizza yiyip, Playstation oynayan bir ergen. Taraftar da kendini ceza sahasında yer atanlar yerine formasını terden sırılsıklam olmuş adamlar görmek istiyor sahada. O bilet, o kombinelerin parası kolay kazanılmıyor. Hayata küstah doğmuş adamları kimse görmek istemiyor sevdiği formanın, armanın altında... Ronaldinho'yu yollayan Barcelona'nın haklı sebepleri vardı. Adriano'dan vazgeçen Inter'in de. Onların futbol yeteneğini tartışan delidir de; yetenekten kime ne! Barcelona eğer Ronaldinho sonrası, Adriano gibi bir adama formasını giydirseydi Katalanların alayı ayaklanır, onun atacağı, attıracağı gollerden vazgeçerlerdi. Kazım ve Galatasaray'ın hikayesi de budur. Bir kulüp zirvelerde de dolaşır, dibe de vurur. Bir takıma sevdalanmak acıyı da gerektirir zamanı geldiğinde. "Yenilsen de yensen de"dir, "Yağan yağmurda ıslanmadık ki"dir taraftarlık. Bir duruş ister taraftar kulübünden; kupalar gelir, gider, asaletin yeter diye bağırdığında önce kendi inanmalıdır. Galatasaray'ın da yitirdiği budur. Bir zamanlar Avrupa Gol Kralı olmuş Tanju Çolak'ı, tabanca ile poz verdi, Hülya Avşar ile aşk yaşadı diye kapının önüne koyma cesaretini gösteren kulüp, sadece Kazım ile değil öncesinde aldığı kararlarla da "Bir Başka Galatasaray" olduğunu gösterdi bu ülkenin futbol tarihinde.... Menajerlik şirketine ortalıktan dolayı federasyondan ceza alan Serdar Özkan ile cezası açıklandığında yollarını ayıramayan, rakibi haince tekme atan Barış Özbek ile yeni sezona giren Galatasaray ile, sezon başında disiplinsiz diye Keita'yı gönderen, otobüste güldü diye Misimoviç'e valiz toplatan Galatasaray aynı Galatasaray... Kazım alan Galatasaray da işte bu Galatasaray! Lakin bu Galatasaray, 14 yıl şampiyonluk hasreti çeken, Sefer'leri Fettah'larla tribünde ömür tüketen, yeteneği kısıtlı Cüneyt Tanman'ı kaptan bilen taraftarın Galatasaray'ı değil... Kaybeden bu Galatasaray değil! Kaybeden "Başka Galatasaray yok" diyenler... Başka bir Galatasaray var, varmış... Bugün Kazım transferine isyan eden taraftar için acı olan bu başka Galatasaray onların Galatasaray'ı değil... Ve takımsız ve sevdasız kalmak ne demektir bunu işte kimse bilemez... http://acetobalsamico.blogspot.com/2011/01/bir-baska-galatasaray.html aceto ne guzel yazmış. fbliyim falan ama hakkaten üzülüyorum şu haline gsnin. dalga geçmek içinde yazmıorm bunu. gerçi gsnin haline uzulmuyorumda gs taraftarına uzuluyorum. var bi suru arkadaşım gsli. en yakın arkadaşlarımın hepsi gsli nerdeyse. hakkaten bu kadar taraftara yapılan ayıptır. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 +1 bende beşiktaşlıyım diyemicem ki bizden bile beter oldular bizde gördük böyle berbat zamanlar halada tüpçüden korkmuyor değilim ama galatasaray 2000de neredeydi şimdi nerede yahu benim kafamda hep galatasaray daha başarılı olan takımdı sempati beslerdim gayet ama sempati beslenecek bir hali kalmadı gsnin şu sene itibarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Takımın yerli kalitesi 0. Kazım milli takıma kadar tırmanmış yetenekte bir oyuncu. Bedava. Abi bu şartlar altında bakıyorum da kötü transfer diyemez yani kimse, genç adam deniyebilirler yani sadece şuan takımın durumu çok kötü taraftarın sabrı yok yani problem orda. Faydalı olur olmaz orasını bilmem ama bence denemeye değer bir transfer Kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Sorun Kazım'ın basarılı olup olamayacagı degil aslında. Sorun yonetimin utanmadan goz gore gore taraftarı aptal yerine koyması. Televizyona cıkıp Keita kampa gec katıldı, sorumsuzdu o yuzden gonderdik dediler. Misimovic disiplinsiz davranısları nedeni ile gonderildi dediler. Devre arasında aramızdan ayrılacaklar var, bu formaya yakısmıyor dediler. Bu acıklamalardan sonra getirdikleri adam Turkiye'ye gelmis en disiplinsiz adamdır herelde, daha beterini hatırlamıyorum ben, belki Sergen ama onda da yetenek vardı godmode takılıyodu biraz. E simdi ne yapalım biz? Adnan Sezgin'i istifaya cagırsak ayıp mı etmis oluruz? Bu kadar boka batmıs haldeyken bile taraftar hala takımı destekliyor yahu. Stad doluyor, kombineler satılıyor. Yani yonetime ve takımdaki oyunculara karsı son 10 senedir o kadar sabırlı davrandı ki taraftar hala da kendini tutmayı becerebiliyorsa bu adamlar valla helal olsun. Simdi biri gidip adnan sezginin kafasını yarsa kim bu adama sen haksızsın diyebilir ki? Herif zebellah gibi coktu futbolun basına ebemizi belledi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kazım iyi adamdır kötü adamdır onu bilemem. zaten onu tartışacak bi durumda da değiliz şuanda. içler acısı durumdayız. kazım 4 3 3 sisteminde faydalı olacak adam. yok santrofora top indirir, koy sağa top keser, bindirir. her türlü faydası olur. karaktersizliği beni zerre ilgineldirmiyo şuanda. aydını, serdarı kessin yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bana her galibiyet sonrasında "kazım > all" deme keyfini aldılar daha ne olsun DAHA NE OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 oynamasıan da gerek yok ha stada girsin yeter.. tribünde çekirdek çıtlattığı maçı kazanırsak da yazarım ki ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 fede said: kazım iyi adamdır kötü adamdır onu bilemem. zaten onu tartışacak bi durumda da değiliz şuanda. içler acısı durumdayız. kazım 4 3 3 sisteminde faydalı olacak adam. yok santrofora top indirir, koy sağa top keser, bindirir. her türlü faydası olur. karaktersizliği beni zerre ilgineldirmiyo şuanda. aydını, serdarı kessin yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Sevgili Galatasaraylılar Bilindiği gibi Colin Kazım Fenerbahçe’den Galatasaray’a transfer olmuştur geldiği kulüpteki yaşantısı, davranışları ve kötü imajı ile tanınan ve sık sık gördüğü kırmızı kartlarla takımını en hayati maçlarda yalnız bırakmayı alışkanlık haline getirmiş bu oyuncunun teknik direktörümüz Georghe Hagi tarafından mutlaka alınmak istenmesi kendisi hakkındaki olumlu görüşlerimizi zedelemiştir. Elbetteki Galatasaray’da transferi teknik direktör ister yönetim hayata geçirir ancak daha kısa bir süre önce disiplinsiz diye kendi evladımız kaptanımız Arda Turan’a bile ceza veren, Misimoviç, Jo, Keita gibi uluslararası yetenekleri gönderen yönetimimizin bu transferi gerçekleştirmesine akıl sır erdiremedik. Ne Colin Kazım'ın söz verip "yakında çocuğum olacak ben futbol oynamak istiyorum” demesi ne de Hagi'ye söz vermesi bu transferin gerçekleşmesini sağlamamalıydı. Tarihi örnek sporcu ve kaptanlarla dolu olan (Metin Oktay, Cüneyt Tanman, Bülent Korkmaz, Hakan Şükür) Galatasaray'ımızın bu oyuncuyu transfer etmesi saydığımız tüm kaptanlara da bir haksızlık olduğunu belirtir, ultrAslan olarak herkesi aklı selim davranmaya davet ederiz. Bugüne kadar olan ağırbaşlı ve soğuk kanlı duruşumuz kimseyi yanıltmasın, bizlere Galatasaray terbiyesi ve duruşunu öğreten tüm büyüklerimize ve yönetimimize bu öğrettiklerini hatırlatır buna da uygun davranmakları gerektiğini belirtiriz. Anlaşılıyor ki bu işi yapamıyorsunuz... Oğuz ALTAY ultrAslan Genel koordinatörü Yaşasın GALATASARAY Yaşasın BAĞIMSIZ ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Kazım faydalı olur. Diğer yandan GS de taraftar bilinci, vefa gibi şeyler uzun süre önce kaybolmuştu bence.. BJK taraftarıyım ama GS yi her zaman daha bir değişik sevmişimdir. Sonuçta bir türk olarak avrupadaki tek ve en büyük başarılarımızı bu takım sayesinde yaşadık. Zira 2002 dünya kupasında hasan şaş hakan şükür ile çoştuk. 2008 de arda ile. Yani pek kabul etmek istemesemde sevmişimdir gs yi. Taaa ki. Bülent Korkmaz a jubile yapmadıkları güne kadar.. O yüzden kimse çıkıp bana kazım fb den disiplinsiz diye atıldı GS ruhuna karakterine sığarmı fln demesin. Yukarda çok doğru yazılmış.. Disiplinsiz diye gönderilen misimoviç var maç günü stada gelmek yerine sakat sakat gidip kafayı bulan baros var sonrasında aldığın kazım var.. Bence ruh karakter fln kalmamış Adnan Polat kıçı kurtarmak için gerekirse formanın rengini bile değiştireceğini gösterdi bence.. Not: Guti de yaptı vs vs gibi konulara hiç girmeyin cevap vermeyeceğim. Zaten benim düşünce tarzım onlarda insan biz nasıl sarhoş oluyorsak oda olacak tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi su jubile konuları amma abartılıyor. hakan sukur ve bulent korkmaz yaslandıklarını anlayamadılar, sonsuza kadar bu kulupte futbol oynayacaklarını sandılar ve ayrılıkları kendileri yuzunden sorunlu oldu. kulubun kimseye vefa borcu falan yok. eger bulent'in dusundugu gibi odenecekse hele bu borc. hasan sas kankasını oynattıgı gunleri, genclerbirliginde golden sonra kol hareketini falan da biliyoruz. he bu kulubun efsaneleri arasındadır, buyuk kaptanıdır, saygı duyarız. ama vefa borcu var beklentisi varsa, hadi ordan da deriz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bülent'e yapılan ayıptı, hep ayıp olarak kalacak. Kazım faydalı falan olmaz. Milli takıma Terim torpiliyle yükselmiş, terimin "yurtdışından adam keşfettim oğlum" tribi atıp egosunu şişirmek için çıkartıp getirdiği bir adam Kazım. 2 metre yanına pas atamıyor, disiplini yok, istikrar sıfır. Ara ara "deli gibi koşmanın faydalı olduğu maçlarda" bir şeyler yapabiliyor anca. FB'deyken de diyodum, milli takımdayken de, GS'ye geçti yine diyorum Kazım futbolcu falan değil. Yerli mi alacaksın? Bi zahmet paraya kıyacaksın, volkan şenle ibrahim akını alacaksın o mevkilere. Sonra ortasahaya bi tane adam gibi yabancı (Türklerde o kalitede adam pek yok, belki Selçuk İnan, o da devre arası gelmez.) toparlayıcı oyuncu, bi tane de forvete Emenike'yi çak, en azından takım derli toplu bir hale gelir. Para kalırsa da Neill'a bi defans göbeği eş alırsın. Kazım ne ya? Tanermiş Hürriyetmiş ne bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 mokoko said: fbliyim falan ama hakkaten üzülüyorum şu haline gsnin. dalga geçmek içinde yazmıorm bunu. gerçi gsnin haline uzulmuyorumda gs taraftarına uzuluyorum. var bi suru arkadaşım gsli. en yakın arkadaşlarımın hepsi gsli nerdeyse. hakkaten bu kadar taraftara yapılan ayıptır. yazık. Ben de Beşiktaş'lıyım ve Galatasaray'ın bu haline hiç ama hiç üzülmüyorum. Abi göz var izan var. Sen nasıl alırsın Kazım'ı? Bir de web sitelerinde Profesyonel Futbolcu diye yazmışlar. Gülmemek işten değil. Okuyup yarılıyorum yorumları. Bir tane GS'li arkadaşım bile olur gözüyle bakmıyor, Beşiktaş'ın yaptığı transferleri hiç tartışmayın, konuşmayın bile artık. Öyle bir lüksünüz kalmadı. Duble Kazım'ınızla mutluluklar. ahahaha Misimoviç, Elano, Keita gidiyor Duble Kazım geliyor. ahahahha süpersiniz. Komik abi, komik işte. Az gülmediler yiter yildirim diye diye. Siz de gülün... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi yemin ediyorum fenerbahçeden selcuk dahil aziz yıldırım bile transfer olsa bu kadar üzülmez ve sinirlenmezdim açılış maçı için bi hevesliydim.ulan taraftarlıgımı bitirmeye calıssalarda yinede lan neyse diiyp destekliyorum ama kazım olayı hakkaten soguttu be arkadaş. gazetelerde gülüyordum okudugumda.adnan polat yeni stadı doldurmak için kazımı istiyor falan diye.böyle mallık görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 farklı kafalarda adnanlar. ne içtilerse aynısından istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kazım adam olsa ingilterede alt liglerde sürünmezdi. işine gelince oynayan, işine gelince oynamayan karaktersiz bir oyuncu işte. Serdar Özkan ile iyi arkadaş olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 valla ben serdar özkan ilk geldiğinde ümitliydim de anladım artık böyle adamlardan bişey olmayacağını. gökhan zan, serdar özkan, kazım kazım, nerde çöp varsa biz topluyoruz yahu nasıl bir beleşçiliktir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bizim ednan yıldırım demirören gibi bu demek oluyor ki seneye fenerin çıkma topçularından vazgeçip antepten 8 - 10 milyon euroya adam alırız ama önümüz açık evelallah, 2012 - 2013 sezonunda kerezma, guti, almeyda gibi yıldızları toplarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Ednan Polat ve Çetesi;Kazım,Sabri,Hagi dsasadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 çok üzülüyorum abi geldiğimiz duruma bak ya.burda kazım iyi oynarmı oynamazmı diye tartışıyoruz işe bak.sırf bu bile artık durumumuzu özetler nitelikte. acetoda çok güzel yazmış okuyun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bazen düşünüyorum da acaba Galatasaray'daki tarikatçı imajını silmek için mi aldılar bu adamı hani biz aştık kendimizi, kelepçeli partiler bile düzenleriz hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ntvspor'u açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 abi ahahahahaah geçen gun başkanlar yeni stadı gezmek için geldiğinde 2 işçi gs ve fb atkıları açmışlardı yanyana. fb atkısı açanı koymuş gs. hakkaten buyuk iş yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar