Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

ya yemişim rıdvanı bırakın konuşsun.

galatasarayda birşeyler dönüyor da bakalım hayırlısı

yani ya gerçekten bazıları kasıtlı olarak kendini maçlara vermiyor.reykardı sevmeyen futbolcular var belli zaten.ama işte reykardı göndermek çözüm değil artık.teknik direktörü deil futbolcu gönderilmeli

şimdi hucum bölgesinde problemimiz yok.defans ise serkan sabri sağda tamam.ortada neil ztn tek başına yeter.insuada geldi toparlandık.göbeğe ali turanı monte edebilir.cunku servetten daha hayır gelmez.oynasada olur oynamasada

şimdi maçları izlerken görüyoruz.7 kişi defansta.ayhan ve yanındaki kankisi defansa gömülüyor.kaleci + 4 defans + 2 ön libero

ki karşımızdaki takımlar 20 kişiyle hucum yapmıyor yani :).

top kaptıgımız zaman ya ayhan ve kankisi tekrar kaptırıyor.yada ilerde duran 3 kişi defansın arasında kaybolup gidiyor

yani ayhan ve kankisinin rolü o kadar önemliki.böyle bir rolü ayhan ve kankisine verilmesi galatasaraya yapılan bir sabotajdır

rakibinde emre ve baroni var.topuz mopuz oynuyor.baroni çok iyi değil ama işte emre var

beşiktaş ernst guti koydu.e necipi falanı.

trabzonda selcuk ceygun var kimi koysan oynar orda

koca galalatasraya bak.ayhan ve mustafa sarp.canayı saymıyorum adam bi maç bile oynamadı tam olarak.

bu iki adamı hangi takıma versen bedava almazlar.anadolu takımları bile almaz

ayhan cabalıyor diyenler var.tamamda al gülüm ver gülüm eskide kaldı.mucadele etmeden olmuyor bu işler.pirlolar bile kopek gibi koşuyor maç içinde.ayhanın bi kere ileri cıktı adam gibi ondada gol attı.ama her maç yapamıyor işte sonuçta adam bitti artık.ergünün arifin son zamanları gibi oldu

bu takım ortadaki ikiliye adam gibi birilerini monte etmedikçe hiçbirşey olmaz

geçen sene ve skibbe dönemi beşiktaş gibi oynuyorduk.servet falan ortasahaya yakın duruyordu.şimdi ise gömülü futbol oynuyoruz.gol yemeyi bekliyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben servete kıl oldum ister istemez. teknik direktörünü sevmiyor olabilirsin, istersen 20 maç üst üste takımı kurtaran 3 puan getiren futbolcu olabilirsin ama teknik direktörüne kalkıp seni antrenmanda yedek takımda oynattı diye laf etmek ne demektir yahu?

fatih terim olsa a2 ligine şutlardı direk serveti, ha terime öyle bişi yapmak yemez tabii de rijkaard az bile yapmış diyorum ben. saygısızlık kabul edilemez ne kadar iyi futbolcu olursan ol hocana böyle çıkışamazsın.

hakkaten keşke bilsem böyle teknik direktör sevmemezlik yapıp hırssız ruhsuz oynayan topçularımız hangileri, her maçta gider ana avrat söverim en ön koltuktan. defolup gitsinler bi kulübe en çok zarar verecek insan tipi bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim basına "futbolcularımız kalitesiz" diye açıklama yapmak terbiyesizliğini de etmezdi. Göze göz. Adam terbiyesizlik etmiş, Servet karşılık verdi. Bu konuda çok doluyum Rijkaard'a, ama tartışıldı zaten o yüzden uzatmıyorum.

Esas Rıdvan falan hadi neyse de ulan ligtv spikerlerini de mi satın aldın be Aziz? Adamlar her maç Ayhan şöyle süper Sarp böyle müthiş. Hiçbirimiz mi anlamıyoruz futboldan da bu adamlara kötü diyoruz ya ahaha onlar çok iyi zaetn, orta saha sorunumuz yok öylesine kaybediyoruz maçları şansa
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ortasaha adamları, ortacizginin 5m ilerisinde - 5m gerisinde algülüm vergülüm yaptıgı sürece bir yol olmaz, kimi koyarsan koy, kimi getirirsen getir.

o yorumcuların, spikerlerin ne kadar futboldan anladığı ortada hayatlarında mahalle maçı yapmışlarmı acaba cok merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

rikaard ın gönderilmesi gerekio, ama sadece rikard değil takımında olabildiğince revizyona girmesi gerekio, bonservisler belirlensin, bulun takım kendinize budur fiyatınız diye inceden temizliğe sonra da bu işe kendini vericek bi hoca bulup hacı hoca durum bu bu adamları bak gönderioruz, sana da aha alt yapı aha genc potansiyeller su kadar da transfer parası diip hazırlatmalı önümüzdeki sezona daha simdiden, böle bi FM tadında takılsınalr ne güzel olur :P
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Fatih Terim basına "futbolcularımız kalitesiz" diye açıklama yapmak terbiyesizliğini de etmezdi. Göze göz. Adam terbiyesizlik etmiş, Servet karşılık verdi. Bu konuda çok doluyum Rijkaard'a, ama tartışıldı zaten o yüzden uzatmıyorum.

Esas Rıdvan falan hadi neyse de ulan ligtv spikerlerini de mi satın aldın be Aziz? Adamlar her maç Ayhan şöyle süper Sarp böyle müthiş. Hiçbirimiz mi anlamıyoruz futboldan da bu adamlara kötü diyoruz ya ahaha onlar çok iyi zaetn, orta saha sorunumuz yok öylesine kaybediyoruz maçları şansa

Futbolcular kalitesiz abi, doğru. E adam da bu futbolcularla bu kadar şey beklenilince, birde transferde sessizlik olunca bastı isyanı tabi, napsın adam. Malzeme vermeden yemek yapmasını bekliyoruz heriften.

Arkasokak said:

Aziz Başkan'ı sevmeyebilirsiniz, ama saygı duymalısınız.

Aziz başkan benim popimi yesin.
Sosyal ağlarda paylaş

adnan polatta sanırım kadronun ne kadar kötü olduğunun farkında ki inatla reykardı koruyor.sezon sonunda sağlam bir revizyona gidilceğini düşünüyorum.
sezon sonundada reykard gidici büyük ihtimal.bu sene sözleşmesi bitiyor yeni sözleşmeyide kabul etmedi.şampiyon yapmadan gitmem felan bahane bence 1 sene daha çalışıp paramı alayım sonrada avrupaya gideyim derdinde
Sosyal ağlarda paylaş

zaten gitsin artık.takıma katabileceği çok birşey kalmadı bence.tabi bunda yönetimin de suçu var ama bi şekilde klübün üstündeki şu ölü toprağının atılması lazım.takımı kaç yıldır şampiyonlar liginde izlemeye hasret kalmışız,yeter artık
Sosyal ağlarda paylaş

bu mu güzel yazı abi :)

said:
Daha ilk dakikada ya art niyetli yada gerizekalı olan bir hakem tarafından 1-0 yenik duruma düşüyorsun. Neden gerizekalı diyorum çünkü çok basit. Birazcık geometrik zekası olan insan. Dikine top süren adamın topa dokunmuş olsa o topun sağ kenera doğru açılmayacağını bilir.
Sol kenardan yanlama kayan bir oyuncu ancak topa değerse Emenike’nin sağ yanına doğru açılabilir o top. Yoksa Emenike topla dikine giderken, topa o dokunmuş olsa ve Neill ona vurmuş olsa o top kıçını yırtsan sağ kenara doğru açılamaz! Bu yanlış görmek değildir ki, bu direk geometrik beyinsizliktir. Basit fizik kurallarını bilmemektir. Yada art niyetli olmaktır! Başka bir ihtimali yok.

Fanatizm oh yeah.

edit: savunduğu birçok şey doğru ama yazım kalitesi olarak beğenemedim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...