Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ya hakkaten küfür edecem modluğu falan bırakıp bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bu yönetim iki kere apar topar toplandı, birinde Misimovic kadro dışı kaldı, birinde Elano satıldı akabinlerde, Hagi'nin raporu doğrultusunda mı bilmiyorum, öyleyse kötü öyle değilse daha da kötü. Bu takımın yapacağı şey basitti; Ali Turan-Servet-Balta-Sarp-Ayhan kendinize klüp bulun. Bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ya hiçbir mantığı yok şu işin. Yapılacak iş mi bu yaa? Offf hayır bi dfe beleşe bırakıyosun adamı neredeyse. Hayır kasada para olsa yine anlayacam.. OOOFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bulletride, o kadar adama takım bulmak yerine takımın nispeten iyilerine takım buluyolar, daha pratik yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 tüm takımın satılıp yeni bir kadroya geçmesi için ilk adım hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 2 yıl içerisinde herhangi bir takıma transferi sonrasında bonservis gelirinin %50'sinin Galatasaray'a verilmesi koşuluyla Elano'yu transfer etti. şu kısmı da önemli bu arada beleşe falan derken. %50 az bir miktar değil, Avrupaya falan giderse iyi olur o açıdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Benim mantığım; Elano gitmek istiyor, beyaz atetlerin takımı Santos zaten uygun bir takım adam da orada kafasını toplar, sonra iyi bir takıma transfer olur, Galatasaray da bu %50 paydan nemalanır. Bağlasan durmaz durumu. Eğer böylese bir derece, ama Elano gerçekten İtalyan klüpleri tarafından istenirken bu satış gerçekleştiyse helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bonservisin %50'si değil, karın %50'si. 5 milyon euro'ya giderse 5-2.9/2 = 1.05 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bonservis geliri yazıyor, benim bildiğim o direk bonservisi, kara inmeden önceki hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 30 yaşına geldi adam, bu saatten sonra kimse 10 milyon verip almaz. Saçmalık üstüne saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Dünya kupası üstüne satsanız 10'a bile giderdi bence. Yazık oldu hem adama hem GS'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 10 veren çıksa satacaktık zaten, 7 önerdiler az bulduk reddettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 khelben, olm galatasaraylısın tamam çok kötü durumdasınız, ona da tamam, ikinci lige düştünüz de okuma yazmayı unutturmasın bunlar ya :( "Oyuncu 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50'si de şirketimize ödenecektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Lol ben siteden alıntılamamıştım o yüzden yanlış olmuş ok. Yinede sizden iyiyiz, Supercup UEFA Cup falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yok yok bunlar fenerli falan... adnanlar falan fenerli. yani aziz yıldırımı koysan böyle fesatlık yapmaz lan... anlaşılan ibricic falan alcak bunlar. dolacak yine romenler piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 uefa kupası falan sizin müzede duruyosa bunlar eritip satar bak demedi demeyin. "Bu kupaların bakımını yapan çalışanın SSK, yol, yemek ücretleri, aylık 570 TL maaşı 10 yıl boyunca sözleşmesi göze alındığında kulübümüz 230,000 TL kar etmiştir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 elde edilen karın adamların bizden aldıgı fiyatı duserek hesaplanması sacma ama. adamın satısından elde edilecek kar neyse o degil mi? gerci ne farkeder, her halukarda bisi kazandırmayacagı acık. kelime oyunlarıyla orda takım bu transferden en az zararla ayrıldı hissi vermeye calısmıslar. elano'nun gitmesi tabi ki en basta yonetimin hatası ama adam zaten gitmek istedigini soylemisti. boyle gruplasma oldugu surece zaten butun yabancılar birgun elano gibi cekip gidebilir. hicbirine bisey soyleyemeyiz. elano gibi bi adamı takımda tutamadıgı icin bu yonetim utanmalı ama utanacak edep var mı ki onlarda? tek soyledikleri zor gunde kacmak yerine mucadele etmek hederörö. takımda bu gruplasmayı olusturanların, buna izin verenlerin ve bitmesi icin caba sarfetmeyenlerin allah belasını versin. insallah colugundan cocugundan cıkar bu yaptıkları. daha da buyuk bisey soyleyemiyorum takımın agzına sıctınız tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 2.9 milyon dolar mı? puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hehe avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 GG bu kadar kötü sıçış görmedim abi ben.ne azizin en kötü zamanlarında nede demirören zamanında.amaçları ne çözebilmiş değilim.bu sene ilk 10 bile hayal oldu ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bi cenkerdem yorumu vardı football manager için... "abi bak bu oyunda futbolcu bakkalı işletiyoruz... amacımız aldığımız takımdaki bütün oyuncuları satmak. tüm oyuncular satılınca dert mert kalmıyor, oyunu kapatıp gidiyoruz." bunlar da fm oynadığını zannetmeye başladılar iyice. edit bu arada: Galatasaray 20 yaşındaki Marius Alexe'nin transferini bitirmeye çok yakın..FCN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 zarara satılmıs farketmez kaça gitmiş falan filan hikaye artık bir kere büyük bir zarara girildi ztn.bu saatten sora para düşünceklerini sanmıyorum misi gitti elano gitti.insua gidicek.kewellda muhtemelen sene sonu gidicek devre arasında kıçı kurtarmak için yerli yabancı 3-4 transfer gelicek muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Yanlız adam tüm yabancıları şutlayayıp balkan karması yapacakmış. 10 tane yabancıdan 2-3 ü tutsa yine iyi en azından milyon dolarlar patlamaz. Pancu gibi birileri çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kısaca hoşgeldin petre bratu inamoto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ulan sene başında Ledesma Rosicky konuşuyoduk, şimdi şunlara bak... neyse evet cırtlama durumlarında milyon dolarlar patlamayacak en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar