FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 arda gitsin herkes gitsin. kewell cana baroş neill kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 neill gidiciymiş, memleketime gitçem demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kimse kalmaz bu saatten sonra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Neill ve Kewell'ın parası ödenmiyo bayağı zamandır, o yüzden keyifsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 galatasaray.org said: Zorunlu Açıklama: Arda Turan Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur. Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve kadroya dahil edilmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Galatasaray Sportif A.Ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 açıklama da geldiğine göre ardaya güle güle deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bir haftada hangi 3 mac? kupa maci mi vaR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 milliyette de baroş gitmek istiyo diye okuduydum dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 valla bende başka gaztede okudum ama şimdi milletin atıp tutması normal.bakalım anca gorunce inanmak lzm :) şu takımdan bi baros bi neil giderse üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aquila said: bir haftada hangi 3 mac? kupa maci mi vaR? evet,samiyen'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 beypazarışekerspor. hakkaten bence riske etmeyelim ardayı bu maça lazım, çünkü bunu da kaybederlerse samiyende, gerçekten dozere ihtiyaç kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 konya zemini nasıl acaba her gittiğimizde ordan bir gazi cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 lig macina cikarmayip, kupa macina mi sakliyo, lan gene haftada 3 mac olmuyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 sinemle krismısa gitcekmiş plan yapmış ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kupa maçları çarşamba pazar lig tatil olunca galiba, ama onlarda bu hafta değil diye biliyodum. amaaan bana ne gitse de bir gitmese de bir zaten bu takımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Ayrıca bişey yazmak istiyorum, Arda Turan şöyle sinemle gezicekmiş, tatile gidicekmiş bıdıbıdı yazan kişiler bi dönüp düşünsünler ne yazdıklarını. Arda Turan herhalde maça gel dense ekstra bir sebep olmasa maça gelmeyecek sabriyle beraber son oyuncudur. Adam iyi ki bi sinema kapattı, 2 bara gitti. O kadar paranız olsa sizi de görmek lazım trasty gibi gelirsiniz forumda hava atarsınız gerçi bu kafayla. bu mesaj fede yi kapsamaz, o çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 olm sakin, onu yazan fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi o işin geyiği de, ben ardanın ciddi ciddi gitmesini istiyorum takımdan. kişiliğinden ötürü değil yani %10 filandır kişiliğinin bunda payı. arda takıma zarar veriyo şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Abi nası zarar veriyo Arda'nın etrafında gaza gelebilecek adamlar olsa takımda o takımı götürür. BAM la falan olmaz Arda nın verdiği zarar minimal kalır bunların yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yani onu taktiksel açıdan da söylemedim. gerçi dediğin doğru bamla olmaz o iş. ama şuanda işte istisnasız herkes topu ardaya atıp sorumluluktan kaçma peşinde. ya ilerde ve oyunun içinde lider olarak ardayı dengelicek birkaç adam almak lazım ya da arda bu takımdan gidecek, takıma 0 dan takım oyunu oynatmayı öğreticeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Arda'yı ucuza verin, alex eğitsin onu, sonra 3 katına satarız size geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 ardanın tribünde süslenip diğer oyunculardan ayrı oturmasına uyuz oluyorum mesela kewell reyis sabriyle az çekdirdek çitletmedi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Bir ara behlül le izliyordu eleştirildi takım kaptanı arkadaşlarıyla izlemeli diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Yahu adam genç delikanlı. Her şeyi sizin gönlünüzde yattığı gibi yapamaz. Kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Sadece genç deikanlı olsa yapmasın gerek yok zaten, Galatasaray kaptanıysa öyle davranacak. Yok davranamıyorsa "ben yapamıyorum hacı başkasına verin kaptanlığı" demeyi de bilecek. Adnan da buna izin verecek, aptallık etmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar