MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Red said: rosicky ledesma ? ulan 3 kuruşu fazla görüp şu iki adamı alsalardı sorun morun kalmıcaktı. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 necati alkolü bol, atarlı, değişik bi adamdı gsde iken. şimdi törpülenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Red said: rosicky ledesma ? Ledesma olsa idi Cana-Ledesma orta sahası can yakardı ama Rosicky ne Elano'dan ne de Misimovic'den iyi adam değil onun da küstürülmeyeceği garanti değil tabi. Bu arada Biglia aynı bölgeden 5 kez sakatlık geçirmiş, en istemediğimiz adam türü o açıdan ben istemiyorum. Formica bitmiştir muhtemelen, Kazım'ın sözleşme fesh edilmiş Ali Turan'da Necati'ye karşı kullanılmıştır büyük olasılıkla. Bu 3 adamla bitiririz yine transferi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 abi ne küstürülmesi, elano da misimovic de kendi başlarını yaktılar bence. misimovic özellikle. yani kimse durduk yerde iyi oyuncuyu takım böyle kötü bi durumdayken kenara koymaz. yemiştir bi haltlar diye düşünüyorum. zira hagi dediğimiz zaman direk "dolduracak balkan oyuncularını" dediğimizi düşünürsek hele. elano'nun da o kadar fırsat görmesine rağmen bi numarasını görmedik. "iyi oynadı" dediğimiz maçlarda bile adam barışın iyi halini geçemedi benim gözümde. burdayken "ben neymarla oynicam" diye yırtınmasından belliydi zaten. şimdi birileri çıkacaktır muhakkak "yerinde oynamadı hede hödö" diyecekler. oynayan adam kalitesini gösterir arkadaş (bkz.kewell-stoper). ki elano hiç bi zaman asıl oynadığı pozisyonla alakasız bir yerde oynamadı. ha rosicky aynı çıkmazmıydı? çıkabilirdi o bi gerçek. ama ben hem misi den hem elanodan daha katkı ortaya koyabileceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Kazım Gs'de. ntvspor son dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 "ersin duzen twitter" said: ntvspor son dakika: galatasaray, c.kazim ile 3.5 yillik sözlesme imzaladi... hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Gs Tv altyazı geçti. Kazım official artık. Ednanlar yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 no-post'um bu kadar eglenceli bir msj ile acılamazdi.. :D hayirli olsun :D:D serdar-ali turan-g.zan-kazim kazim..nerde beles orda ednan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kazım>all ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 GS her takımda tutunamamış adamı belki tutar diye alıyor, allah akıl fikir versin ne diyim, bir yığın taraftarı kızdıracaklar yine. Sanki çok kredisi vardıda yönetimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Fistan said: kazım>all fakye, sonunda kazim bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 oh şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 off aptal herifler ya şu herif yararlı olacaksa bile istemiyorum ben böyle bi tipi gsde. allahın native apaçisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Lan millet de beleşçi ama Simao'yu, Guti'yi falan kapatıyor. Tamam bonservisi elinde adama yönel de nasıl çapsızlıktır bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Şüphelerim vardı ama Kzım Kazım transferiyle artık eminim ki ; Galatasaray'ın politikaları akşamları Adnan'ların cigara takılmasının akabinde çıkan fikirler üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ya ahahaha cidden bune ya :D.jo yu keitayı hatta misimovici disiplinsiz diye gönderiyorsun yerlerine onlardan çok daha kötü onlardan daha disiplinsiz kazımı alıyorsun.yok abi yok bu adnanlardan kurtulmamız lazım bune böyle saçmalamayı farklı bir boyuta getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bilica'yı da alın lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ntvsporda haberin resmi özet geçiyor zaten her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 WTS tabata... no fee with your mats :P Adnan: Aldim gitti..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 aykut sabri-servet-gökhan zan-BALTA serdar özkan-Sarp-barış-kazım necati-batdal şu kadro şl alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Esnaf said: ya ahahaha cidden bune ya :D.jo yu keitayı hatta misimovici disiplinsiz diye gönderiyorsun yerlerine onlardan çok daha kötü onlardan daha disiplinsiz kazımı alıyorsun.yok abi yok bu adnanlardan kurtulmamız lazım bune böyle saçmalamayı farklı bir boyuta getirdiler Çünkü bonservisi yok, yılda 1 milyon euroya fit. Mutfak hesabı yapar gibi transfer yapıyor salaklar, allahtan Fener feshetmiş yoksa Hakan Balta'yla takasa gidilecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 küfür küfür küfür küfür küfür.Yapılabilcek baska bi yorum gelmedi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ben Beşiktaş'tan Erhan Güven'i gözüme kestirdim yeni hedef o olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kazım > all GS Şampi..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 A?! Ha?! Aha! Haha! Ahaha! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar