Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 şimdi galatasaray maç iptali isteyebilirmi? adam tek dövmüştü bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 edilmez. edilmemeli zaten. tesadüfen o maçta kuradan çıkınca doping kontrolüne girmiş, kim bilir gs maçına kadar kaç takıma öyle oynadı. Sırf gs maçını iptal etmek diğerlerine haksızlık olur. Ama doping kanıtlanırsa adam çok sağlam ceza alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 doping = 2 yıl hak mahrumiyet, 2 yıl sonra da hiçbir takım almaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 LucifeL said: Wishmaster said: Formica, karınca demek değil mi ya latincede :Ddeğil :) latincesi bu; Formicidae Formicidae tüm karınca aleminin adı, formica tahta kurusu gibi birşey. Lakaba gel çay demle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 formica kim ya yine fm'cilerin topçusu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Formica tam Bursaspor transferi ya, ben istemiyorum abi hangi Arjantinli iş yaptı şu ülkede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 emenike veya ibrahım akın defansa zapo ortasahayada bi zenci aldıkmı tamamdır ya zapo herturlu iş yapar.zapo-neil al sana mis defans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 emenike "veya" değil "ve" ibrahim akın lazım. İbrahim yerine Volkan Şen de olur. Kewell habire sakatlanıyo, bi kanatta Arda, diğerinde Pino desen yedekleri yok, Pino ara ara forvet oynuyo, Aydınla Serdarı üstüste koysan İbrahim Akın'ın yarısı etmez. Defansa Zapo'dan iyisini bulabiliriz bence de, devre arasında zor o iş. Zapo'yu kiralasak aslında beşiktaştan, sezon sonuna kadar idare etsin. Adamlara da kontenjan açılır. 2 hafta önce bitiyodu Emenike transferi Hagi veto etmese, umarım akılları başlarına gelir de bi an önce alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Zapo sezon sonu sözleşmesi bitiyor,başkan da açıkladı satmak zorundayız,kiralayamayız sezon sonu sözleşmesi bitiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Banner altına sayaç koymuşlar. http://www.galatasaray.org/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 o zaten vardıda 0 da duruyordu 1 haftadır :P nihayet başlatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Emenikeyi alırsak şampiyon bitiririz bu sene Adam emenike olm, +15 puanla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ahahaha +15 değil +19 puanla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 +15 bile yetmiyo ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 olsun zencidir iyidir gelsin.hep derim forvet dediğin zenci olur.taktik felan vermeye gerek yok bırak sahada kırsın parçalasın ordan oraya koştursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 sağlam bir vergi cezası gelmiş 2005-2009 hesap dönemleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 gelmemiş dava açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 LucifeL said: gelmemiş dava açılmış. dava acılmamıs ceza kesmişler uzlasma talep edilmiş. Bide cıkıcak vergi affında ödemek istiyoruz demişler kalan rakamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 zürriyet said: G.Saray beni istiyor Steaua Bükreş’in eski kalecisi Zapata, “Galatasaray beni istiyor” dedi. Rumen takımıyla olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden 32 yaşındaki Kolombiyalı, ülkesindeki El Pais gazetesine, “Galatasaray’ın yanı sıra bir Alman kulübü ile görüşüyorum. İkisinden birini tercih edeceğim. Kararımı önümüzdeki günlerde vereceğim. Beni istiyorlar” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hani ochoayı istiyorduk :(.ochoa gelsin ya gelcekse aşmış transfer olur.kaleciye göre yaşıda genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ardanın parayla alakalı açıklamarı çok saçmaydı kazandıgı parayı sonuna kadar haketsede cıkıp ayda en az 80 bin lira harcıyorum.para yetmiyor çevremdeki herkese yardım ediyorum falan nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 barış gençlerbirliği ile anlaşmış ancak bizim yöneticiler alacaklarını ödeyin diyince yan çizmiş gençlerbirliği. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ahah zaytungda gördüm buraya koyayım dedim, -> Yapılan kontrollerde, sağ ayak arka adalesinde yırtık bulunamayan Gökhan Zan'ın 6 ila 8 hafta daha hastanelerden uzak kalacağı açıklandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Biglia sonrası Formicayı da duyurdu scoutgs. http://scoutgs.com/haberler/mauro-formica-galatasarayda.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar