aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bu adamlar neden daha cikali 1 yil olmayan oyunlarini bedava veriyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bizi sevdiklerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hangileri alınır bu indielerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sabonis said: ohannesodes bioshock infinite alan Xcom, ve 2K Games oyunlarında 30 dolar indirim http://www.amazon.com/gp/product/B009SPZ11Q?tag=childsplaycha-20&update şu anda borderlands2 29 dolar, yani 60 dolara Xcom, bioshock infinite ve borderlands 2 alabiliyorsunuz anladığım kadarıyla. xcom'um olmasa havada kapmıştım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 O 29 olan kutulu versiyonu yalniz.Tr ye shipping falan sikinti olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bioshock Infinite için Gamersgate'inki de güzel: http://www.gamersgate.com/bioshockinfinite 21$'lık blue coin veriyor, Bioshock 1 + XCOM + (Bioshock 2 veya Mafia 2 veya Civ 5 veya Spec Ops veya Darkness2). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 gmg'den 3 dolar avantajlı. gamersgate'in siciline bakılınca her türlü 3$ fazla verip gmg'den alınır. edit: ayrıca 3 dolar avantajlı derken 18 doları da kendine bağlıyor. gmg direkt 45 alıyor paranı bağlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 6 dolar demek istedin sanırım :). Sepete ekleyip bak. Steamworks oyunlar için GG veya GMG hangisi avantajlıysa onu seçiyorum. Gamersgate de gayet sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Gamersgate bana com itici ve her an uc kaat yapabilir gibi geliyor nedense. GmG candir.Gecen sene ve bu seneki indirimleri steamden cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 %30 a göre hesapladım ben ama geçen indirim döneminde keyleri 1 ay geciktirdi milletin. baya kötü yönettiler süreci. 1-2 hafta ticket'leri cevaplamaya bile tenezzül etmediler. gmg ye işim düştüğünde ticket açıldıktan 2 saat sonra bonusuyla birlikte çözdüler meseleyi. her zaman bu şekilde olacak die bir şey yok ama 2-3 kere yaptılar bu mallıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi adamlar belki yüz bin $$$ zarar etti o iki hatadan. üstüne iade edilenlere tüm alışverişlerde %20 indirim uyguluyorlar şuan. bu firma düşük bütçeli bir firma. ha amazon, steam yanlış fiyat girince 1 saate kalmadan düzeltiyorlar bunların yaptıkları acemice. fiyatı görüp 100 tane alanlar olmuş falan. legit bir fiyattan aldığınız üründe sorun çıkmaz daha önce çıkmadı yani öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 normal alanları da beklettiler bir çok oyunda. bundle için ne yapacakları belli değildi bi yere kadar anlıyorum ama diğerleri boş yere bekledi. ben de bethesda bundle 1 tane almıştım baktım 3-5 gün vermediler salla dedim para iadesi için ticket açtım 15 gün ne cevap ne iade geldi. paypal ile iade açtım o da satıcıya 10 gün süre veriyor itiraz için onu da giriş yapmadılar. gmg'ye ise benden kaynaklı bi hata için ticket açtım kendi hatalarıymış gibi üzerine ekstra hediye verdiler. bunları geçip iyi niyetle bi hata yaptılar demek bile yanlış. aynı hatayı 10 kere yapıyorsa istedikleri kadar zarar etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 gamersgate daha iyi gibi duruyor 21$ coin ile sanki... aldım gitti daha onceden de 9k coins varmıs oldu mu sana 30 dolarres RE6 mı alsam 9.90'a... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 adventure falan alayim diyorsanız steamde nedense adventurelar indirimli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Steam'de 700 kadar oyun indirime girdi. Hepsi indie. 20 dolara 8 tane falan klas oyun alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 allah o steamin cezasını versin 350 dolarım gitti haftasonu. yarısından çoğunu oynamıcam zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Alpha Protocol, Binary Domain, Viking Battle For Asgard, Warhammer 40,000: Space Marine - $21.21 - Steam (sadece alpha protocol drm free) http://www.gamersgate.com/DD-SEGABUNDLE/sega-action-pack-bundle nasıl sizce bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Just Cause 2 3$ http://store.steampowered.com/app/8190/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Lan oyle indirim mi olur ayılara bak,oynamayacagımı bile bile zorla aldırcaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 JC çok guzelmiş ya tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 TW Shogun 2 Fall of the Samurai 7.5 dolar (Steamworks) SEGA Action Pack (Binary Domain, Warhammer 40K Space Marine, Viking Battle for Asgard ve Alpha Protocol) 21 dolar (Alpha Protocol hariç Steamworks) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 The Mighty Bundle: http://www.indieroyale.com/?mighty Waveform Avadon: The Black Fortress Zafehouse: Diaries Derrick the Deathfin Tidalis War of the Human Tanks $4.12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Ucuz Skyrim bulsanıza bana :> 15 dolar falan olsun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 towns nasıl oyun alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 https://www.humblebundle.com/weekly Red Faction: Armageddon Red Faction: Armageddon Path to War DLC Darksiders Red Faction: Guerrila Darksiders II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar