Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Veeeeeeeeee Aziz Yıldırım devam edeceğini açıkladı!

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

tellos said:

Yuco said:

Evet ahkam kesiyorum. Su topuna gitmedim hiç.

Başkalarının bakış açısı önemli değil, yapılanlar önemli. Birçok branşta zaten önceden gelen başarılar vardı. Diğerlerinde de yeni yeni sağlanmaya başlanması da dönemlik olduğunu mu gösteriyor? GS'nin en iyi takımlarının Fener'e geçmesi, Ülker'in birleşmesi havadan mı geldi. Ne yani şimdi iyi oyuncuları/takımları kendi bünyesine almak mazeret değil mi?

Sene 2010 ve sayısal bakarak konuştum. Oturup seninle empati kurmaya çalışacak değil kimse.

Ayrıca neye bahane yani? Fanatik duygularla yaklaşırsan hepsi bahane zaten. Fenerbahçe futbolda belki şampiyon olamadı veya kupayı kazanamadı fakat kupada final oynadı ve ligi 2. sırada bitirdi. Kısacası 2sinde de vardı.

Bütün diğer takım taraftarları oturup yanlış anons yüzünden sevinen taraftarlarla dalga geçsinler. Kendi takımlarının kötülüklerini, kalitesizliklerini eleştireceklerine senelerce devam etsinler.

Herneyse, sayılar yalan söylemez. Gelecek içinde gelecekte konuşuruz.

hah bak bende aynısı savunuyorum ama bu savunmaya göre fb en iyi spor klübü çıkmıyo abicim al bak sana sayı

futbol:
lig tarihinde gs ile eşit kazandılar bi üstünlük yok
kupa tarihi . .. neyse bunu saymıyorum
avrupa tarihi gs açık bi şekilde daha başarılı diyebilirz topladığı puanlar daha fazla muhakkak
alt yapı desek fbden yetişmiş bugune kadar bir elin parmaklarını geçmez herhalde çıkmış eleman

basketbol: efes pilsen yönetti,yönetiyor ,yönetecek
fb bir üstünlüğü yok
kadınlar türkiye kupası bak burda gs 7 kez almış fb 9 kez
eyw diyoruz

voleybol: bayanlarda eczacıbaşı süpürmüş gelmiş geçmiş lig tarihini
erkeklerde eczacıbaşı,haklbank götürmüş sonra gs daha sonra fb görünüyor

akla gelen ilk 3 spor dalı bunlar güzel kardeşim
dünyada bunları takip ediyor, tenis ve atletizm de zaten türkiye yetersiz keşke fener yapsa eliştirse bişelerde en büyük klüp olsa ama sayılarla görünüyorki en büyük fenerbahçe spor klubu değil

DEMOLITION olmuş bu post.
Rakamlar amaaaaaa...

FB'NİN ÜSTÜN OLDUGU ZAMAN DİLİMLERİNE BAKALIM!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

"fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Uğraşmayın adamlarla. Bırakın kendi hallerinde takılsınlar işte. Daha önce de söyledim onların büyüklüğü başka bi büyüklük. O büyüklüğü kadıköyde timsah yürüyüşü yapanlar gösterdi bize. 55000 tane sazanı olan başka takım yok Dünya üzerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

off. dertlenmeye hakkim yokmuymus. edin dramatize edin. guiza iki goz yasi doktu hemen bagrina basti taraftar. azizde ayni yoldan gidiyo. allah belani versin adam, sictim batirdim diyecegine hale diyosunki yok dertlenmeye hakkim yokmu, yok rustu onu aramis, yok baskasi sunu yapmis. su fenerbahcelilere cektirdiginin acisi cocuklarindan cikar insallah ya haysiyetsiz herif.
Sosyal ağlarda paylaş

aziz. said:

Türkiye'de tek büyük var. O da Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe Türkiye'de tek büyüktür. Diğerleri de bizi örnek alarak yanımıza gelmeye çalışmalıdır.

Türkiye'de tek büyük var. O da Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe Türkiye'de tek büyüktür. Diğerleri de bizi örnek alarak yanımıza gelmeye çalışmalıdır.

Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

aziz. said:

offf hepsini okudum lan hangisinde yazım yanlısı var die bakıom
Sosyal ağlarda paylaş

takımın başkanı böyle söylüyor.stada kocaman fenerbahçe büyüklüğü başka büyüklük kupa büyüklüğü değildir yazıyorlar

sonra taraftarda normal olarak gelip burda düşmanlarımız etrafımızı sardı,çekemiyonuz kıskanıosunuz diyor

bence taraftar haklı.yönetim degişmeden olmicak bu iş :)

buna inanan taraftar aziz başkanı istifa ettirmiyor işte.iyi bir reklam kampanyası

olası başarısızlıklara karşı gelicek tepkileri azaltmak için olusturulmuş bir zemni resmen bu.cunku ne kadar fenerli tanıdıysam bu kafada geziolar.

o lafı soyleyen adamın ismini unuttum.ama söylemiş işte bi laf.atasözü kabul etmiş adamlar

şamp liginden mi elendik.avrupada başarı yok mu.ligde saçma sapan yenildinmi şampiyonlugumu kaçırdın.amaan biz başka büyüğüz ne gereği var
Sosyal ağlarda paylaş

Lancelion said:

aziz. said:

benim babam senin babanı döver, çünkü benim babam polis gibi bişey olmuş bu
Sosyal ağlarda paylaş

Not: Bu mesaj tamamen fanatik duygularla yazılmıştır.

"Yarıştığımız 9 spor branşının 6'sında şampiyon olunmuş, 2'sinde ise finale kalınmıştır. Bu iki branşın finalleri henüz sonuçlanmamıştır."

Ben Red'in dediği kafada gitmeye devam edeceğim.

Biz iguana gibi renk değiştirip durmuyoruz en azından.

Kendi yönetimlerinizin über başarısızlıklarıyla uğraşın lütfen. Bizimkine biz bakarız.

Bu arada umarım Bursa akıllı yatarımlar yaparda ileride ezeli rakip oluruz birbirimize.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...