Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Red said:

rosicky ledesma ?

Ledesma olsa idi Cana-Ledesma orta sahası can yakardı ama Rosicky ne Elano'dan ne de Misimovic'den iyi adam değil onun da küstürülmeyeceği garanti değil tabi.

Bu arada Biglia aynı bölgeden 5 kez sakatlık geçirmiş, en istemediğimiz adam türü o açıdan ben istemiyorum. Formica bitmiştir muhtemelen, Kazım'ın sözleşme fesh edilmiş Ali Turan'da Necati'ye karşı kullanılmıştır büyük olasılıkla. Bu 3 adamla bitiririz yine transferi ahah
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne küstürülmesi, elano da misimovic de kendi başlarını yaktılar bence.

misimovic özellikle. yani kimse durduk yerde iyi oyuncuyu takım böyle kötü bi durumdayken kenara koymaz. yemiştir bi haltlar diye düşünüyorum. zira hagi dediğimiz zaman direk "dolduracak balkan oyuncularını" dediğimizi düşünürsek hele.

elano'nun da o kadar fırsat görmesine rağmen bi numarasını görmedik. "iyi oynadı" dediğimiz maçlarda bile adam barışın iyi halini geçemedi benim gözümde. burdayken "ben neymarla oynicam" diye yırtınmasından belliydi zaten. şimdi birileri çıkacaktır muhakkak "yerinde oynamadı hede hödö" diyecekler. oynayan adam kalitesini gösterir arkadaş (bkz.kewell-stoper). ki elano hiç bi zaman asıl oynadığı pozisyonla alakasız bir yerde oynamadı.

ha rosicky aynı çıkmazmıydı? çıkabilirdi o bi gerçek. ama ben hem misi den hem elanodan daha katkı ortaya koyabileceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ahahaha cidden bune ya :D.jo yu keitayı hatta misimovici disiplinsiz diye gönderiyorsun yerlerine onlardan çok daha kötü onlardan daha disiplinsiz kazımı alıyorsun.yok abi yok bu adnanlardan kurtulmamız lazım bune böyle saçmalamayı farklı bir boyuta getirdiler
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

ya ahahaha cidden bune ya :D.jo yu keitayı hatta misimovici disiplinsiz diye gönderiyorsun yerlerine onlardan çok daha kötü onlardan daha disiplinsiz kazımı alıyorsun.yok abi yok bu adnanlardan kurtulmamız lazım bune böyle saçmalamayı farklı bir boyuta getirdiler

Çünkü bonservisi yok, yılda 1 milyon euroya fit. Mutfak hesabı yapar gibi transfer yapıyor salaklar, allahtan Fener feshetmiş yoksa Hakan Balta'yla takasa gidilecekti
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...