Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Hastadam said: abi keita gibi adam her takımda var diyorsa birisi durup düşünmeli bence !? adam kaka'yı attırdı daha 2 hafta önce bilmem kaç milyon insanın izlediği bir maçta numara yaparak, var mı ötesi.. bazıları hala gelmiş bilica kazdı diyor, hayretler içersindeyim, nasıl bir at gözlüğüdür bu yau. e attırdı evet? Numara yaptı? Yaptığı da çirkeflik doğru? Ama Bilica'nın yaptığı hala daha beter ki? Şöyle bir sezon futbol maçlarına bakarsan rakibine kart göstermek ya da beleş penaltı kazanmak için numara yapan, kendini yere atan binlerce futbolcu görürsün. Çok ekstrem bir durum değil yani. Ama penaltı öncesi sahaya zarar veren kaç adam var? Burada at gözlüğü sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 nileppezdel said: Arkasokak said: meşhur olay, Kaptan Alex'e gelen su şişesi emek hırsızı keitaya gelseydi o maç tatil edilir miydi edilmez miydi, bana bunun cevabını verin emek hırsızı keitacılar? Hasan Şaş'ın sırtında patlayan yumurta Emre Belözoğlu;'nun sırtında patlasaydı maç tatil edilir miydi edilmez miydi? iki takımda da var çirkef adamlar. kasmayın Emre Reis'in ilk samiyen derbisinde köşe gönderinde başına gelenler arda'ya olsaydı şükrüsaraçoğlu 5 maç kapatılırdı deyip bahsi arttırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 @Rewendor evet haklısın bilica kaka oyuncu, bi maçta çimlere ayaklarını sürttüğü için, dünyanın yörüngesini değiştirdi yani, ama keita cici aman abisi o bilerek yapmıyoki ya, agresif biraz ondan onu alttan alalım biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Arkasokak, emre idamı hakediyor. Ardayı biraz sopalasan yeter. Karşılaştırma gereksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 keita da çirkef oyuncu dedik zaten? ama tutup da "keita varken bilicaya laf etmeyin at gözülüğü" demeyin yani, ikisini kıyaslarsak bilicanınki çok daha aşırı bir hareket. Genel olarak keita zaten agresif çirkef adam. Ama tutup da bu adama emek hırsızı diyecekseniz önce takımınızdan lugano bilica emre kazım gibi adamları yollayacaksınız. Yoksa tutup da keitaya emek hırsızı falan demek ikiyüzlülük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Keita'nın yaptığının aynısını Rivaldo yaptı. Demek ki takımda Rivaldo olsa gitse "çirkefti iyi oldu" dersiniz öyle mi? sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 İşin anlamadığım yanı adam Bilica'ya ayağını çime sürttü diyor, Keita'yı her anışında başına emek hırsızı ekliyor. Keita'nın yaptığını yapan dünya kadar futbolcu var yani sanki bir tek keita yapıyor gibi abartı bi tavır da inanılmaz. Brezilya-Türkiye maçındaki kırmızı kartı da hatırlıyoruz biz onu yapana da dedin mi emek hırsızı diye? Lugano var takımında her maç çalıyor emekten? Şimdi bütün bunlar varken Arkasokak'a cevap yazılıyor şu forumda hala bırakın 1-2 yazsın gitsin. Adamın amacı zaten böyle prim yapmak sadece antipatik olarak dikkat çekebiliyor... edit: Asıl yazıcağım şeyi unutmuşum zaten hiç bir Galatasaray'lı da şurda Keita masum demedi yani hepimiz biliyoruz Keita'nın ne olup ne olmadığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ya bırak kim daha çirkef tartışmasını, keitaya her seferinde emek hırsızı diyip bu kadar GS'lıyı tahrik etmek ne için? ne amaç için onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 @Rewendor bak şimdi, benim değinmek istediğim nokta şu, keita çirkef evet ama bu adamı bir kere bir çirkeflif veya hata yapmış adamla karşılaştırmak hata, bu herif her hafta yapıyodu bunları zaten, ona buna yumruklar tekmeler, su şişeleriyle kendini yere atmalar falan. bide kazım'ın suçu ne ? adam ne yaptı emek hırsızlığı bana delilleriyle açıklarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bilica 1 kere çirkeflik yapmadı yalnız,ligin en sert ve çirkef oynayan defans oyuncularından biridir. Attığı gereksiz tekmeler,fauller kendi takımına dahi zarar verdi çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Arkasokak said: nileppezdel said: Arkasokak said: meşhur olay, Kaptan Alex'e gelen su şişesi emek hırsızı keitaya gelseydi o maç tatil edilir miydi edilmez miydi, bana bunun cevabını verin emek hırsızı keitacılar? Hasan Şaş'ın sırtında patlayan yumurta Emre Belözoğlu;'nun sırtında patlasaydı maç tatil edilir miydi edilmez miydi? iki takımda da var çirkef adamlar. kasmayın Emre Reis'in ilk samiyen derbisinde köşe gönderinde başına gelenler arda'ya olsaydı şükrüsaraçoğlu 5 maç kapatılırdı deyip bahsi arttırıyorum.5 maç kapatma şükrü ne zaman aldı?sadece biz yedik öyle bir ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yahu keita'nın neyine üzüldünüz bu kadar anlamıyorum. çok iyi bir futbolcu desen, değil. kişilikli desen, değil. inanılmaz bir katkı yapmış desen, o da yok. bonservissiz gitti hiç kar ettirmedi desen, hayır o da yok. ne var bu kadar üzülecek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ha yani bizden beter stadı yaktı taraftarınız, aldığınız cezaya ancak lol denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 keita gayet yararlıydı, yararsız diyen ne amaçla söylüyor anlamak gerek. birde, bilica bi çirkeflik yaptı diyene de LOLOLOLOL demek istiyorum. Her serbest vuruş öncesi barajın içine eden kim la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lol keitayı satmışlar . ? kewell da yok kanatsız oynucaklar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Arkasokak said: nileppezdel said: Arkasokak said: meşhur olay, Kaptan Alex'e gelen su şişesi emek hırsızı keitaya gelseydi o maç tatil edilir miydi edilmez miydi, bana bunun cevabını verin emek hırsızı keitacılar? Hasan Şaş'ın sırtında patlayan yumurta Emre Belözoğlu;'nun sırtında patlasaydı maç tatil edilir miydi edilmez miydi? iki takımda da var çirkef adamlar. kasmayın Emre Reis'in ilk samiyen derbisinde köşe gönderinde başına gelenler arda'ya olsaydı şükrüsaraçoğlu 5 maç kapatılırdı deyip bahsi arttırıyorum. puhaaaaaaa. Ali Samiyen'e itfaiyeler girmesi gerekmemesine ragmen 6 mac ceza aldik, siz dunyayi yakicaz diyip stadinizi yaktiniz 2 mi 3 mu ceza aldiniz, karsilastiracagin takim fenerbahce olmasin lutfen , olmuyor yani mantiksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 arkadaşlar maç sırasında yangına sebep olunmadı. kurallara dikkat. maç sonrası olan olaylar takımı bağlamaz. bu ülkede tribünden adam atıldı daha ötesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Beyler maç bittikten sonra taraftar birini öldürürse sorun yokmuş beyler. Öldürdükten sonra stadı da yakabilirsiniz, deliller karartılmış olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ahaha olur mu abi öyle şey, kulüp maç çıkışı stadda tüm taraftarların, görevlilerin ve futbolcuların güvenliğini sağlamak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 backstreetboys, o zaman 3 mac cezanizda haksiz yere olmus... uzuldum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Arkasokak said: arkadaşlar maç sırasında yangına sebep olunmadı. kurallara dikkat. maç sonrası olan olaylar takımı bağlamaz. bu ülkede tribünden adam atıldı daha ötesi var mı? abi ne kadar cahilsin ve zeka olarak gerisin çok üzülüyorum nolur trolüm de ya nolur adam atılmış daha ötesi var mıymış olay hemen yanı başımda oldu zaten bir şeyden haberin yok belli stadın yakılmasıyla bu ve benzeri olayları karşılaştırman bile aciz zekanı gösteriyor zaten şu adama cevap vermeyin artık nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Farinal said: Arkasokak said: arkadaşlar maç sırasında yangına sebep olunmadı. kurallara dikkat. maç sonrası olan olaylar takımı bağlamaz. bu ülkede tribünden adam atıldı daha ötesi var mı? abi ne kadar cahilsin ve zeka olarak gerisin çok üzülüyorum nolur trolüm de ya nolur adam atılmış daha ötesi var mıymış olay hemen yanı başımda oldu zaten bir şeyden haberin yok belli stadın yakılmasıyla bu ve benzeri olayları karşılaştırman bile aciz zekanı gösteriyor zaten şu adama cevap vermeyin artık nolur ki saçma mantığına göre konuşmamıda istersen o olay da maç bittikten sonra oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Abi beni bi kişinin gönderilmesi falan değil de, her yıl sabırsızca yeniden takım kurulması rahatsız ediyor. Şöyle kurduğunuz kadroyu bi alıştırın birbirine 2 yıl bekleyin yok. Paso adam gelsin adam gitsin. Kötü mü oynadı hemen yolla. Yeni gelen kesin iyi oynıycak sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Abi, hala mı arkasokak la muhattap olan var ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Serdar Özkan (Beşiktaş) - Orta saha Çağlar Birinci (Denizlispor) - Defans Musa Çağıran(Altay) - Orta saha Mehmet Batdal (Bucaspor) - Forvet Ali Turan (Kayserispor) - Defans bu eleman yararlı olabilir çaglar ve mehmet batdal da tutabilir digerlerinin nasıl oyunucu oldugunu biliyoz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar