fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ben kızmadım, ama daha önce fb yapınca aynısı gs'liler binbir tane laf etmişti, şimdi gs aynısını yapınca savunmaya çalışmak abes kaçıyor. koskoca kulüplerin milli bayramlara bakış açısı bir tane webmastır geçinen adamın siteyi güncellemesinden ibaret değildir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 fizban said: koskoca kulüplerin milli bayramlara bakış açısı bir tane webmastır geçinen adamın siteyi güncellemesinden ibaret değildir zaten. en uyuz oldugum savunmada budur bir kisinin yaptigi hata xxx camiasina mal edilemez lafidir edilir arkdasim 30 agustos olali 13 saat gecmis sen hala acilis sayfan gs tv ise bal gibi senin malligindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 fizban said: ben kızmadım, ama daha önce fb yapınca aynısı gs'liler binbir tane laf etmişti, şimdi gs aynısını yapınca savunmaya çalışmak abes kaçıyor. koskoca kulüplerin milli bayramlara bakış açısı bir tane webmastır geçinen adamın siteyi güncellemesinden ibaret değildir zaten. abi iyi de gs ve bjk nın o gün açılışı atatürkün sözleriyleydi, fenerbahçenin açılışı "tek büyük fenerbahçe -aziz yıldırım" diyeydi. hani yapmaması bi yana bile bile tersini yapmış gibi bişiydi direkt göze batıyodu hehe Bi de sayfa içinde var mıydı ya o gün? Göremedim de ben, vardır olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 çok da önemli bir olay değil. eleştirmiş olmak için eleştirmeye kasmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Rewendor said: fizban said: ben kızmadım, ama daha önce fb yapınca aynısı gs'liler binbir tane laf etmişti, şimdi gs aynısını yapınca savunmaya çalışmak abes kaçıyor. koskoca kulüplerin milli bayramlara bakış açısı bir tane webmastır geçinen adamın siteyi güncellemesinden ibaret değildir zaten. abi iyi de gs ve bjk nın o gün açılışı atatürkün sözleriyleydi, fenerbahçenin açılışı "tek büyük fenerbahçe -aziz yıldırım" diyeydi. hani yapmaması bi yana bile bile tersini yapmış gibi bişiydi direkt göze batıyodu hehe Bi de sayfa içinde var mıydı ya o gün? Göremedim de ben, vardır olabilir.yoktu iç haberde de =) ama bizimkilerinki de denyoluk tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Gs.org genelde atlamazdı böyle şeyleri,ben de ilk defa görüyorum şaşırdım şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ednan yazdırmıştır , para lazım salla 30 agustosu reklam yapalım demiştir.. takım iyi gidiyorda sanki dijiturk bilmem kaçıncı kanaldayız fln diosunuz ibişler diyen yokmu bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ya salla 30 agustosu hakkaten.transfer yok mu lan yarın son gün değil mi ? ibibiç falan diyorlardı bari onu alsınlar ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 transfer felan gelmeyecek boşa beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ibibiç nedir abi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Eskişehiri deplasmanta yenince vazgeçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/22430/tarih-yazmaya-gidiyorum Adam artık zorla gelecek imza atacak, hadi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yetmez kurtarmaz bir adam daha lzm emanamsı herhangi bir zencide olur.barrusoyu geri alsınlar adam 1 maç oynadı gitti belki iyi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Annan ve Misi zaten kendi kendilerine Galatasaray'lı oldular, şu durumda gelmezse şu adamlar ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yani adamlar diyorda anlaşılsa anlaşılırdı herhalde neyi bekliyorlarki 1 gün kalmıs bitime paramı topluyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 annan sakatmış, büyük klüpler ondan almmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Beyler camiye yardım diye geziyormuş Adnan Sezgin kurul üyelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 barnacle said: annan sakatmış, büyük klüpler ondan almmamış tam bize göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 barnacle said: annan sakatmış, büyük klüpler ondan almmamış daha dün maçta oynadı adam ne sakatlığı ki bu? müzmin sakat mı falan diyecem de transfermarkt'da da pek bir sakatlık geçmişi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Galatasaray ilgilenince adamla direk sakat damgasını yedi tabi yapcak bişey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 şimdiden damga yemesine gerek yok, imzayı atsın sakatlarız zaten orası kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 antremanda koşarken sakatlanır merak etmeyin. Misimovicde gereksiz bir transfer bana göre Elano vardı yeterliydi arkaya adam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Arkaya zaten adam alınacak, yoksa sopayı ısırıp dalmak lazım yönetime. Misimovic de gayet gerekli, bu takım 4-3-3 oyanamıyor, 4-2-3-1'de Elano sağa geçecek Arda sola, ikisi de istediği yerlerde oynayabilecek böylelikle, e ortada Ayhan oynamayacağına göre lazımoğlu lazım Misimovic. Kewell, Pino falan demeyin. Kewell sağlık durumu nedeniyle, Pino da ne olduğu belli olmadığı için rotasyon olarak düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ya nerde okudum hatırlamıyorum kasığında bişi varmış. güya bi takımın sağlık testinden geçememiş vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar