aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gerce, o da gelip hayir diyebilir, cok da guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Eh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aquila said: gerce, o da gelip hayir diyebilir, cok da guzel olur. inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Şu Adnanlar gitmeden bu takım düzlüğe çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu herifler hagiyi de harcarsa gerçekten gider döverim bunları ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Hagi çok yanlış bir tercih olur.Kısa dönem için belki bizi bu sezon rezil olmaktan kurtarabilir,ama uzun dönemde hiçbir başarı kazanacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hagi ne abi. bu adamın 1 yıl çalıştığı takım var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Hırsızlar, hırsızlar hırsız var sızde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 aquila said: gerce, o da gelip hayir diyebilir, cok da guzel olur. Nasıl bi gülümseme yayıldı yüzümde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tarz güzel değil ama duygu doğru duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hagi gs'leyken fena diildi aslında. 70li puan yapıp 2. olmuştu, fener 80 puanla şampiyondu. ama tabii o zamanlar anadolu takımları futbol oynamıyordu. o da var. bu durumdaki bir takımı fb maçı öncesi başka kimse almaz zaten. seneye tazminat ödeyip gönderirler hagi'yi, adam gibi birini alırlar. adnan polatın değiştirdiği 5. teknik direktör olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 76 puanla 3. olmuştuk.son haftalara kadar liderdik son haftalarda sıçmıştık fenerde 80 puanla şampiyon olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yönetim hala inatla hata yapıyor.bari bişi yaptın devamını getir.fatih terimi getir tam yetki ver.fatih terim adnan sezgini istemiyor belli.kimse adnan sezgini istemiyor gerçi ne taraftar ne yönetimin yarısı. terim 2 ortasaha, stoper ve forvet isterim demiş haklı olarak.sarpı ayhanı serveti istemiyor getir adamı tam yetki ver.ztn her teknik adamın işine karıştırdınız için bir cacık olmuyor.kafanıza göre adam alıyorsunuz ediyorsunz ben artık 2. olmayı ve şampiyonlugu 3-5 puanla kaçırmayı bile özledim. şampiyonlar ligine gidelim bi arkadaş.yenilsekte o heycanı bir daha yaşayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 76 puan gayet iyi. he hagi'nin teknik direktörlük geçmişi nedir o ayrı konu. ama aykut da çok ciddi bir geçmişe sahip değil, ve şu anda fb'nin oynadığı futbolu seviyorum (her ne kadar defansımızı konyaspor bile geçebiliyo olsa da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 o yüzden üzüldüm bende terimin gelmemesine :( adam belli gs de olan biteni biliyor.bence gelseydi ego patlaması yaşamadığı sürece takımı düzeltebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 HİRSİZSİNİZSİZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bağıran, futbolculara dersini verebilen herhangi birini getirseler şu sezon belki kurtarılır da, hagi gelirse de ayıp lan. galatasaray zaten gg, umudum pek kalmadı artık da hagiye yazık. hagi, hagi olarak kalsın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/10/lippi-ve-galatasaray.html bu doğruysa ve böyle bi ihtimal varken Hagi geliyosa bayağı komedi yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ilginç :) ama zaten gelsede birşey yapabilceğini sanmıyorum.büyük ihtimal iyi para alcağından gelmek istemiştir.italya dışına hiç çıkmamış bir adam sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Lippi gelseydi galatasaray şu haliyle ligde ilk 10 içinde bitirmekte bile zorlanabilirdi. Takımı az çok tanıyan bir adam lazım bu kriz anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Kim gelirse gelsin takimin yarisi paso sakat. Adam gibi takim kuramiyor ki teknik direktor. Bundan sonrasi icin de Adnan Polat'in Adnan Sezgin sevdasi bitmedigi sürece gelicek adami da kukla yapacaklar. Tugay'in harcanmadigina seviniyorum suan ama onun da her an baska takima gitmesinden korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tugay kalsın altyapının başında bi beş sene. Ellemesinler adamı. Süper Milli takım çıkar o altyapıdan 10 sene sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Hagi gelmis http://www.galatasaray.org/kulup/haber/8226.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sene sonu atacaklar kumandanı da. yazık vallahi kukla aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar