Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Benim mantığım;

Elano gitmek istiyor, beyaz atetlerin takımı Santos zaten uygun bir takım adam da orada kafasını toplar, sonra iyi bir takıma transfer olur, Galatasaray da bu %50 paydan nemalanır. Bağlasan durmaz durumu. Eğer böylese bir derece, ama Elano gerçekten İtalyan klüpleri tarafından istenirken bu satış gerçekleştiyse helal olsun
Sosyal ağlarda paylaş

khelben, olm galatasaraylısın tamam çok kötü durumdasınız, ona da tamam, ikinci lige düştünüz de okuma yazmayı unutturmasın bunlar ya :(

"Oyuncu 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50'si de şirketimize ödenecektir."
Sosyal ağlarda paylaş

elde edilen karın adamların bizden aldıgı fiyatı duserek hesaplanması sacma ama. adamın satısından elde edilecek kar neyse o degil mi? gerci ne farkeder, her halukarda bisi kazandırmayacagı acık. kelime oyunlarıyla orda takım bu transferden en az zararla ayrıldı hissi vermeye calısmıslar.

elano'nun gitmesi tabi ki en basta yonetimin hatası ama adam zaten gitmek istedigini soylemisti. boyle gruplasma oldugu surece zaten butun yabancılar birgun elano gibi cekip gidebilir. hicbirine bisey soyleyemeyiz. elano gibi bi adamı takımda tutamadıgı icin bu yonetim utanmalı ama utanacak edep var mı ki onlarda? tek soyledikleri zor gunde kacmak yerine mucadele etmek hederörö.

takımda bu gruplasmayı olusturanların, buna izin verenlerin ve bitmesi icin caba sarfetmeyenlerin allah belasını versin. insallah colugundan cocugundan cıkar bu yaptıkları. daha da buyuk bisey soyleyemiyorum takımın agzına sıctınız tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

bi cenkerdem yorumu vardı football manager için...

"abi bak bu oyunda futbolcu bakkalı işletiyoruz... amacımız aldığımız takımdaki bütün oyuncuları satmak. tüm oyuncular satılınca dert mert kalmıyor, oyunu kapatıp gidiyoruz."

bunlar da fm oynadığını zannetmeye başladılar iyice.

edit bu arada: Galatasaray 20 yaşındaki Marius Alexe'nin transferini bitirmeye çok yakın..FCN
Sosyal ağlarda paylaş

zarara satılmıs farketmez kaça gitmiş falan filan hikaye artık

bir kere büyük bir zarara girildi ztn.bu saatten sora para düşünceklerini sanmıyorum

misi gitti elano gitti.insua gidicek.kewellda muhtemelen sene sonu gidicek

devre arasında kıçı kurtarmak için yerli yabancı 3-4 transfer gelicek muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...