Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı!

Sam

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

ohannesodes

bioshock infinite alan Xcom, ve 2K Games oyunlarında 30 dolar indirim

http://www.amazon.com/gp/product/B009SPZ11Q?tag=childsplaycha-20&update

şu anda borderlands2 29 dolar, yani 60 dolara Xcom, bioshock infinite ve borderlands 2 alabiliyorsunuz anladığım kadarıyla. xcom'um olmasa havada kapmıştım heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

%30 a göre hesapladım ben ama geçen indirim döneminde keyleri 1 ay geciktirdi milletin. baya kötü yönettiler süreci. 1-2 hafta ticket'leri cevaplamaya bile tenezzül etmediler. gmg ye işim düştüğünde ticket açıldıktan 2 saat sonra bonusuyla birlikte çözdüler meseleyi. her zaman bu şekilde olacak die bir şey yok ama 2-3 kere yaptılar bu mallıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamlar belki yüz bin $$$ zarar etti o iki hatadan. üstüne iade edilenlere tüm alışverişlerde %20 indirim uyguluyorlar şuan. bu firma düşük bütçeli bir firma. ha amazon, steam yanlış fiyat girince 1 saate kalmadan düzeltiyorlar bunların yaptıkları acemice. fiyatı görüp 100 tane alanlar olmuş falan. legit bir fiyattan aldığınız üründe sorun çıkmaz daha önce çıkmadı yani öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

normal alanları da beklettiler bir çok oyunda. bundle için ne yapacakları belli değildi bi yere kadar anlıyorum ama diğerleri boş yere bekledi. ben de bethesda bundle 1 tane almıştım baktım 3-5 gün vermediler salla dedim para iadesi için ticket açtım 15 gün ne cevap ne iade geldi. paypal ile iade açtım o da satıcıya 10 gün süre veriyor itiraz için onu da giriş yapmadılar.

gmg'ye ise benden kaynaklı bi hata için ticket açtım kendi hatalarıymış gibi üzerine ekstra hediye verdiler.

bunları geçip iyi niyetle bi hata yaptılar demek bile yanlış. aynı hatayı 10 kere yapıyorsa istedikleri kadar zarar etsinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...