ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Masquerade said: ziko gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 güzel yorum Jade... Eğer sezon ÖNCESİNDE transferler yapılsaydı GS avrupada devam ediyor olur muydu? Başarı kimin olurdu? Rijkardın mı? Peki şimdi neden başarısız deniyor Rijkard'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bu takımın asıl göndermesi gereken isim Frank değil Servet Çetin'in kendisiydi. Ankaragücü maçından sonra öyle bir açıklama yapan futbolcunun ocak ayında gönderilmesi ve bir an önce kadro dışı bırakılması gerekiyordu zira futbolcuları bir tek bu adam ederdi. Fatih Terim'in yaptığı bence Galatasaray'a çok iyi örnek oldu. Dünya da adam mı kalmadı Fatih Terim evet başarılı oldu ama Tugay Kerimoğlu gibi bir isim yani takımla beraber büyüyecek bir isim çok daha iyi olurdu sonuçta düşünürsek Fatih Terim de Galatasaray'la beraber büyüyen bir isimdi. Bu arada düşünen arkadaş varsa Rijkard'ı uğurlamak için havalimanına gidilecekmiş. Uğurlama Not: Hele Daum gelirse kökten futbol bölümü kaldırılsın Galatasaray da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hayatımda kimseyi (futbol/takım v.b. için) karşılamaya hava alanına gitmedim, ama Frank Rijkard'ı uğurlamaya gelirdim İstanbul'da olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sostizm said: Hayatımda kimseyi (futbol/takım v.b. için) karşılamaya hava alanına gitmedim, ama Frank Rijkard'ı uğurlamaya gelirdim İstanbul'da olsaydım. +1 şuraya açık ve net bir biçim de diyorum ki; bu yönetimin allah belasını versin. sinirden bugün ne yapacağımı bilemedim yemin ederim. tek bir yazı koyuyorum buraya herşeyi açık ve net biçimde ortaya koyan, yazanın milyonları, trilyonları olsun lütfen. siz de tldr demeyin bir okuyun. nirvana herşey iyiye gidebilecekken herşeyi rezil etmeyi başaran Adnan Polat yönetimine çok tebrikler. aziz yıldırım gelse galatasarayın başına daha beter olamazdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 http://img219.imageshack.us/img219/5536/frankrijkaard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 üşüyoruz Faruk reyis. Gel batır klübü ama bi yarı final, bi çeyrek final oynayalım lan uefa da şampiyonlar liginde. yetti gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 "fcn twit" said: DEDIKODU | Gheorghe Hagi ile 1.5 yıllık anlaşmaya varıldı. Gica yarın İstanbul'a gelecek. eh şu durumda başkası gelirse küfredecem zaten. 1.5yıl denildiğine göre sezon sonu yolcu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 en azından su yazıda anlatılanlardan sonra hagi gelsin de bi sümüklerden temizlesin su takımı. yetti artık bıktım ben hakan sukur, fatih terim, hakan unsal gibi adamların galatasaray ile anılmasından. bi defolun gidin lan, yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 haginin de başını yiyip atacaklar sene sonu. yazık vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hagi kim ya ne kariyeri var t.d olarak allsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kariyeri olan da aynı seye maruz kalıyor nasıl olsa. gerci ben hagi'nin gelecegine inanmıyorum. o yasananlardan sonra gelmesin zaten, reddetsin teklifi. hepsi adnanın suratında patlasın butun teklifler geri cevrilsin istiyorum. adnan sezgin gecmek zorunda kalsın takımın basına. abv, sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kapasınlar galatasaray futbol takımını cidden ya. Boku çıktı artık bu işin. Rezil olmaktan başka hiçbir işe yaramayacak adnan polat yönetimiyle bu galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 her hafta spor yazarlarını değişmeli geçirelim takımın başına bence. hatta kaleye de aynı şekilde her hafta bi spor yazarı geçsin. sezonu -759 averajla kapatıp kulübü ortadan kaldıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Doğduğumdan beri bu takımı tutuyorum. Tugaylarla Uğur Tütünekerler ile Tanjularla Hakan Şükürlerle çok az hatırlasam da Prekazilerle Koseçkilerle Hamzalarla Ergünlerle Hasan Şaşlarla sayısız başarıya imza attı bu takım. Her sene farklı bir heyecanla izledim, her sene heyecanını hissettim. Bu ne demek, bir takımı tutmak ne demek heralde ya bunu yaşayanlar, ya da metin ali feyyazlı beşiktaşlılar ya da müjdatlı rıdvanlı oğuzlu zamanları yaşayan fenerliler anlar sanırım. Sayısız başarılar ve heyacanlar yaşattı bu takım bana. Seyircisi bir başkaydı, ruhu başkaydı. Amacı başkaydı. Uefa kupası ve süper kupayla zirvesini yaptı, sonra yönetimler içine etti her şeyin. Ve öyle bir noktaya geldi ki takım : - Taraftar reklamcı ve hiç bir şeyden anlamayan bebeler - Yönetimler alayına hortumcu ve beceriksiz, beceriklileri de sallıyorlar görüyoruz Hani beşiktaşlıların demirörenden dolayı soğumaları vardı fakat takımlarını sevgilerinden dolayı bırakmıyorlardı. Biz de bu takımı bırakmamak adına sevgi de koymadı bu şerefsizler. Taraftarın da içine edildi, mantalitenin de . Saçmasapan şimdi tekrara sardılar, yok teknik direktör değiştirmesi falan filan. Reikard adına gerçekten üzgünüm ve fırsatım olsaydı bir taraftar olarak özür dilerdim. Hepsinin allah belasını versin, beni bu takımı bırakma noktasına kadar getirdikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sostizm said: Hayatımda kimseyi (futbol/takım v.b. için) karşılamaya hava alanına gitmedim, ama Frank Rijkard'ı uğurlamaya gelirdim İstanbul'da olsaydım. budur.valla bende bu adam için aynı şeyleri düşüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bütün bokun reykarda atılıp futbolcu ve yönetimin temize cıkmasıyla kimi kandırıyorlar anlamadım.taraftarlar memnun değil.adnan polat sınırları zorluyor.fenere yenilirsek ondan sora samiyende kesin olaylar cıkacak öyle reykardı gönder ama mustafa sarpla şerefsiz servetle olmaz bu işler adnan sezgin gitmeli ayhan sarp servet öncelikli olarak gitmeli yani ben hayatımda ilk defa galatasraydan bu kadar sogudum.ne inamotolu ne lukunkulu dönemde değil ilk defa bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 3 büyüklerin hepsi büyük oranda berbat yönetiliyor. daha öncede yazmıştım çok büyük potansiyelleri olan bu kulüpler beceriksiz adamlar tarafından rezil ediliyor. galatasaray özelinde 2002 yılından bu yana yaşanan büyük bir düşüş var.herşey lucescunun kovulması ile başladı. sonra canaydının 6 yıllık döneminde hatalar devam etti.adnan polat ise işleri dahada kötüye götürdü. o dönemden sonra avrupa kupalarında en küçük bir başarı yok. 8 yılda alınan 2 lig şampiyonluğu var. ama son 2008 de kazanılan şampiyonluğun çok büyük götürüleri olduğuda belli. adan sezgin-polat ikilisinin icraatları açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben halen özhan canaydın yönetiminin hatalarının vurucu olduğunu düşünmüyorum. Tamam kısa vadede GS'ye zararları önemli oldu fakat onun yönetimi sayesinde GS, şuan Adnan Polat'ın kaymağını yediği bir ton proje ortaya atıldı. Özhan Canaydın uzun vadede yaptı planlarını, bizde alışık olmadığımızdan adamı yerden yere vurduk. Lakin adam bıraktıktan sonra, hatta öldükten sonra ne kadar değerli işler yaptığını da görebiliyoruz. Tamam çok iyi bir başkan değildi yine kabul, ama takımın başında kalsaydı GS belki bugün daha iyi bir yerde olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya galatasaray şampiyon olan lucescu'yu gönderdikten sonra ben daha büyük bir fail göremedim spor dünyasında, o günden bugüne kadar. o günlerde bugün istikrar nerede, rijkaard kovulmamalıydı diyenler dahil gs taraftarının büyük çoğunluğu kına yakıyordu EMPERETÖR GELDİİ diye. yok kötü futbol oynatıyormuş yok 1-0'a yatıyormuş vs vs. o günden sonra zaten gs öyle başa böyle tarak felsefesiyle yönetildi, şimdi hiç ağlamasın taraftar. şimdi lucescu geleceğim dese kendini satmaya hazır bir taraftar topluluğumuz var, ben buna gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 daha buyugunu ertesi sezon bjk yapti iste. bi biz vurduk bi onlar, adam ko oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 doğru onu unutmuşum, ama lucescunun süper kupa başarısı da var. ha ama pardon o über futbolcu kadromuz sayesinde olmuştu doğru, jardel falan müthişti. sonra onu da yolladık zaten gol atamıyor diye heh. mehmet topal da gitmeden önce çok eleştirilen bam grubu arasında gösterilip aşağılanıyordu, kısa süre içinde valencia'da çılgın atmaya başlayacak. seviyorum türk spor seyircisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yarın istanbulda olacakmış hagi,öyle diyolar internet aleminde,yazık oldu hagi ye tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25143370/ Büyük ihtimal hagi olacak gibi. Hagi gibi bir efsaneyi de söndürecekler yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 zaten sondurmuslerdi, bi de ustune basicaklar. adnanlar gondermese bile, yeni yonetim gonderir. sopayla gelsin hagi, herkesi bi falakaya ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar