Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yanlış japon abi. hondayı alsınlar. yıllar sonra freekickçi bir adamımız da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 keitanın yerine elanoyu kaydıracaktır gibi geliyor riykard. brezilya milli takımıyla elanonun nasıl oynatılacağını gördü adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bu arada bişi dicem.arap takımına satıldı ve karsız satıldı ben buna inanmadım.fiyat yalandır bence.araplar bol keseden para vermeyi seven adamlar 15 e falan gitmiştir diye düşünüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Fevzi bizim maçta o golü yiyene kadar geleceğin Rüştü'süydü yalnız, çok iyi kaleci süper diyip duruyorlardı ki baya iyiydi. Oktay da iyi gidiyordu ama sevgilileri aldatma olayı intihar olayı bişeyler oldu oralarda adamların psikolojileri oyunlarını da bozdu. Arda'yı da sinem bozarsa naparız? Zaten Fenerli Sinem. Bari Galatasaray kaptanına yakışacak yöntemlerle Galatasaray'lı yapsa Arda Sinem'i sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi niye gizlesinler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 cukkka cukka cukka cukkka cukka cukkkaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Vergi vermezler. 8.15 rtesmi vermişlerdir el altından da bi 5 kağıt daha vermişlerdir :p Haldun Arap'larla iyi ilişkiler kurmuştu, bunlar da Arap işte dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Eski günlere geri dönüyoruz, hadi bakalım, yepyeni transferlerle eski ruh... Leo Franco Abel Xavier - Tamas - Frank de Boer - Caner Fabio Pinto - Petre - Inamoto - Marek Heinz Bratu - Lukunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Korkutmasana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 heinz için çok iyi adam dediler o adamı izlemek için tribüne gidipte adamın sadece bir tane şut çektiğini görünce yıkılmıştım :) bu arada kadro efsane ya.şampiyonlar ligi finali direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi o küçük sırlar mı ne haltsa sinem kobalın oynadığı O.C-gossip girl-beverly hills-dawsons creek kırması entel gençlik dizisi de başlıyor, öpüşmeler oynaşmalar derken ardanın aklı yine başka yerlerde kalıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Rewendor said: Eski günlere geri dönüyoruz, hadi bakalım, yepyeni transferlerle eski ruh... Leo Franco Abel Xavier - Tamas - Frank de Boer - Caner Fabio Pinto - Petre - Inamoto - Marek Heinz Bratu - Lukunku abi caner fenere gitti bu arada ordan iyiyiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fragmanda sanırım ırzına geçiyorlar sinem kobalın arda bitik yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Rewendor said: CthuLhu said: geçen sene gelmiş bir oyuncu gitti diye bu kadar drama fazla yalnız aynı mantıkla Ribery gittiğinde de drama yapmamalıydık :) Hangi sene geldiği önemsiz, değerinin çok üstünde oyun oynayan ve yeteneğine oranla göreceli olarak ucuz gelmiş, yeri doldurulmayacak bir adam gitti.ribery'i o zaman hakedeceği paraya satsaydık yine aynı şeyi söylerdim ama o parasız izinsiz kaçtı gitti, aylığınıo ödeyemeyen yönetime sövdük yaptık dramayı, o başka yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Rewendor said: 7ye de değil hatta 8.3e almıştık diye hatırlıyorum ben, 8.15'e sattık üstüne 200k da alacağından vazgeçmiş, aynı paraya sattık yani tamamen. 3 yıllık taksitle 7.5'a alınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Keita kendisi gitmek istedi belki, bunu hesaba katan yok : ) zaten 2. yarı top oynamamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 anlaşılan elano veya arda da gidici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 anlaşılan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 duyum olarak öyle yani ikisinden birini yollamaya çalışıyorlar şu anda. anladığım kadarıyla bu hafta da beceremezlerse vazgeçecekler yollamayacaklar da fırsat olursa birini yollamak istiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 arda gitsin yerine dos santosla azıcık para gelsin. topaldan gelen parayla birlikte bi zenci dmc alalım mahomahoeheududhdhduh diarra falan olabilir. rafael marquez ve podolski yi de kaparsak tamamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ntvsporda bi adam kallstrom ile %99 anlaşıldı diyordu.yarın yada öbür gün açıklanabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dos santos işi bitti bence hayatta gelmez geri. podolskiyi bilmem de acetoda okudum bugün barceloanın yedek savunma ve ön liberolarında azalma var o yüzden satması zor barcanın diyordu. bana da mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kallstrom geldiyse elano yolcu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Elano Brezilya milli takımında yardırdığı sağ kanatta oynar bizde problem değil. Keita'nın gidişine ben de üzüldüm ama sisteme uymuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Kewell kalıyormuş galiba, bu iyi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar