BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Adnan Polat resmen bir kaos yarattı, isterse 200 milyon euro ciromuz olsun birkaç yıla adam futbol takımını iyi yönetemedi, gereksiz harcamalar, gerek duyulmayan yerlerde kadronun şişirlmesi vs vs. Projelerinde övüyorsak, birkaç konuda da yermek lazım, hatta itin mabadına bile sokulacak işler var: - Takımda en tecrübeli isim 1 aylık GS'li bile olsa kaptan o olmalı, kaptanlık bandını Ayhan adlı kansız takmamalı - Arda'yı öyle kötü pazarladın ki, adamın omuzları çöktü Arda olmaktan nefret etti - Eğer Servet ile bu takım arasındaki bağlantılar kesilmemişse, ben Polat'ın Servet'in arkasında olduğunu düşünüyorüm ve bunu kabul edemiyorum çok net maç izlemeyeceğim bu herif oynadıkça - Senin orta sahanda 3 tane yerli kazma var ve isimleri milli takımla uzaktan yakından alakasız,havuzda bile değiller. Galatasaray'da oynayan her Türk futbolcu senelerdir bir numaralı milli takım oyuncusu olmuştur, kadroya çağrılmıştır. Alma Misi'yi Pino'yu; Aydın ve Emre Çolak oynasın isterse ama şu orta sahayı bir değiştir, takım top oynayamıyor geçen senenin 10. haftasından beri. Rijkaard'ın biliyorsun şablonunu adam senden Fabregas'ı istemiyor, bul bir tane Ernst o bile yeter. - Bir oyuncunun sezona kötü başlaması kadar doğal bir durum yok, Hakan Balta senelerdir senin takımının demirbaşı e arkasına da milli bir oyuncu Çağlar'ı alıyorsun. Niye Insua alındı? Kaleci, yedek forvet, orta saha oyuncun yok kadronda 3-4 üst düzey sol bek var. Senelerin ruh takımı Baros varsa gol atıyor, biraz da defansta ballıysa maç kazanıyor, Galatasaray Kasımpaşa ile oynasa bile kafadan kazanır diyemiyorum. Rijkaard sana taktiğini veriyor, becer ya da becerme ama mücadele etmen için illa Fatih Terim gibi birinin gelip ana avrat küfür mü etmesi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ernst "bile yeter" çok talihsiz açıklama olmuş, yarım Ernst bile yeter, Ernst gibi bi adamı bulursak öpüp başımıza koyalım zaten takımın etkinliği 2 katına çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Fink verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yahu keitaya zam yapmayıp pinoya misiye sürüyle para harcadılar.sırf keita bile yönetimin ne kadar aciz oldugunu gösteriyor şu takımın bu sene olması gereken kadrodu çok açık ve netti keita elano dos santos bu takımda kalmalıydılar.elano duruyor ama şuan butakımda değil o yani saymıyorum bitirdiler adamı yani geçen seneki kadroyla alakamız yok.bu kadar yap bozda reykardın suçu nedir.ki geçen sezon kötü oynadıgımız maçlar vardı ama çok büyük şanssızlıgımızda vardı.son dakka salak salak duran toptan gol yiyip berabere bitirdiğimiz 5 maç var.barosun sakatlığı baya etkiledi bizi.bi türlü tam takım olamamıştık.ztn olamadan sezon bitti.e bu sezon olmalıydı en azından bir maçta 5-6 tane net pozisyonumuz oluyordu kaçırıyorduk.bu sene şut çekemiyoruz yani takımda en son gitmesi gereken adam keita gidiyor.tek başına aldıgı maçlar ortada.yazık yani.reykard dos santosu o kadar istedi gittiler pinoyu aldılar.daha bi çalım atamadı.her pozisyonda duvara çarpıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Reykart gg Sozlesme karsilikli feshedilmis. Terim geliyormus yuksek ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Keita için yönetimi suclamıyorum gitmek isteyen oyuncuyu tutamazsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 tamamada keita para için gitti.elano 3.5 milyon alıyor senede oturdugu halde.keitaya zam yapsalardı keita kalırdı.istanbul mu yoksa arap şehrimi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ve reykarttan kurtulduk hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 İzlemiyorum artık maç felan, hiç birşeyi hak etmiyor bu yönetim rejkaard gönderdi ya diyecek lafım yok artık. Gerizekalı yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 harrykewell said: ve reykarttan kurtulduk hayırlı olsun... ne kadar kına istersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Haci yonetim reykartin transferlerini yapamadi iste yani tutmadi adamlarin kimyasi gondermeyip tursusunu mu kurcaz adamin.Herifin istedigi malzemeler yok yemek yap diye tutturuyoruz,sal gitsin bence de. Ayrica ben de bu reykartin transfer listesinin yayinlanmasini istiyorum,bu adam ne istedi de misimovici falan aldik da bu listedekileri alamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 http://www.galatasaray.org/kulup/haber/8219.php 20 Ekim 2010 tarihi itibarıyla Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, antrenörümüz Johan Neeskens ve yardımcılarıyla yaptığımız karşılıklı görüşme sonucunda yollarımızı ayırma kararı vermiş bulunuyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 LİGTV said: Ve Rijkaard gitti! Terim geliyor! Galatasaray, Rijkaard ile yollarını resmi olarak ayırdı. İki taraf sözleşmeyi bu sabah resmi olarak feshetti! Lig TV'nin duyurduğu gelişmeye göre taraflar bu sabah yaptıkları toplantıda anlaşmaya vardı ve Hollandalı çalıştırıcının sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Rijkaard'a 4.5 milyon euro tazminat ödediği öğrenildi. TERİM AÇIKLANIYOR! Fatih Terim'in göreve geleceğini Türkiye'de ilk olarak dün gece Lig TV duyurmuştu. Ardından, Ligtv.com.tr'nin sabah saatlerinde yazdığı üzere Fatih Terim isminin 13.00 sularında açıklanması bekleniyor. (Ligtv.com.tr) Eğer burada yazan tazminat rakamı doğru ise ednangillerin bu parayı cebinden vermesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Servet, Sarp ve Ayhan süresiz kadro dışı bırakılır umarım, madem radikal karar alıyor yönetim bunu da yapıversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 İmparator inc :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Adnan Polat eger, servet, ayhan, sarp kadro dışı bırkamazsa Adnan Polat yönetimi varken ne mac izlerim nede başka birşey Adnan Polatında adam olmadığını gördük 2 hafta önce NTV'de basbas bağırıyordu. Ne olursa olsun uzatacagım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Zaa yine mi Fatih Terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 4.5m rakami dogru ise gs taraftari seneye transfer beklemesn bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Hala rijkaard için üzülenler var ya lol :D Çok da iyi oldu, istikrar önemlidir ama becerebilenle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 applev0dka said: 4.5m rakami dogru ise gs taraftari seneye transfer beklemesn bence... + yardımcısınında tazminatı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yeni stad kombinelernden gelen para reykard a gidicek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nileppezdel said: Hala rijkaard için üzülenler var ya lol :D Çok da iyi oldu, istikrar önemlidir ama becerebilenle.. Sevinenler varya hayret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 mokoko said: yeni stad kombinelernden gelen para reykard a gidicek işte. zati satılmadımı ki onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bu olay Y.D nin del bosque hatasindan daha büyük hatadir.. karizmasi bu kadar olan hoca gitti.. bu kadar olan hoca geldi .. can u see my hands ?? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 4Ever said: nileppezdel said: Hala rijkaard için üzülenler var ya lol :D Çok da iyi oldu, istikrar önemlidir ama becerebilenle.. Sevinenler varya hayret ediyorum. Elindeki kadroyu değerlendirmeyi bilmeyen, oynayamadıkları açık olduğu halde aptal bir sistemde ısrar edip takımı bu hale getiren, kendi oyuncusuna medya önünde kalitesiz diyebilecek kadar terbiyesiz olan, Baros'un yalnız kaldığını anlayamayan, kanatları içeri sokmayan, 2 MC'n de iyi b2b değilken amc'siz atak yapamayacağını anlayamayan, Elano gibi bir adamı kullanamayıp kariyerini çökerten zavallı bir adam Rijkaard. Rijkaard'ın sisteminde Baros'un ayağına bakıyorduk sadece. Adam gibi elindeki kadroya uygun sistem oynatacak adam gelsin. Hayır şu kanatları çizgide oynatırsan, amc oynatmazsan ve buna rağmen tek forvet oynatırsan nasıl gol atmayı beklersin ki? akıl karı değil adamın oynatmaya çalıştığı sistem. Savunulacak bir tarafı yok şu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar