Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

koskoca kulüplerin milli bayramlara bakış açısı bir tane webmastır geçinen adamın siteyi güncellemesinden ibaret değildir zaten.

en uyuz oldugum savunmada budur bir kisinin yaptigi hata xxx camiasina mal edilemez lafidir edilir arkdasim 30 agustos olali 13 saat gecmis sen hala acilis sayfan gs tv ise bal gibi senin malligindir
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ben kızmadım, ama daha önce fb yapınca aynısı gs'liler binbir tane laf etmişti, şimdi gs aynısını yapınca savunmaya çalışmak abes kaçıyor.

koskoca kulüplerin milli bayramlara bakış açısı bir tane webmastır geçinen adamın siteyi güncellemesinden ibaret değildir zaten.

abi iyi de gs ve bjk nın o gün açılışı atatürkün sözleriyleydi, fenerbahçenin açılışı "tek büyük fenerbahçe -aziz yıldırım" diyeydi. hani yapmaması bi yana bile bile tersini yapmış gibi bişiydi direkt göze batıyodu hehe

Bi de sayfa içinde var mıydı ya o gün? Göremedim de ben, vardır olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

fizban said:

ben kızmadım, ama daha önce fb yapınca aynısı gs'liler binbir tane laf etmişti, şimdi gs aynısını yapınca savunmaya çalışmak abes kaçıyor.

abi iyi de gs ve bjk nın o gün açılışı atatürkün sözleriyleydi, fenerbahçenin açılışı "tek büyük fenerbahçe -aziz yıldırım" diyeydi. hani yapmaması bi yana bile bile tersini yapmış gibi bişiydi direkt göze batıyodu hehe

Bi de sayfa içinde var mıydı ya o gün? Göremedim de ben, vardır olabilir.
yoktu iç haberde de =)
ama bizimkilerinki de denyoluk tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Arkaya zaten adam alınacak, yoksa sopayı ısırıp dalmak lazım yönetime.

Misimovic de gayet gerekli, bu takım 4-3-3 oyanamıyor, 4-2-3-1'de Elano sağa geçecek Arda sola, ikisi de istediği yerlerde oynayabilecek böylelikle, e ortada Ayhan oynamayacağına göre lazımoğlu lazım Misimovic. Kewell, Pino falan demeyin. Kewell sağlık durumu nedeniyle, Pino da ne olduğu belli olmadığı için rotasyon olarak düşünün
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...