Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım:Rüştü Şaibe Yaptı

khalad

Öne çıkan mesajlar

said:
Başkan Aziz Yıldırım, şampiyonluğun kaybedilmesiyle ilgili olarak "Burada bir suç işlenmişse bunun sebebi de benim, bunu kabul ediyorum" dedi. Yıldırım ayrıca istifa etmeyeceğini açıklayarak, "Görev sürem bitene kadar buradayım" dedi.

Beşiktaş kalecisi Rüştü Reçber'in F.Bahçe'nin maçlarından önce rakip takım futbolcularına mesajlar çektiğini iddia eden Yıldırım, "Ben de Rüştü'nün yediği golleri şaibeli buluyorum" açıklamasını yaptı.

Yıldırım, "Bugün başka kulüpte olanlar veya Fenerbahçe'den ayrılanlar Fenerbahçe düşmalığı yapıyor. Rüştü, Kasımpaşalılar'ı arıyor. Hadi sizi göreyim diyor. Ankaragücü'ne mesaj atıyor. Bende kendisine haber gönderdi. "İnşallah Bursa'da iyi oynarsın" diye. Kaleciler hata yaptılar. Peki ya Rüştü ne yaptı. Çıksın söylesin. Ben bu şahısları aramadım desin. Beşiktaş kalecisinin bu adamlarla ne işi var. O zaman Bursa'da yediği gol bana şaibeli geliyor. Ağızımdan kötü şeyler çıksın istemiyorum. bana düşma olabilirsiniz ama Fenerbahçe'ye olamazsınız." dedi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan yönetici Şekip Mosturoğlu ise sözlerine, "Yaşadığımız olayın üzerimizde ağırlığı var. Sürçü lisan edersek affola" diyerek başlarken, hem Bursaspor’u, hem de Fenerbahçe takımı sporcularını kutladı.

"Lig şampiyonu olan Bursaspor Kulübü’nü bu başarısından dolayı kutluyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde de kendilerine başarılar diliyoruz. Profesyonel futbol takımımızın tüm futbolcularını da alınlarından öpüyoruz. Onlarda terlerini akıtarak, mücadele ederek, formalarına layık bir mücadele örneği göstererek son 90 dakikaya şampiyonluk iddiasını taşıdılar" diyen Mosturoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Son 90 dakikada da sayısız atak geliştirip, gol fırsatı yakalayarak ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Direklerden dönen, çizgiden çıkarılan ya da kalecinin kurtardığı toplardan sadece birisi gol olsa idi bu gün çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktık. Nasıl Bursaspor’un şampiyonluğunu bugün alkışlıyorsak, biz de şampiyon olsaydık elde edeceğimiz şampiyonluk sonuna kadar hak edilmiş, tertemiz bir şampiyonluk olacaktı. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın."

"HAYALİ SENARYOLAR YAZILDI"
Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe takımının seri galibiyetler alarak ligde iddialı konuma gelmesini ardından, akıl dışı hayali senaryolar yazılmaya başlandığını söyledi. Özellikle medyada; ligin temiz olmadığı, rakip takımların kalecilerinin ayarlandığı, kolay goller attıkları iddialarına yer verildiğini aktaran Mosturoğlu, çok sayıda şaibe iddiasının da gündeme getirilmesinden yakındı.

Ayrıca Turkcell Süper Lig’de bir kulüp başkanı ile bir devlet bakanının ligin temiz olmadığı yönünde iddiaları olduğunu dile getiren Mosturoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Süper ligin büyük takımlarından birinin başkanı, takımının şampiyonluk iddiası kalmadığında, ’Lig temiz değil’ dedi. Bir Devlet Bakanımız da benzer şekilde ligin temiz olmadığını sadece Bursaspor’un şampiyonluğu hak ettiğini, rakiplerimizin kalecilerinin çok kolay goller yediğini, Trabzonspor maçını dikkatle izleyeceğini, kaleci Onur’a ve Şenol Güneş’e güvendiğini açıkladı.

Bursasporlu bir futbolcu maçın ardından şampiyonluk sevincini yaşarken, gayet safiyane bir şekilde, ’Trabzonsporlu Egemen, Giray ve Onur’a teşekkür ederiz. Maçtan önce kendileri ile konuşmuştuk, bizi yanıltmadılar’ diye hem de canlı yayında açıklamada bulundu. En vahimi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankaragücü maçından bir gece önce ulusal bir kanalda, ’Fenerbahçe, futbolcu Ariel Brocci ve kaleci Serkan Kırıntılı’ya para teklif etti’ dedi. Ankaragücü İkinci Başkanı, ’Bursaspor’un şampiyonluğu için Fenerbahçe’yi yeneceğiz. Fenerbahçe maçının hakemi 15 gün önceden belirlendi. Federasyon Fenerbahçe’yi kolluyor’ dedi. Bütün bunlar, ligimizin kısa bir hikayesi. Lig bitti ’şaibe iddiaları’, ’lig temiz değil iddiaları’ sona erdi. Son haftaya kadar karşılaştığımız rakiplerimizin bizden puan alması için birleşenler, şampiyonluk yarışındaki rakibimizin maçlarını adeta hükmen galipmiş gibi gösterdiler. Galibiyetlerimizin ardından oynadığımız maçta atılan taçlar, kornerler tartışılırken, rakibimizin maçalarındaki sonuca tesir eden pozisyonlar es geçildi. Rakip kaleciler liğme liğme edilirken, son maçta Beşiktaş kalesini koruyan Rüştü Reçber’in yediği hatalı goller görmezden gelindi. Bu iğrençlikleri dillendirenler, şimdi ne diyecekler merakla bekliyoruz."

Fanatik

Yok artık Aziz
Sosyal ağlarda paylaş

Ne pis adammışsın be aziz yıldırım. Kendinin atamadığı golü bile başkalarına yukluyorsun. Adam olsaydınızda cıkıp rakibinizi yenseydiniz paşa paşa kutlardınız şampiyonlugu. Pardon siz zaten kutlamıştınız 2.5 dakika :P
İşte bu saldırgan ve kendini bilmezlik yüzünden FB camiasına herkesi düşman etti.
1 satır gol atamadık üzgünüz, 60 satır başkasına suç atmak ne yazık ki sadece cahil saf FB taraftarına oynamaktır. İşallah FB taraftarı gözünü açarda aynı şeyleri seneye de yaşamak zorunda kalmazlar malum 3 senede bir son maç şampiyonlauk kaybetmek bagımlılık yaratabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

Rewendor said:

hazımsızlık dolayısıyla biraz abartmışlar. Böyle aramalar mesajlar falan normal zaten. Adam rakipleriyle maç oynayacak takıma motivasyon mesajı araması yolluyor. Ne var ki bunda? Şaibeye gelince, orası bir miktar uçuk

volkan arasa kendinizi yırtarsınız şurda lol

2-2 lan. tamam 2-2.
Sosyal ağlarda paylaş

olm galatasarayın kalecisi fenere şike yapar mı ?

kimse şike demedi ama fener çok şanslı hep kaleci hatalarıyla kazanıyor son maçlarda dedik

cunku bobo da şike yaptı o zaman leo yaptı dos santos bilerek fenere kaçırdı pozisyon.

adnan polatın lig temiz değil açıklamarı ise tamamen ortalıgı karıştırımak için olsa gerek ztn :)

20.45 gibi
Sosyal ağlarda paylaş

kimse okumamış tabi özet geçiyorum:

adam diyorki rüştü bizim bütün maçlarımızdan önce karşı takımın oyuncuları arayıp hadi sıra sizde göreyim sizi tarzı laflar etmiş. ben de istedim ki bursa maçında iyi oynasın ki ona bir leke gelmesin. o zaman şimdi ben de söylüyorum rüştünün yaptığı şaibelidir dedi.

adam haklı bu konuda, karşı takımın kalecilerine hedehödö dendi fener ayarladı falan filan fener kaybetti kimsenin yüzünün kızardığı yok. karşı tarafta böyle boklar yiyenlere hesap soran yok.

karşı takımın oyuncusunu hadi sıra sizde, göreyim sizi diye arayan adamın son maçta bilerek gol yemediğini kim söyleyebilir?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

olm galatasarayın kalecisi fenere şike yapar mı ?

kimse şike demedi ama fener çok şanslı hep kaleci hatalarıyla kazanıyor son maçlarda dedik

cunku bobo da şike yaptı o zaman leo yaptı dos santos bilerek fenere kaçırdı pozisyon.

adnan polatın lig temiz değil açıklamarı ise tamamen ortalıgı karıştırımak için olsa gerek ztn :)

20.45 gibi
adnan polat lig temiz değil, fenerbahçe'nin attığı gollerde bir çirkinlik var dedi. bunu derken franco'nun yediği gol ortada.

aziz yıldırım'ın söylediği şey anlaşılmamış, eğer iveşa, murat şahin vs bize karşı şike yaptı deniyorsa, ki dendi, herkes dedi, niye bir kişi de çıkıp rüştü gibi üst düzey bir kaleci o golleri yediğinde şike demedi diyor.

anlamayana sivrisinek saz
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten adama çarpıtıyor diyorsunuz ama siz ondan da betersiniz. Pati forumlarında bile herkes "ŞİKE KALECİYE BAK" diye sızlandı. Onu geçtim kulüp başkanları ve hatta devlet bakanı bile "lig temiz değil" diye açıklama yaptı. Haklı olarak Aziz de "e siz öyle diyorsanız, ben de böyle diyorum" demiş.

At gözlüklerinizi çıkartabilseniz zaten, fenerbahçe şike yaptı diye şüphelenip hatta "YAPTI YAPTI" diye bağırdıktan sonra bjk de yapmış olabilir diye düşünürdünüz. Sonra gelip anti-fb diye bir şey yok dersiniz. peh.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
19.05.2010 13:35

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ın bugün TV kanallarında yayınlanan basın toplantısının içeriğini hayretler içerisinde izlemiş bulunmaktayız.
Sayın başkanın büyük sözler verdikten sonra, yerine getirilememiş vaatlerinin yarattığı stresten Türk futbolunu bir kaos ortamına sokmak ve değişik metotlarla hedef saptırma çabalarının sonuçsuz kaldığı görülmektedir.

Şu bir gerçektir ki, Türk futbol kamuoyu Sayın Yıldırım’ın bu tarzından, bu yaklaşımından sıkılmıştır; kendisine kaybettiği zaman kaybettiğini ve hatalı olduğunu kabullenmenin de büyüklük olduğu hatırlatılmalıdır. Başkanı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün büyüklüğüne yakışan yaklaşım ancak bu olur.

Sayın Yıldırım’ın konuşması içerisinde geçen oyuncumuz Rüştü Reçber ile ilgili bir takım imalı beyanatlarına da cevap verme gereği duyduk.

Oyuncumuz Rüştü Reçber, 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla onların maçlarında korkmadan ve cesurca oynamalarıyla ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur. Oyuncular arasında bu tür diyaloglar her zaman olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Oyuncumuz “Yenilin” dememiştir, tehdit etmemiştir, para teklifinde bulunmamıştır. Ancak burada hayret edilmesi ve sorgulanması gereken mesele, oyuncumuz Rüştü Reçber'in bu oyuncuları araması değil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı’nın kendilerinin rakibi olan takımlardaki bu oyuncuların Rüştü'yle görüştüklerini bilecek, Rüştü’nün gönderdiği telefon mesajlarını okuyacak kadar hayatlarının içinde nasıl olabildiğidir.

Sayın Yıldırım, milli takıma senelerce hizmet etmiş bir oyuncuya, kendi ekmek yediği yere ihanet etme suçlamasında bulunurken, Bursaspor-Beşiktaş maçından iki gün önce kendi kardeşini Rüştü Reçber'e göndererek, onun Bursaspor maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını hep birlikte merak ediyoruz.

Kamuoyunun bilgilerin saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...