Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yekta, Yiğit ve Emenike diyorlar bu arada transferine ugrasılanlar. Ne kadar doğru yalan bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Caglar ve Musa ne olacak diye sormuyor mu kimse? Neden alındı bu adamlar? Serdar Ozkan icin ya tutarsa diye aldık demisti Polat, neden hic oynamadı? Oynamadan anladınız mı tutmadıgını? Hagi icin soyle demis bi de; Adnan Polat: "Hagi hakli olarak bu takimi ben yapmadim diyor. Mucadele eden takim kuracagim. Yildiz oyuncu istemiyorum diyor..." insallah dogrudur. bi daha yıldız oyuncu gormek istemiyorum takımda. en yıldızı kewell, baros, neill olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Masquerade said: Yekta, Yiğit ve Emenike diyorlar bu arada transferine ugrasılanlar. Ne kadar doğru yalan bilinmez. Emenike kapalı defansları açamaz. Karabükümüzü bitirme çabaları bunlar!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 emenike akar ya. Keşke Beşiktaşa alsak, Hem uefada da oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 valla yektayla yiğiti çok tanımıyorum, hollanda maç kadrosu vasıtasıyla anca dikkat ettim. Sezer Öztürk ve Selçuk İnan diyorum ben hala. Emenike gayet güzel olabilir. Ama bence forvettense bi sağ kanat lazım. 4-4-2'ye dönelim. Forvette Baros + Pino oynasınlar. Solda Arda, Ortada Cana + Yerli, sağa adam kalmadı. Ali Turan ne yapacak belli değil, o güvenilmezse defans göbeği de gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 toggie said: Caglar ve Musa ne olacak diye sormuyor mu kimse? Neden alındı bu adamlar? Serdar Ozkan icin ya tutarsa diye aldık demisti Polat, neden hic oynamadı? Oynamadan anladınız mı tutmadıgını? Hagi icin soyle demis bi de; Adnan Polat: "Hagi hakli olarak bu takimi ben yapmadim diyor. Mucadele eden takim kuracagim. Yildiz oyuncu istemiyorum diyor..." insallah dogrudur. bi daha yıldız oyuncu gormek istemiyorum takımda. en yıldızı kewell, baros, neill olsun.canada kalsın.herif kıçını yırtıyor birşeyler yapabilmek için.baros,kewell,neill bide cana bu 4 ü yeter.bide geçen biyerde kewell a kaptanlık verilebilir yazıyordu umarım doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 çağları musayı bırakın pişsinler, arenaya erkenden atıp kavurmanın alemi yok. mehmet topala bakın işte geldikten sonra 1.5 sene boyunca görmedik etrafta, o arada adamı yüklediler pişirdiler sonra bi anda parladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 antrenmanda mı pisicekler abi? su takımda da yer bulamıyolarsa bi daha hicbi zaman bulamazlar ki zaten. cana takımda tabi kalsın. ben yıldız oyuncu almayalım manasında yazdım onu. yani takımın en buyuk yıldızları bu adamlar kadar yıldız olsun manasında. cana'ya laf edenler futbol konusmasın zaten, sadece izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Kewell'da son siralar ciddi anlamda bir durgunluk ve isteksizlik var. Bir de bu Battal 2. Saban olma yolunda gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Kewell ilk günkünden hic farklı gorunmedi bana. Hala calısıyor adam. Hatta takıma Ayhan'dan fazla kaptanlık yapıyor, devre arasını falan gosterdi lig tv'de BJK macının. Herif ingilizce bisiler anlatıp takımı motive etmeye calısıyodu. Batdal'ı da daha ne kadar izlediginiz de saban olma yolunda diyosunuz anlamıyorum. Hakkaten biraz akıl fikir lazım yorum yapmadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 /Escobar said: Kewell'da son siralar ciddi anlamda bir durgunluk ve isteksizlik var. Bir de bu Battal 2. Saban olma yolunda gidiyor. Kondisyonu yok, takım o kadar eksildi ki oynaması gerekenden 2-3 hafta önce takıma dönmek zoruna kaldı. Durgunluk formsuzluğundan, ama isteksizlik dersen maç izlemiyorsun derim. Cana-Kewell-Neill dışında yenilgiye isyan eden adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Battal'a şans verildi de adam oynamadı sanki. Adam kaliteli. Kullanabilmek için uygun takım kurmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 100 kişilik liste? söle bişey kulllanıo herhalde gs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oyuncu database'ine ulasmak icin fm gayet normal bir cozum bence. transfer etmek icin demiyorum ama database'e ulasmak icin. yani hangi takımda oynuyor, kac maca cıkmıs, kac gol atmıs, yası kac vs. bakarsın burdan adamı bulursun sonra realde takip edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Kewell icin demek istedigim sol kanattan aldigi toplarin %50 sinden fazlasini kaybediyor. Eskiden calim atar, bodozlama girer orta yapar, sut ceker vs. idi ama suan bence cok farkli bir görünümde. Batdal icin ise adam forvet oyuncusu ama bal yapmayan ari gibi. Teknik dersen yok adam da. Bir forvet oyuncusu durcagi yeri bilmiyorsa ve buna adam gibi asist yapan da olmazsa cok fena siritiyor. Evet bunlari görmek icin de akil fikir lazim biraz :) Neyse yeni forvet arayisi varmis, adam gibi biri gelirse zaten kulübe yolu gözükür Saban'a da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Saban her mac 11 cıkıyomus demek ki. Sen Galatasaray diye kimi izledin evladım? Batdal'ı kac mac 90 dakika izledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 batdala duracağı yeri bilmiyor dedi adam. bu sezon izlemiyorum maçların çoğunu ama batdalın oynadığı maçların hepsine denk geldim galiba. pivot forvet olarak türkiyenin en iyi forveti batdal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pivot forvet diyince aklıma ömer üründül geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 fede said: pivot forvet olarak türkiyenin en iyi forveti batdal naaptın yaw fede hemen en iyi falan üç günlük elemana. Sadece boyla pivot forvet olunmuyor ki, daha nesini gördük ki. Ben bu konuda şu anda Semih en iyisidir derim, ilerde noolur bilemeyiz tabii. Çünkü; Semih'in boy çok devasa değil ama çoğu uzundan iyi hava topu alıyor, top saklıyor ve pas dağıtıyor ayrıca bitiriciliği çok yüksek. Ha hızlı değil driblingi yok ama ait olduğu sınıfın gerektirdiği özellikleri üst düzeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 batdal gsde 3 maç üst üste oynasa kendine gelir biraz sadece tecrübesiz.onun harici hava toplarına hakim.top saklamayı iyi biliyor.ayaklarıda boyuna göre iyi şut falanda çekiyor henuz çok iyi olmamakla birlikte dediğim gibi adama biraz şans vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hazırlık maçlarında doğru düzgün izlemiştimde adam baya baya iyiydi.uzaktanda baya iyi şutlar çekebilen bi adam.ki tekniğinide baya beğenmiştim.şu son haftalarda pino yerine batdal oynatılsaydı daha yararlı olurdu.hatta 2 forvet batdal-pino da olabilirdi.anlamıyorum şu tek forvet sevdasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Çift forvete geçsek rahatlayacağız zaten. Bir forvet daha alıp yıllarca alıştığımız çift forvet sistemine dönsek o rotasyonda Batdal çok iyi iş yapar. Tekforvet oynayabilecek oyuncu değil zaten, ama çift forvette hem atar hem attırır. Ayaklarına çok hakim, teknik, şutları iyi, hava toplarında ve top saklama konusunda zaten çok başarılı. Mental yönü de tecrübeyle gelişir. Ama lütfen oynatılmayacaksa satılsın yada kiralansın, harcanmasın, zaten genç de değil pek. 1-2 sene içinde bol forma şansı bulursa çok iyiolur, yoksa körelir gider Ha bir de duracağı yeri bilmiyor ve teknik değil denmesi komik olmuş. Batdal doğru yerlerde duruyor da yanında adam olmazsa yalnız santrafor oynayamaz. Batdal'ı tek forvet oynatmak Rijkaard ve Hagi'nin hatasıdır, Batdal'ın duracağı yeri bilmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Teknik değil lafına da sadece lol diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sevmiyorum abi şu tek forvet oynamayı.şuan mecbur tek forvet oynuyoruzda umarım 2. yarıdan sonra yapılcak transferden sonrada tek forvet oynamayı düşünmüyordur hagi.olmuyor yapamıyoruz işte. birde batdal 24 yaşındaymış ben 21 yaşında sanıyordum :).cidden eğer hiç oynatılmayacaksa satılsın yazık olmasın adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Battalin hangi maca katkisi oldu ki acaba. Sans veriliyor ve verilenleri gayet güzel harciyor suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi bu elano niye hemen gitti? transfer sezonuna 1 ay daha var. 1 ay daha oynaması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar