Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada bişi dicem.arap takımına satıldı ve karsız satıldı

ben buna inanmadım.fiyat yalandır bence.araplar bol keseden para vermeyi seven adamlar

15 e falan gitmiştir diye düşünüyorum ben
Mesaj tarihi:
Fevzi bizim maçta o golü yiyene kadar geleceğin Rüştü'süydü yalnız, çok iyi kaleci süper diyip duruyorlardı ki baya iyiydi. Oktay da iyi gidiyordu ama sevgilileri aldatma olayı intihar olayı bişeyler oldu oralarda adamların psikolojileri oyunlarını da bozdu.

Arda'yı da sinem bozarsa naparız? Zaten Fenerli Sinem. Bari Galatasaray kaptanına yakışacak yöntemlerle Galatasaray'lı yapsa Arda Sinem'i sdfdsf
Mesaj tarihi:
Eski günlere geri dönüyoruz, hadi bakalım, yepyeni transferlerle eski ruh...

Leo Franco

Abel Xavier - Tamas - Frank de Boer - Caner

Fabio Pinto - Petre - Inamoto - Marek Heinz

Bratu - Lukunku
Mesaj tarihi:
heinz için çok iyi adam dediler o adamı izlemek için tribüne gidipte adamın sadece bir tane şut çektiğini görünce yıkılmıştım :)

bu arada kadro efsane ya.şampiyonlar ligi finali direk
Mesaj tarihi:
abi o küçük sırlar mı ne haltsa sinem kobalın oynadığı O.C-gossip girl-beverly hills-dawsons creek kırması entel gençlik dizisi de başlıyor, öpüşmeler oynaşmalar derken ardanın aklı yine başka yerlerde kalıcak.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Eski günlere geri dönüyoruz, hadi bakalım, yepyeni transferlerle eski ruh...

Leo Franco

Abel Xavier - Tamas - Frank de Boer - Caner

Fabio Pinto - Petre - Inamoto - Marek Heinz

Bratu - Lukunku

abi caner fenere gitti bu arada ordan iyiyiz sdf
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

CthuLhu said:

geçen sene gelmiş bir oyuncu gitti diye bu kadar drama fazla yalnız

aynı mantıkla Ribery gittiğinde de drama yapmamalıydık :)

Hangi sene geldiği önemsiz, değerinin çok üstünde oyun oynayan ve yeteneğine oranla göreceli olarak ucuz gelmiş, yeri doldurulmayacak bir adam gitti.
ribery'i o zaman hakedeceği paraya satsaydık yine aynı şeyi söylerdim ama o parasız izinsiz kaçtı gitti, aylığınıo ödeyemeyen yönetime sövdük yaptık dramayı, o başka yani..
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

7ye de değil hatta 8.3e almıştık diye hatırlıyorum ben, 8.15'e sattık üstüne 200k da alacağından vazgeçmiş, aynı paraya sattık yani tamamen.

3 yıllık taksitle 7.5'a alınmış.
Mesaj tarihi:
duyum olarak öyle yani ikisinden birini yollamaya çalışıyorlar şu anda. anladığım kadarıyla bu hafta da beceremezlerse vazgeçecekler yollamayacaklar da fırsat olursa birini yollamak istiyorlar.
Mesaj tarihi:
dos santos işi bitti bence hayatta gelmez geri. podolskiyi bilmem de acetoda okudum bugün barceloanın yedek savunma ve ön liberolarında azalma var o yüzden satması zor barcanın diyordu. bana da mantıklı geldi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...