Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Serdar Ozkan'ı zaten teknik ekip de ciddiye almadı ki adam geldiginden beri kadroya giremedi. Yani Galatasaray'a yakısmayan adam demek sacma, adam zaten sadece kagıt uzerinde var.

Puro icmesi de karaktersizlik belirtisi degildir ayrıca. Bircok sporcu var pro icen de keyif icin alıyolardır arada, icine cekmiyodur yani :) Ben Koray Avcı'yı gormustum mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerine titremek derken sen alemin kralısın qanqa modunda konuşmalarından bahsetiyorum tabii ki :) Ya Avrupa'ya gidince oraya alışmak kolay bir şey değil. Belki hadi biz o kültüre aşinayız az çok, okumuş adamlarız, diziler filmler dilimiz varsa yabancı arkadaşlar erasmus vs. derken çok zorlanmayız biz gitsek. De bu adamların zaten hepsi eğitimsiz, anadolunun bağrından kopma adamlar çoğunlukla. Hadi Arda İstanbullu ama onda da eğitim falan yok.

Aşağılamak için de söylemedim anadolunun bağrından kopup gelen lafını, çok alaturka kültüre alışkın adamlar ve Avrupa'ya gidince sosyal olarak bocalaması muhtemel bu futbolcuların. E hani bazı oyuncularla özel olarak ilgilenirsin sosyal hayatıyla falan, ilgilenmelisin de. Ama bizim oyuncumuz gitse kendini geliştirmesi beklenecek muhtemelen, gelişsin diye yada sosyal hayatı düzene girsin diye ekstra bir çaba harcanmayacak. Bu yüzden de işte hatalar yapıp başarısız olup dönecektir diye düşünüyorum. O yüzden burada doğru insanlarla, mesela Tugay'la, çalışıp o ülkelerde futbol oynamaya ve oranın sosyal yaşantısına hazırlanıp gönderilmeli futbolcular. Sonuçta sen diyorsun ya takım arkadaşları gibi olmaya çalışcak diye, işte o mantıklı olan, olması gereken. Ama bunu sen söyleyebiliyorsun da onlar söyleyemeyebiliyor işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iste turkiyede bu medya ve bu salak yoneticiler oldugu surece hicbir genc futbolcuya o soylediklerin konusunda birsey yapmak mumkun degil. Hepsi zamanla kendini bisey zannetmeye baslıyo. Artislik hareket turklerin geninde var. Bu yuzden erken yasta avrupa abicim. Oyle 20 yasında degil ama 16-17 yasında. Potansiyeli gordugun anda cakıcaksın. Turkiye'de buyuk futbolcu yetismez. En buyugu Hakan Sukur iste, gerisini sen dusun.
Sosyal ağlarda paylaş

Eldeki bir iki kişiyi tutup ( Neil , Arda , sakat olmadığı sürece oynayacak Kewell ve Elano ) gerisini paf takıma yollasalar A2 leri sahaya sürseler buradan daha kötü durumda olamazdık , olsakta en azından taraftar bu radikal karara saygılı olurdu. Bir gram kendini geliştiremeyecek , gittikçe kazmalaşan ve karaktersiz Servet,Hakan,Barış,M.Sarp,Ali Turan,Cana ve nicelerini sahada izleyeceğimize , kendini göstermeye çalışan genç kardeşlerimizi izleriz daha iyi.

Edit : Ayrıca yönetimler TR'de neden bu kadar kötü anlamış değilim ? Maddi durumum el verse girerim bu işlere valla. Ayrıca profesyonel klüp yöneticiliği tarzı programlar var üniversitelerde , bundan nasibini alsalar biraz iyi olucak
Sosyal ağlarda paylaş

@toggie: Evet işte 16-17 yaşında giderse gitsin zaten. Ama 20-21 falan zatentam en şımarık ve bilinçsiz çağları, o arada gitti mi kötü olabilir. Burada medyadan soyutlamayı öğrenmek lazım. İngiliz medyası bizimkinden beter neredeyse, ama akademilerindeki çocukları bunlardan etkilenmeyecek şekilde eğitiyor adamlar..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tek bir şeyi anlamıyorum stad da Servet'ten daha kötü olan birşey varsa o da Galatasaray taraftarıdır takımını desteklemeği bile beceremeyen bir tarafta topluluğu neyin eleştirisini yapıyor ki?

Bütün maç ninni söylüyor 3 tane besteyi 90 dk adam akıllı bağıramıyorlar bile Fenerbahçe taraftarından bile beterler ama konuşmaya gelince konuşuyorlar desteklemeyi beceremediğin futbolcuyu nasıl prostesto ediyorsun ben anlamıyorum ya.

Takım kötü form olarak ama bence kadro olarak kötü değil gayet iyi bir kadroya sahip takımın kötü oynamasında ki sebeblerde taraftarın da bence desteklemeyi becerememesi Ahmet Çakar'dan farkı kalmamış şekilde yuhalaması da büyük etken...
Sosyal ağlarda paylaş

kithnoss said:

@toggie : Cana'nın faydalı bir futbolcu olduğunu mu idda ediyorsun ? GS 'ye yakışır kalitede bir futbolcu öyle mi ?

abi cana daha naapsın yahu ortasahadan herkesi çalımlayıp gol mü atsın yani. Şu yararlı defansif ortasaha işini bi kavrayamadı türkler, illa artistik hareket güzel çalım falan bekliyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL takım manisaspora yeniliyor? Ne yapsın adamlar butun stadı cimbom oley diye inletsin mi? Ne bakliyosun yani? Taraftarlıgı sadece stadda bagırmak mı zannediyosunuz siz gercekten?

Evet Cana bu takıma faydalı oluyor, olacak. Sen 10 macla adam yargılamayı bırak bence. Adamın gecmisine bak once kim oldugunu ogren. Daha ben mesajımı bitirmeden sen editleyip param olsa bu ise girisirim demissin. Emin ol su an basımızdakiler senden daha farklı degil. İyi ki paran yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kayseri ve beşiktaş maçlarından önce kötü olmuş , haginin oynattığı futbolda en kilit isim cana idi bence , dişli rakiplere karşı önde baskı yaparak , kazandığı topları pino ile buluşturararak etkili olmuştu gs , kadıköyde ve avni akerde güzel futbol oynamıştı , cana etkiler takımı baya.
Sosyal ağlarda paylaş

cana herhalde mucadele eden tek adamdı

tek başına tabiki yetmez bizi kurtarması.adam ben ztn galatasaraylıyım diyordu.bizde bu adamı sene sonu göndeririz kesin

ama ayhan sarp falan durur

aslında dün manisaya yenildik fakat servetin hatasına kadar manisanın pozisyonu yok.kaleye geldiği bile yoktu

e liderden 10 puan geride ligde 10. olunca 1-0 geriye düşünce bittik iyice
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

LucifeL takım manisaspora yeniliyor? Ne yapsın adamlar butun stadı cimbom oley diye inletsin mi? Ne bakliyosun yani? Taraftarlıgı sadece stadda bagırmak mı zannediyosunuz siz gercekten?

Yooo neden öle düşüneyim ki sen maçlara gidiyorsun bildiğim kadarı ile sence takımın geri de iken böle karşı takıma baskı oluşturan takımın itici gücü olan bir taraftar performansını son 3 senede kaç kez yaşatmış olabilir ki Galatasaray taraftarı?

Bunu bizim Fenerbahçe taraftarı geçen sezonun son 8 iç saha maçında yaptı ama bütün sezon piyasada yoktu bu sene ki derbilerde öle aynı srun Fenerbahçe taraftarında da var...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...