Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Yok abi Uni haklı. Şöyle haklı, cidden skora etki edecek çok karar vardı, onlarda doğru karar verilse pek çok maçta çok farklı skorlar çıkabilirdi. Bence çıkmazdı, 1-0 öne geçsek 3-1 kaybederdik yine o mallıkla, ama bu kararların skora etki eden önemli hatalar olduığu gerçeğini değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sırf volkan şenin maçın başında kırmızı kart görmemesi ki o kadar komikti ki kendi bile şaşırdı...
maçın başında hikayeden verilen bi penaltı 1-0 geriye düşen galatasaray kaleye takım otobüsü çeken anadolu takımı.
maçın başında kural dışı faul kullanımından yenen bir gol sonrasında kale önüne otobüs çeken anadolu takımı.
derbi maçta karar doğru da olsa hani sonuçta galatasaray'a verilmiyor o penaltılar arkasından kalenin önüne otobüs çeken derbide %36 topla oynama yüzdesine sahip bi tüpçü takımı...

vs vs...
takım kötü de bunda hakemlerin de ciddi payı var. Ki takım moral de kaybediyor aynı muhabbetlere.
Sosyal ağlarda paylaş

o maçlardan en uyuz oldugum maç karabük maçıydı

hadi 2 maç hakem yüzünden kaybettik diyelim ki o maçların hiç birinde kazanabilme potansiyelimiz yoktu bana göre

genel olarak kendi mallıklarımıza yenildik hakem filan işin süsü

her maça 1-0 yenik başlıyorsak hakem napsın
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hacı zaten ben imba oynuyoruz da hakemler bizi durduruyor demiyorum ki.
Ama rakiplerimiz de 5 kuruş etmez bi futbol oynuyorlar al işte geçen senenin şampiyonu ŞL'de rekor zorladı...
Çapsız bi futbol oynanıyor ligde ötesi değil, hakemler de bu aralar rahatsız edici derecede hakkını da yedi GS'Nin
Sosyal ağlarda paylaş

çapsız futbolu bir galatasaray oynuyor ya

şuan ligde en karaktersiz kalitesiz çöp top oynayan takım galatasaraydır bana göre.sonuncu kasımpaşa ve buca bile daha haysiyetli oynuyorlar.

yenilen fener bile en azından bi 60 dakka adam gibi oynuyor güzel 1-2 hareket organize atak direkten dönen top falan goruyoruz.

bursa bana göre ligde gayet iyi oynuyor.tabiki hiç bir takım 30 maç aynı performans gösteremez.kötü oynasalarda 3 puanı alıyorlar

şampiyonlar ligine ilk katılışında birşey beklemek salaklıktır.bunu eleştirmek ve o performansı baz almak cahilliktir.5 yemişler haha der geçeriz üstünde durulcak birşey yok.seneye giderler 3 puan alırlar.bi daha giderler 5 puan alırlar.bu öyle 2 günde olacak birşey dğeil
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

dur daha transfer yapmadı. bi transferler gelsin sonra gor sen hagi'nin tercihlerini lol.

Transfer yapsa ne yazar ki? Lahm'ı mı getirecek Cole'u mu getirecek sol beke? Insua'dan iyisini kolay kolay devre arasında bulamayız, Hakan Balta'ya kaldık.

Misimovice tavır Insua'ya tavır, Kewell'a da başta karşıydı da sanırım taraftar baskısı yüzünden ona laf etmeye cesaret edemedi.

İyice saçmaladı kulüp.
Sosyal ağlarda paylaş

insua ya,

avrupa'da parlaması beklenen genç yeteneklerden bir tanesi, liverpool'da forma bulamıyor diye kiralanıyor GS'ye ve GS oynatmadan geri yolluyor.

Çok büyük ve kadrosu olağanüstü geniş bir takım ya, adam beğenmiyor artık ...

Yok adam olmaz bu GS'den, umarım iyice diplerde sürünür bu yönetim baştayken
Sosyal ağlarda paylaş

O mevkide oynayabilen 2 adamın olması transfer gerekmediği yada İnsua'nın gereksiz olduğu anlamına gelmiyor. Ben anlamadım zaten Insua'yı beğenmeyenleri. İleri katkısı yopk dendi, adam hayatımda izlediğim en harika sol bek ataklarından birini yapmıştı daha ilk maçında 2 kişiyi çalımlayıp ters ayakla Baros'un kafasına ortayı açarak. Defansta da fena değil. Hakan Balta'dan iyi, Çağlar'ın zaten bi numarasını göremedik. Elinde gelecek vaadeden adam var, hata yaparsa katlanılır, gençtir dersin. Onu yollayıp ne mal olduğunu bildiğin adamlara kalıyorsun. Saçmalık

PS: Insua'nın gittiğine dair bir açıklama da göremedim bu arada ben
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gerekli değil falan demedim ki zaten.

Eğer kadrondan bir yabancı gönderiyorsan,hem de sol bekten ben şunu anlıyorum,Galatasaray alacağı bütün yabancıları orta saha ve forvete alıcak.

Eğer Insua'yı gönderip,tekrar sol beke adam alırsan hem de yabancı,çok komik olur.Zaten türk de alınacak adam yok,2 tanesi elinde iyi olanların.

Bunu görmek çok mu zor nilep.Eğer öyle birşey olursa zaten eğer gene yabancı sol bek gelirse,Galatasaray'a dönerim gutimi Hagi ve Adnan Polat'a öyle gülerim.Tabi Ashley Cole falan gelmesse ddsad
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

toggie said:

dur daha transfer yapmadı. bi transferler gelsin sonra gor sen hagi'nin tercihlerini lol.

Transfer yapsa ne yazar ki? Lahm'ı mı getirecek Cole'u mu getirecek sol beke? Insua'dan iyisini kolay kolay devre arasında bulamayız, Hakan Balta'ya kaldık.

Misimovice tavır Insua'ya tavır, Kewell'a da başta karşıydı da sanırım taraftar baskısı yüzünden ona laf etmeye cesaret edemedi.

İyice saçmaladı kulüp.

dalga gectim farketmedin mi? hagi'ye bastan beri karsıyım. hatta ben bu yonetimin rijkaard'ı gonderdikten sonra anlasacagı her turlu teknik direktore karsıyım. cunku kimler gelecek sırayla sayabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

:D haginin kararları çok ilginç cidden.amacını anlamış değilim.barca nın başında olduğunu felanmı sanıyor acaba :).geçende ribery i ben yarattım diyordu.lan ribery olmasa o türkiye kupasınıda alamazdın derler adama

Ribery sanki Galatasaray'a kupa falan aldırdı sanacak bunu okuyanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...