nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Yok abi Uni haklı. Şöyle haklı, cidden skora etki edecek çok karar vardı, onlarda doğru karar verilse pek çok maçta çok farklı skorlar çıkabilirdi. Bence çıkmazdı, 1-0 öne geçsek 3-1 kaybederdik yine o mallıkla, ama bu kararların skora etki eden önemli hatalar olduığu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 abi sırf volkan şenin maçın başında kırmızı kart görmemesi ki o kadar komikti ki kendi bile şaşırdı... maçın başında hikayeden verilen bi penaltı 1-0 geriye düşen galatasaray kaleye takım otobüsü çeken anadolu takımı. maçın başında kural dışı faul kullanımından yenen bir gol sonrasında kale önüne otobüs çeken anadolu takımı. derbi maçta karar doğru da olsa hani sonuçta galatasaray'a verilmiyor o penaltılar arkasından kalenin önüne otobüs çeken derbide %36 topla oynama yüzdesine sahip bi tüpçü takımı... vs vs... takım kötü de bunda hakemlerin de ciddi payı var. Ki takım moral de kaybediyor aynı muhabbetlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 o maçlardan en uyuz oldugum maç karabük maçıydı hadi 2 maç hakem yüzünden kaybettik diyelim ki o maçların hiç birinde kazanabilme potansiyelimiz yoktu bana göre genel olarak kendi mallıklarımıza yenildik hakem filan işin süsü her maça 1-0 yenik başlıyorsak hakem napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ya hacı zaten ben imba oynuyoruz da hakemler bizi durduruyor demiyorum ki. Ama rakiplerimiz de 5 kuruş etmez bi futbol oynuyorlar al işte geçen senenin şampiyonu ŞL'de rekor zorladı... Çapsız bi futbol oynanıyor ligde ötesi değil, hakemler de bu aralar rahatsız edici derecede hakkını da yedi GS'Nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 çapsız futbolu bir galatasaray oynuyor ya şuan ligde en karaktersiz kalitesiz çöp top oynayan takım galatasaraydır bana göre.sonuncu kasımpaşa ve buca bile daha haysiyetli oynuyorlar. yenilen fener bile en azından bi 60 dakka adam gibi oynuyor güzel 1-2 hareket organize atak direkten dönen top falan goruyoruz. bursa bana göre ligde gayet iyi oynuyor.tabiki hiç bir takım 30 maç aynı performans gösteremez.kötü oynasalarda 3 puanı alıyorlar şampiyonlar ligine ilk katılışında birşey beklemek salaklıktır.bunu eleştirmek ve o performansı baz almak cahilliktir.5 yemişler haha der geçeriz üstünde durulcak birşey yok.seneye giderler 3 puan alırlar.bi daha giderler 5 puan alırlar.bu öyle 2 günde olacak birşey dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 vazgeçtim lan düşündüm de kötü adamlar hakketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Insua gitmiş.Hagi gerçekten saçma sapan işler yapıyor,bu kadar kötü tercihler yapacağını asla tahmin edemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 dur daha transfer yapmadı. bi transferler gelsin sonra gor sen hagi'nin tercihlerini lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 içimizdeki adnan polatlardan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 toggie said: dur daha transfer yapmadı. bi transferler gelsin sonra gor sen hagi'nin tercihlerini lol. Transfer yapsa ne yazar ki? Lahm'ı mı getirecek Cole'u mu getirecek sol beke? Insua'dan iyisini kolay kolay devre arasında bulamayız, Hakan Balta'ya kaldık. Misimovice tavır Insua'ya tavır, Kewell'a da başta karşıydı da sanırım taraftar baskısı yüzünden ona laf etmeye cesaret edemedi. İyice saçmaladı kulüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 insua ya, avrupa'da parlaması beklenen genç yeteneklerden bir tanesi, liverpool'da forma bulamıyor diye kiralanıyor GS'ye ve GS oynatmadan geri yolluyor. Çok büyük ve kadrosu olağanüstü geniş bir takım ya, adam beğenmiyor artık ... Yok adam olmaz bu GS'den, umarım iyice diplerde sürünür bu yönetim baştayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 takım cok kotu yonetim ondan kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 "raw power" said: Insua gitmiş.Hagi gerçekten saçma sapan işler yapıyor,bu kadar kötü tercihler yapacağını asla tahmin edemezdim.Çağlar ve Hakan Balta orayı dolduruyorlar zaten,belki oraya adam bile almayacaklar. Çağların sakatlığı geçti,Hagi o yüzden böyle birşey yaptı belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 O mevkide oynayabilen 2 adamın olması transfer gerekmediği yada İnsua'nın gereksiz olduğu anlamına gelmiyor. Ben anlamadım zaten Insua'yı beğenmeyenleri. İleri katkısı yopk dendi, adam hayatımda izlediğim en harika sol bek ataklarından birini yapmıştı daha ilk maçında 2 kişiyi çalımlayıp ters ayakla Baros'un kafasına ortayı açarak. Defansta da fena değil. Hakan Balta'dan iyi, Çağlar'ın zaten bi numarasını göremedik. Elinde gelecek vaadeden adam var, hata yaparsa katlanılır, gençtir dersin. Onu yollayıp ne mal olduğunu bildiğin adamlara kalıyorsun. Saçmalık PS: Insua'nın gittiğine dair bir açıklama da göremedim bu arada ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ben gerekli değil falan demedim ki zaten. Eğer kadrondan bir yabancı gönderiyorsan,hem de sol bekten ben şunu anlıyorum,Galatasaray alacağı bütün yabancıları orta saha ve forvete alıcak. Eğer Insua'yı gönderip,tekrar sol beke adam alırsan hem de yabancı,çok komik olur.Zaten türk de alınacak adam yok,2 tanesi elinde iyi olanların. Bunu görmek çok mu zor nilep.Eğer öyle birşey olursa zaten eğer gene yabancı sol bek gelirse,Galatasaray'a dönerim gutimi Hagi ve Adnan Polat'a öyle gülerim.Tabi Ashley Cole falan gelmesse ddsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Çağlar'a bırakırlar sol beki. Insua oynatılmayacaktı nasıl olsa, neden tutsun ki Hagi. Belki alınacak yabancılarla (eğer varsa devre arasında) yabancı sıkıntısı yaşamaktan kaçınmaya çalışılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Rewendor said: toggie said: dur daha transfer yapmadı. bi transferler gelsin sonra gor sen hagi'nin tercihlerini lol. Transfer yapsa ne yazar ki? Lahm'ı mı getirecek Cole'u mu getirecek sol beke? Insua'dan iyisini kolay kolay devre arasında bulamayız, Hakan Balta'ya kaldık. Misimovice tavır Insua'ya tavır, Kewell'a da başta karşıydı da sanırım taraftar baskısı yüzünden ona laf etmeye cesaret edemedi. İyice saçmaladı kulüp. dalga gectim farketmedin mi? hagi'ye bastan beri karsıyım. hatta ben bu yonetimin rijkaard'ı gonderdikten sonra anlasacagı her turlu teknik direktore karsıyım. cunku kimler gelecek sırayla sayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 daumla lucescu var daha, mustafa denizli bosta, terime yeni teklif gidebilir, kalli napiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Dünyadaki başarılı teknik direktörlerin bir çoğunun yolu bir zamanlar türkiye'den geçmiştir. Bu demek oluyor ki hagi'den sonra şu 3 isimden biri geliyor: Mourinho Ferguson Capello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Ferguson gelirse yaşlı bu diye dalga geçeriz. DEDE_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 morinyo barcadan 4 yedi, guardiola gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 :D haginin kararları çok ilginç cidden.amacını anlamış değilim.barca nın başında olduğunu felanmı sanıyor acaba :).geçende ribery i ben yarattım diyordu.lan ribery olmasa o türkiye kupasınıda alamazdın derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 biz o macı her turlu alırdık. olayın ribery ile ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 O maçı her şekilde ezerek alırdık ya cidden, o ayrı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Esnaf said: :D haginin kararları çok ilginç cidden.amacını anlamış değilim.barca nın başında olduğunu felanmı sanıyor acaba :).geçende ribery i ben yarattım diyordu.lan ribery olmasa o türkiye kupasınıda alamazdın derler adama Ribery sanki Galatasaray'a kupa falan aldırdı sanacak bunu okuyanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar