barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 abi kadın erkek eşitliği cidden yok. geçen gün yağmurda ıslak şekilde, rüzgar altında 1 otobüs kızın gitmesini bekledik. neymiş efendim once bayanlar gidicekmis. sonra erkekler. bütün erkekler otobus bekledik kosede 1 saat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ayni olay patronumun karisina oldu. "Size hep önden gidiyorsunuz size kapiyi acma firsati vermiyorsunuz. Normalde kadinlar kapisi acilsin diye bekler" dedim lafida yedim üstüne tabi. "Neden benim elim kolum kirikmiki kendi kapimi kendim acarim." Bir daha saygi duydum bu insana. Ispanyolari seviyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bella said: topikteki öküz sayısında bir artış olmuş. bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 odeyin lan pis fakirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hesabı erkege sokuşturma olayı, türk kadınlarında var sadece . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hesabı ödemeyen bir sevgilisi olup da, ayrılmaya kafaya koyduğunda son defa yemeğe çıkarıp hesabı takıp kaçan var mı? Bir arkadaş hayatının hikayesiymiş gibi her ortamda anlatır nasıl şarap açtırdığını nasıl da telefonla konuşacam diye basıp gittiğini, ben çok inanmıyorum böyle şeylere ama herif bay ve bayanlardan topluca repleri kabul ediyor sdfsdf tabi hikayeyi 2. içkiden sonra falan anlatmak lazım. edit: kızın tuzu kuru bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bella said: topikteki öküz sayısında bir artış olmuş. ooOoOoO size öküz dedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
o_yeah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Bella said: topikteki öküz sayısında bir artış olmuş. MANYAK LAF MANYAK LAF MANYAK LAF Bu lafın altında kalacağıma... yani... UUUUU.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Holy said: sevgilim dışında bir kızın hesabını nadiren ödemişimdir, Sevgilisi dışında, gerekmedikçe başka bir kızın hesabını ödeyenler var mı ki? asdgsdgafsdhgdfahafdhfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ne var ki ? o bir jesttir. karsidaki kisi hesap ödeyeni enayi yerine koymuyorsa bir sorun yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konn said: Holy said: sevgilim dışında bir kızın hesabını nadiren ödemişimdir, Sevgilisi dışında, gerekmedikçe başka bir kızın hesabını ödeyenler var mı ki? asdgsdgafsdhgdfahafdhfad var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Asıl sevgilin olmayan kızın hesabını ödemen gerekir ki sevgili olabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sevgili olunca da ödeyeceksin o zaman pointless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 garantisi yok o işin pekaziz hesabı ödedin sevgili olmadınız eee para gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Risk almayı seviyorum. hem bir kızı mutlu etmek karşılıksız da olsa tarifi imkansız bir duygu. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 hesap ödedin diye kız sana varıcaksa vay haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 zira o motora çoktan su kaçmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Fistan said: kiza asla hesap odetmem, paylasmam. oderim. karşı taraf için çok rahatsız edici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 +1 hiç inandırıcı deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 her kız öyle değil tabi bir kız bana yarım kilo pirzola ısmarlamıştı mesela. sonra arabasıyla evime bıraktı falan. dksfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Longshanks said: her kız öyle değil tabi bir kız bana yarım kilo pirzola ısmarlamıştı mesela. sonra arabasıyla evime bıraktı falan. dksfks sen de onu kahve içmeye davet ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aslında davet edicektim ama ilk buluşmada uygun olmaz diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Lilly said: Fistan said: kiza asla hesap odetmem, paylasmam. oderim. karşı taraf için çok rahatsız edici... hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar