S-H Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bence sen burayı fazla ciddiye alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 şahsi oynama pas ver mclovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 burada gayet ciddiye alarak tartışabilecek insanlar da mevcut takım tutan. ama arkasokak ve türevlerini de ignore etmek gerek işte. yoksa forumu çok ciddiye aldığım falan yok ki şurada bi sürü insanı ciddiye alırım konuşurken de. futboldan anlayan bir sürü insan var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 mesela ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hadi len ordan ibiş seni ciddiye alana göbeğimle gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaRRy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 'Abi adam bana ciddiye alınacak adam değilsin dedi ya..!!?' *elin açarken ağzını şaklatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 'Ben alıngan değilim!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Holy said: hadi len ordan ibiş seni ciddiye alana göbeğimle gülerim zaten göbeğin senden önde gidiyor yiğit. dikkat etmezsen yakında yalnız bir erkek olacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Perspective said: elesso said: said: zaaa ahaha süpermiş bu guiza ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bence guiza handikap gibi bisi olsun bi onceki sene sampiyon olan takimda oynasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Gol kralı bilmem ne bilemem abi böyle bir golcü yok yani. Takıma uyum saglayamaz, lige uyum saglayamaz her neyse tamam da bu kadar kötü bir son vurusa sahip adam görmedim ben. Kosmazsın etmezsin dogru yerde dogru topu yakalarsın 1 kere yeterlidir forvet icin. Fırsatcı olcaksın iste. bkz jardel,yürüyerek top oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bu hiyara 14m euromu vermisti fener lol 33 yasina kadar fenerbahcedeyim kariyerimi burda noktalicam demis ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 gelen gideni aratır ffs :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Revenant said: bu hiyara 14m euromu vermisti fener lol 33 yasina kadar fenerbahcedeyim kariyerimi burda noktalicam demis ahahah Ben de öyle duydum. Şimdi bu herif gidiyor mu kalıyor mu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kalsin lutfen kalsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dünya kupası 23 kisilik kadrosuna alınmamıs guiza ahahahhah hatta zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Kimse istemiyormu bunu ya =) Daum'un kovulma haberi neden hala gelmedi gündemden uzağım gerçi belki kovulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 daum çirkefe yattı. 6.5 milyon verin gideyim diyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Niye çirkefe yattı? Sözleşmesi bitmeden yollarsan tazminat vermen gerekir, adam da isteyebilir doğal değil mi? Hani önceden tazminatsız da giderim Aziz kölen olurum falan dediyse bilemem tabi :D Ayrıca Güiza futbolu Fener'de bırakabilirim demiş galiba zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 lan ben acımaya başladım bu adama galiba. çok mu üstüne gittik sanki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ha herkes gitmesini istiyor diye hakkı olan parayı almaması lazım, almak isterse çirkefe yatmış oluyor? Tamam o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Avrupa'da başarısız oldu diye yollamak komik, zira daha tek başarısı yok Fenerbahçe'nin bir CL çeyrek finali dışında, başarı getirirse ekstra olurdu. Türkiye Kupası'nı 28 senedir alamıyor Fenerbahçe, yani bunun için yollamak da komik olurdu, sıradan bir şey kupa başarısızlığı. Lige gelince son maçta tek kale oynadınız ama gol atamadınız, 2 topunuz direktendöndü. Çıkıp kendisi mi atacaktı? Daum ne yapsın? İyi bir teknik adam değil ama istifa edecek kadar kötü bir sezon kesinlikle geçirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 gereksiz.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar